Sărbătoare la Bușteni. ACS Caraimanul a sărbătorit 5 ani de la înființare

Sport (Categoria articolului)

Sărbătoare mare la Bușteni duminică, 21 mai, în zi de mare sărbătoare creștină - ACS Caraimanul Bușteni a aniversat 5 ani de la înființare.

Aniversarea propriu-zisă a fost pe 11 mai, atunci când s-au împlinit scriptic cei cinci ani de la înființare, dar conducerea clubului a decis ca sărbătoarea să se facă duminică, 21 mai. Iar sărbătoarea s-a desfășurat sub forma unui meci amical între copii și părinți, la final, copiii fiind cei premiați atât pentru aniversarea clubului, cât și pentru apropiata zi a lor - 1 Iunie.
ACS Caraimanul Bușteni a fost înființată în 2018, conducerea administrativă fiind asigurată de Lucian Moise - președinte, Cornel Vișan - director tehnic, iar antrenorii din cadrul clubului sunt Alexandru Zamfir și Ciprian Geambazu. În prezent, în cadrul ACS Caraimanul Bușteni funcționează patru grupe însumând aproximativ 70 de copii, cu ani de naștere între 2010 și 2017.
De la petrecere nu a lipsit tortul, unul personalizat, dar dincolo de acest moment festiv rămâne realitatea că la Bușteni există preocupare pentru fotbal, pentru copii, astfel încât ar fi de așteptat ca în scurt timp, sub Crucea Caraimanului să se joace din nou fotbal oficial, mai întâi în campioantul județean și apoi, de ce nu, chiar mai departe, pentru că n ua trecut foarte mult timp de când Bușteni-ul a avut echipă în eșalonul al treilea al fotbalului românesc.

2325 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

945 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

1058 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.

Alte stiri recente

512 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

582 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.