Guvernul Orban, “răspândacul” restricțiilor și al incompetenței!

Politică (Categoria articolului)

(P) Combinația de tupeu și de incompetență este caracteristica principală a lui Ludovic Orban, premierul României și omul lui Iohannis! Orban a mai găsit, zilele acestea, o categorie de oameni pe care să dea vina pentru faptul că guvernul nu este capabil să asigure condițiile minime de restrângere a răspândirii noului coronavirus. De această dată, tinerii sunt cei care au fost luați în colimator, iar mintea celui care se află în fruntea Guvernului României a mai scornit o expresie extrem de periculoasă: “adolescenții sunt răspândaci de virus”!

După PSD, practic, tinerii acestei țări sunt indicați de către însuși premierul Statului Român drept noii principali vinovați de epidemia care se propagă cu repeziciune în rândul populației! Guvernul Orban nu are nicio vină?
Guvernul “imaculaților” se dovedește a fi capabil doar de impunerea de noi restricții! Iar astăzi, 9 noiembrie, România a intrat, din nou, în carantină!
Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, primul pe lista de candidați pentru Camera Deputaților, a atacat astăzi modul haotic în care guvernează Cabinetul Orban: “De azi, masca este obligatorie, atât în spațiile închise, cât și în cele deschise. De azi, nu avem voie să ne deplasăm “fără motiv întemeiat” pe timpul nopții. De azi, toate magazinele rămân deschise doar până la ora 21.00. Și tot de astăzi, toate grădinițele, școlile și liceele sunt închise!
Noi suntem cei supuși restricțiilor. Dar ce face Guvernul României, de azi, pentru cetățenii acestei țări?
Testează populația gratuit? NU!
Plafonează prețul măștilor de protecție, obligatorii de azi? NU!
Asigură tablete elevilor și laptopuri cadrelor didactice? NU!
Sprijină micii întreprinzători, pentru a nu-și pierde sursa de venit? NU!
NU, Guvernul Orban știe doar să impună restricții, fără să asigure minimele condiții pentru ca populația să nu sufere!
Pe 6 decembrie, românii trebuie să voteze pentru a scăpa țara de acest Guvern care nu a făcut nimic pentru ei, care i-a abandonat! Și, mai mult, care i-a învinovățit zilnic de creșterea numărului de infectări!”
(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PSD Prahova, CUI mandatar 11200020)

4566 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2038 vizualizari
11 nov. 2022 11:33

Comunicat al BPL Câmpina. Liberalii încă mai așteaptă să afle (oficial) de ce a fost dizolvat biroul de conducere

3 comentarii

Biroul Politic Local al PNL Câmpina, cel dizolvat miercuri seară de Biroul Politic Județean al PNL Prahova, ne-a transmis un comunicat de presă prin care își face cunoscut punctul de vedere cu privire la situația apărută în urma deciziei conducerii județene. Membrii BPL nu au fost anunțați nici până la această oră, oficial, de hotărârea luată la Ploiești și de motivele care au stat la baza acesteia. "Auzim că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru ceva ce nu știm, pentru ceva ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani..."

2186 vizualizari
10 nov. 2022 10:22

Punctul de vedere al lui Marian Nistor, în urma dizolvării conducerii PNL Câmpina de către Biroul Politic Județean

5 comentarii

Biroul Politic Județean al PNL Prahova a dizolvat Biroul de Conducere al PNL Câmpina, decizie luată în ședința de miercuri seară și despre care noi am scris AICI. Vă prezentăm în continuare punctul de vedere al președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, demis, practic, împreună cu toată conducerea organizației, dar fără să fie anunțat de acest lucru în mod oficial, până la această oră.

Alte stiri recente

1055 vizualizari
01 dec. 2022 09:12

Noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, în perioada 1 decembrie 2022 - 13 ianuarie 2023

Primăria municipiului Câmpina anunță instituirea unor noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, acolo unde se lucrează la rețeaua de canalizare.

2220 vizualizari
30 nov. 2022 22:24

În centrul Câmpinei au răsunat colindele tradiționale și au fost aprinse instalațiile pentru Sărbătorile de Iarnă

Zeci de câmpineni s-au aflat în această seară în Parcul Regele Mihai I pentru a asculta primele colinde ale acestei ierni și pentru a asista la aprinderea oficială a luminițelor pentru Sărbătorile de Iarnă. Și nu au fost dezamăgiți. Grupul “Mugurași de primăvară” de la Clubul Copiilor (coordonat de profesor Alice Botoacă) au încântat publicul cu colinde frumoase, colinde tradiționale românești.