Sărbătoare la Bușteni. ACS Caraimanul a sărbătorit 5 ani de la înființare

Sport (Categoria articolului)

Sărbătoare mare la Bușteni duminică, 21 mai, în zi de mare sărbătoare creștină - ACS Caraimanul Bușteni a aniversat 5 ani de la înființare.

Aniversarea propriu-zisă a fost pe 11 mai, atunci când s-au împlinit scriptic cei cinci ani de la înființare, dar conducerea clubului a decis ca sărbătoarea să se facă duminică, 21 mai. Iar sărbătoarea s-a desfășurat sub forma unui meci amical între copii și părinți, la final, copiii fiind cei premiați atât pentru aniversarea clubului, cât și pentru apropiata zi a lor - 1 Iunie.
ACS Caraimanul Bușteni a fost înființată în 2018, conducerea administrativă fiind asigurată de Lucian Moise - președinte, Cornel Vișan - director tehnic, iar antrenorii din cadrul clubului sunt Alexandru Zamfir și Ciprian Geambazu. În prezent, în cadrul ACS Caraimanul Bușteni funcționează patru grupe însumând aproximativ 70 de copii, cu ani de naștere între 2010 și 2017.
De la petrecere nu a lipsit tortul, unul personalizat, dar dincolo de acest moment festiv rămâne realitatea că la Bușteni există preocupare pentru fotbal, pentru copii, astfel încât ar fi de așteptat ca în scurt timp, sub Crucea Caraimanului să se joace din nou fotbal oficial, mai întâi în campioantul județean și apoi, de ce nu, chiar mai departe, pentru că n ua trecut foarte mult timp de când Bușteni-ul a avut echipă în eșalonul al treilea al fotbalului românesc.

2147 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

698 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările:

1882 vizualizari
20 sept. 2023 19:51

Liga A Prahova, etapa a 7-a. Rezultate și clasament

UPDATE - Miercuri după-amiază s-a desfășurat și ultimul joc al rundei.
Primul meci al etapei a 7-a din Liga A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Celelalte jocuri au avut loc sâmbătă și duminică. Iată rezultatele, clasamentul și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

1130 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1113 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.