Guvernul Orban, “răspândacul” restricțiilor și al incompetenței!

Politică (Categoria articolului)

(P) Combinația de tupeu și de incompetență este caracteristica principală a lui Ludovic Orban, premierul României și omul lui Iohannis! Orban a mai găsit, zilele acestea, o categorie de oameni pe care să dea vina pentru faptul că guvernul nu este capabil să asigure condițiile minime de restrângere a răspândirii noului coronavirus. De această dată, tinerii sunt cei care au fost luați în colimator, iar mintea celui care se află în fruntea Guvernului României a mai scornit o expresie extrem de periculoasă: “adolescenții sunt răspândaci de virus”!

După PSD, practic, tinerii acestei țări sunt indicați de către însuși premierul Statului Român drept noii principali vinovați de epidemia care se propagă cu repeziciune în rândul populației! Guvernul Orban nu are nicio vină?
Guvernul “imaculaților” se dovedește a fi capabil doar de impunerea de noi restricții! Iar astăzi, 9 noiembrie, România a intrat, din nou, în carantină!
Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, primul pe lista de candidați pentru Camera Deputaților, a atacat astăzi modul haotic în care guvernează Cabinetul Orban: “De azi, masca este obligatorie, atât în spațiile închise, cât și în cele deschise. De azi, nu avem voie să ne deplasăm “fără motiv întemeiat” pe timpul nopții. De azi, toate magazinele rămân deschise doar până la ora 21.00. Și tot de astăzi, toate grădinițele, școlile și liceele sunt închise!
Noi suntem cei supuși restricțiilor. Dar ce face Guvernul României, de azi, pentru cetățenii acestei țări?
Testează populația gratuit? NU!
Plafonează prețul măștilor de protecție, obligatorii de azi? NU!
Asigură tablete elevilor și laptopuri cadrelor didactice? NU!
Sprijină micii întreprinzători, pentru a nu-și pierde sursa de venit? NU!
NU, Guvernul Orban știe doar să impună restricții, fără să asigure minimele condiții pentru ca populația să nu sufere!
Pe 6 decembrie, românii trebuie să voteze pentru a scăpa țara de acest Guvern care nu a făcut nimic pentru ei, care i-a abandonat! Și, mai mult, care i-a învinovățit zilnic de creșterea numărului de infectări!”
(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PSD Prahova, CUI mandatar 11200020)

5435 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1145 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

3 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

1578 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Alte stiri recente

234 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

373 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.