S-a finalizat licitația pentru reabilitarea și modernizarea Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La Spitalul Municipal Câmpina urmează să înceapă reabilitarea și modernizarea Secției de Pediatrie, investiție finanțată de la bugetul local. Trei oferte au fost depuse pentru executarea acestor lucrări, licitația fiind câștigată de firma MAV Proiect Construct SRL București, cu prețul de 449.842 lei, fără TVA.

Printre lucrările care vor fi realizate la Secția de Pediatrie se numără: tencuieli interioare și gleturi, zugrăveli și vopsitorii, înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie PVC, pardoseli din produse de polimeri sintetici, tape PVC special pentru unitățile spitalicești, lucrări de instalații sanitare, electrice și termice, extinderea tubulaturii de gaze medicale etc.
'Vor fi lucrări complexe și destul de complicate, dar care vor schimba complet fața Secției de Pediatrie. În același timp, vom pune în practică și proiectul de dotare cu mobilier și echipamente medicale. Vom achiziționa și un ecograf performant care va fi utilizat doar pentru Secția de Pediatrie. Îmi doresc și sper ca toate acestea să fie gata până în decembrie, astfel încât să-l primim pe Moș Crăciun într-un spațiu complet schimbat', ne-a declarat managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu.
Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal dispune de 35 de paturi pentru bebeluși și copii mai mari, 12 paturi pentru însoțitori și un salon de joacă.

7068 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Maria 08.10.2016 10:18 Era nevoie de modernizarea sectiei de pediatrie!

Actualitate

2324 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2331 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

1 comentarii

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

80 vizualizari
25 apr. 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

224 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.