Guvernul Orban, “răspândacul” restricțiilor și al incompetenței!

Politică (Categoria articolului)

(P) Combinația de tupeu și de incompetență este caracteristica principală a lui Ludovic Orban, premierul României și omul lui Iohannis! Orban a mai găsit, zilele acestea, o categorie de oameni pe care să dea vina pentru faptul că guvernul nu este capabil să asigure condițiile minime de restrângere a răspândirii noului coronavirus. De această dată, tinerii sunt cei care au fost luați în colimator, iar mintea celui care se află în fruntea Guvernului României a mai scornit o expresie extrem de periculoasă: “adolescenții sunt răspândaci de virus”!

După PSD, practic, tinerii acestei țări sunt indicați de către însuși premierul Statului Român drept noii principali vinovați de epidemia care se propagă cu repeziciune în rândul populației! Guvernul Orban nu are nicio vină?
Guvernul “imaculaților” se dovedește a fi capabil doar de impunerea de noi restricții! Iar astăzi, 9 noiembrie, România a intrat, din nou, în carantină!
Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, primul pe lista de candidați pentru Camera Deputaților, a atacat astăzi modul haotic în care guvernează Cabinetul Orban: “De azi, masca este obligatorie, atât în spațiile închise, cât și în cele deschise. De azi, nu avem voie să ne deplasăm “fără motiv întemeiat” pe timpul nopții. De azi, toate magazinele rămân deschise doar până la ora 21.00. Și tot de astăzi, toate grădinițele, școlile și liceele sunt închise!
Noi suntem cei supuși restricțiilor. Dar ce face Guvernul României, de azi, pentru cetățenii acestei țări?
Testează populația gratuit? NU!
Plafonează prețul măștilor de protecție, obligatorii de azi? NU!
Asigură tablete elevilor și laptopuri cadrelor didactice? NU!
Sprijină micii întreprinzători, pentru a nu-și pierde sursa de venit? NU!
NU, Guvernul Orban știe doar să impună restricții, fără să asigure minimele condiții pentru ca populația să nu sufere!
Pe 6 decembrie, românii trebuie să voteze pentru a scăpa țara de acest Guvern care nu a făcut nimic pentru ei, care i-a abandonat! Și, mai mult, care i-a învinovățit zilnic de creșterea numărului de infectări!”
(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PSD Prahova, CUI mandatar 11200020)

3844 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2644 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).

3289 vizualizari
23 sept. 2021 22:16

Un an de la alegerile locale. USR PLUS: "Vom vota în Consiliul Local doar ce e bun pentru Câmpina, nu și ce servește altor interese!"

1 comentarii

Pe 27 septembrie se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitații acestei emisiuni - consilierii locali Adina Gârbăcică și Valentin Crețu de la USR PLUS.

Alte stiri recente

13 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1434 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele: