CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpina și Poiana Câmpina nu vor avea apă potabilă timp de aproape 24 de ore

- Actualitate -

Câmpina și Poiana Câmpina nu vor avea apă potabilă timp de aproape 24 de ore

Apa potabilă va fi sistată în municipiul Câmpina și în comuna Poiana Câmpina (satele Poiana, Pietrișu, Răgman) de marți, 4 septembrie 2018, de la ora 23.00, până miercuri seară, la ora 22.00. Motivul îl constituie executarea unor lucrări de cuplare a conductelor de apă de pe străzile Calea Doftanei, Ecaterina Teodoroiu și B.P. Hasdeu.

Oprirea apei se face la solicitarea societății Fluid Development în vederea realizării lucrărilor de cuplare a conductelor, lucrări care fac parte din proiectul "Proiectare şi execuţie lucrări de reabilitare conductă de aducţiune, conductă de transport şi reţele de distribuţie apă potabilă în municipiul Câmpina, judeţul Prahova". Executarea cuplărilor se va realiza de către firma Instant Construct Company SRL. 
Potrivit HidroPrahova, apa se va opri în aproape tot municipiul Câmpina. 
Vor avea apă potabilă doar abonaţii din cartierul Voila Spital - străzile situate de la intersecţia Drumul Taberei cu Strada Voila, până la Spitalul Voila. La Poiana Câmpina, apa va fi sistată în cele trei sate menționate mai sus - Poiana, Pietrișu și Răgman. 
HidroPrahova îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe toată durata întreruperii furnizării apei. Înainte de reluarea distribuţiei vor fi prelevate probe de apă şi vor fi analizate, în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.


03 Sep 2018 17:45 12281 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
211 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
730 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
729 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
795 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV