Accident pe DN1, la ieșirea din Câmpina. Cinci persoane sunt asistate medical la fața locului

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Până la urmă, după acordarea primului ajutor la fața locului, doar un bărbat în vârstă de 66 de ani a avut nevoie să fie transportat la Camera de Primiri Urgențe a Spitalul Județean Ploiești. Din primele cercetări, cea mai probabilă cauză a producerii accidentului a fost neacordarea de prioritate. Polițiștii continuă cercetările.
Sâmbătă dimineață, în jurul orei 8, pe DN1, la intersecția cu DJ101R, ieșirea din Câmpina și din Cornu, s-a produs uin accident de circulație.

Conform primelor informații furnizate de purtătorul de cuvânt l IJP Prahova, în accident au fost implicate două autoturisme, conduse de o tânără de 23 de ani și un bărbat de 45 de ani. Cinci persoane, printre care și un copil de 7 ani, sunt asistate medical la fața locului. Traficul rutier pe DN1 este restricționat pe sensul Câmpina - Sinaia, fiind dirijat alternativ de lucrătorii de poliție rutieră. 
Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

4936 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

375 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

498 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

265 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

62 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.