Handbal, turneu euroregional. CS Câmpina - GSIP Moreni 29-4

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina a debutat în turneul euroregional, în cadrul grupei pe care o găzduiește, jucând în fața formației GSIP Moreni. A fost un adevărat galop de sănătate pentru elevele antrenorului Daniel Vasile.

Un meci fără istoric, dominat cu maximă autoritate de câmpinence, care au învins la un scor care nu mai necesită niciun alt comentariu, 29-4, după 13-3 la pauză.
Iată și lotul folosit de antrenorul Daniel Vasile în această partidă: Teodora Alexe, Cătălina Antonie, Mălina Cărămidaru, Antonia Dragomir, Raluca Duță, Delia Buzoianu, Ilinca Neagu, Carina Vasile, Sabrina Lupu, Antonia Robu, Daria Cojani, Larisa Stroescu, Ioana Cîrmaci, Carla Enescu, Rebeca Chitălan, Ariana Duță, Alessia Stamate, Teodora Jubea, Cristina Călărașu.
Sâmbătă, 25 martie, în grupa găzduită de sala Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, CS Câmpina va juca după următorul program:
ora 11.00, CS Câmpina - Unirea Slobozia
ora 13.00, CS Câmpina - Viitorul H2O Pitești

1720 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1130 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2050 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

899 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

429 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.