Accident pe DN1, la ieșirea din Câmpina. Cinci persoane sunt asistate medical la fața locului

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Până la urmă, după acordarea primului ajutor la fața locului, doar un bărbat în vârstă de 66 de ani a avut nevoie să fie transportat la Camera de Primiri Urgențe a Spitalul Județean Ploiești. Din primele cercetări, cea mai probabilă cauză a producerii accidentului a fost neacordarea de prioritate. Polițiștii continuă cercetările.
Sâmbătă dimineață, în jurul orei 8, pe DN1, la intersecția cu DJ101R, ieșirea din Câmpina și din Cornu, s-a produs uin accident de circulație.

Conform primelor informații furnizate de purtătorul de cuvânt l IJP Prahova, în accident au fost implicate două autoturisme, conduse de o tânără de 23 de ani și un bărbat de 45 de ani. Cinci persoane, printre care și un copil de 7 ani, sunt asistate medical la fața locului. Traficul rutier pe DN1 este restricționat pe sensul Câmpina - Sinaia, fiind dirijat alternativ de lucrătorii de poliție rutieră. 
Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

4479 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

140 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1148 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire,nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.

Alte stiri recente

154 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

223 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.