Sărbătoare la Bușteni. ACS Caraimanul a sărbătorit 5 ani de la înființare

Sport (Categoria articolului)

Sărbătoare mare la Bușteni duminică, 21 mai, în zi de mare sărbătoare creștină - ACS Caraimanul Bușteni a aniversat 5 ani de la înființare.

Aniversarea propriu-zisă a fost pe 11 mai, atunci când s-au împlinit scriptic cei cinci ani de la înființare, dar conducerea clubului a decis ca sărbătoarea să se facă duminică, 21 mai. Iar sărbătoarea s-a desfășurat sub forma unui meci amical între copii și părinți, la final, copiii fiind cei premiați atât pentru aniversarea clubului, cât și pentru apropiata zi a lor - 1 Iunie.
ACS Caraimanul Bușteni a fost înființată în 2018, conducerea administrativă fiind asigurată de Lucian Moise - președinte, Cornel Vișan - director tehnic, iar antrenorii din cadrul clubului sunt Alexandru Zamfir și Ciprian Geambazu. În prezent, în cadrul ACS Caraimanul Bușteni funcționează patru grupe însumând aproximativ 70 de copii, cu ani de naștere între 2010 și 2017.
De la petrecere nu a lipsit tortul, unul personalizat, dar dincolo de acest moment festiv rămâne realitatea că la Bușteni există preocupare pentru fotbal, pentru copii, astfel încât ar fi de așteptat ca în scurt timp, sub Crucea Caraimanului să se joace din nou fotbal oficial, mai întâi în campioantul județean și apoi, de ce nu, chiar mai departe, pentru că n ua trecut foarte mult timp de când Bușteni-ul a avut echipă în eșalonul al treilea al fotbalului românesc.

2376 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1332 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2106 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

1146 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

788 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.