Cofetăria Dulcelle se află în Parcul Regele Mihai I din municipiul Câmpina și începând de marți, 22 decembrie 2020, îi așteaptă pe iubitorii dulciurilor de calitate să-i convingă că, de acum înainte, Dulcelle merită să facă parte din viața lor.
Dulcelle este o cofetărie - ciocolaterie, iar aici veți putea găsi prăjituri, torturi, produse tradiționale penrtu sărbători, sortimente excelente de bomboane, pentru că, după cum spunea Ioana, pastry cheful care conduce cofetăria, dar și Laboratorul Dulcelle deschis la Bănești, "Dulcelle Ciocolaterie a luat naștere din dorința de a lansa pe piața românescă un brand care să se alinieze standardelor de ciocolaterie belgiană de renume. De altfel, Ioana provine dintr-o familie cu tradiţie în domeniul cofetăriei, ea crescând practic printre mixere și cuptoare, eclere și cozonaci, concursuri de cofetărie. Ioana este un cakedecorator desăvârșit, pasiunea pentru cakedecor regăsindu-se în creaţiile ei spectaculoase. Orice comandă nouă reprezintă o provocare pentru Dulcelle, astfel încât pe ușa laboratorului ies comenzi spectaculoase care încântă toţi clienţii și pasionaţii din domeniu. Iar produsele laboratorului vor putea fi găsite de mâine și în Cofetăria Dulcelle din Câmpina.
"Viziunea Dulcelle este de a realiza produse de cea mai înaltă calitate și a ţine pasul cu tendinţele în domeniu, mulţumirea clienţilor fiind principala noastră preocupare. În acest sens folosim ingrediente de top, autentice, de la branduri cu renume internaţional, dar și de la furnizori locali, care ne pun la dispoziţie fructe proaspete, bio, cu gusturi autentice românești", spune Ioana, managerul Dulcelle. (P)

Cumpăna dintre ani se apropie, iar restaurantele și-au pregătit din timp oferta pentru cei care doresc să petreacă revelionul într-o astfel de locație.

Echipa Delice, coordonată de Pastry Chef Carmela Dragomir, a participat la prima ediție a Campionatului Național de Cofetari și Patiseri, eveniment organizat de Chefi de România, unde juriul a fost format din specialiști renumiți în domeniu.

Mare bucurie la Liceul Tehnologic „Constantin Istrati” din Câmpina, unde un grup de zece elevi și eleve pasionați de arta culinară au participat, în data de 20 noiembrie 2025, la concursul gastronomic organizat de Academia Junilor Bucătari, desfășurat la HORECANO Mogoșoaia.

Bianca Marin are 16 ani și este elevă la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” din Câmpina, membră a Formației Celesta și componentă a echipei de baschet a CS Câmpina. Tânăra se află internată la Institutul Clinic Fundeni din București, diagnosticul fiind aplazie medulară.