Norocoșii câștigători ai celor patru autoturisme Ford KA+ de la tombola Medimfarm

Actualitate (Categoria articolului)

Zeci de mii de persoane din întreaga țară, care au cumpărat produse de la Farmaciile Medimfarm, s-au înscris la tombola de la finalul campaniei "Fii FORDmidabil cu Medimfarm!". Premiile au constat în 100 de produse TVS (de bucătărie), iar marele premiu - un atoturism Ford KA+ înmulțit cu... patru. Pentru că au fost patru astfel de autoturisme puse la bătaie de Medimfarm și, bineînțeles, patru norocoși care le-au câștigat.

Campania "Fii FORDmidabil cu MEDIMFARM!" s-a desfășurat în perioada 14 ianuarie – 4 aprilie 2019, zeci de mii de oameni au depus taloanele pentru marea tombolă, iar extragerea premiilor s-a desfășurat la sediul din Ploiești și a fost transmisă live pe Facebook, pe pagina Farmaciilor Medimfarm.
Iată fericiții câștigători ai autoturismelor Ford KA+
:
- Attila Baczoni din Miercurea Ciuc
- Vasile Cornea din Hunedoara
- Alexandra Diaconu din Dumbrăvița (Timiș)
- Elisabeta Brad din Viforâta (Dâmbovița)

4131 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • COJOCARU ION 15.05.2019 09:28 Buna ziua, Va rog sa publicati lista completa cu toti castigatorii pe categorii si pentru celelalte premii. Va multumesc.
  • COJOCARU ION 16.05.2019 12:54 Buna ziua, Revin cu rugamintea de a publica lista completa cu toti castigatorii de la toate categoriile de premii. De ce nu se publica toata lista? Va rog sa publicati comentariul meu. Va multumesc.

Actualitate

3459 vizualizari
02 iul. 2020 20:19

Incendiu la Poiana Câmpina. Acoperișul unei case a luat foc

UPDATE - Cauza incendiului, potrivit ISU Prahova, este un scurt-circuit electric generat de un cablu electric defect, neizolat corespunzător.
Acoperișul unei case din satul Bobolia, aparținând de comuna Poiana Câmpina, a luat foc marți după-amiază, incendiul manifestându-se destul de violent.

3779 vizualizari
02 iul. 2020 18:54

Polițiștii au depistat la Breaza un bărbat fără permis, care gonea cu 108km/h în localitate!

În prima zi a acestei luni, polițiștii din Breaza au avut parte de o surpriză, după ce au depistat în trafic un bărbat, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și o remorcă, pe raza localității. Acesta a fost înregistrat de aparatul de măsurare a vitezei circulând cu 108km/h în localitate, cu mult peste limita legală, după cum informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Alte stiri recente

2286 vizualizari
04 iul. 2020 11:45

Pacienții COVID, liberi să părăsească spitalele. Acesta este efectul deciziei CCR emisă în urma unei sesizări a Avocatului Poporului

Din 3 iulie 2020, după publicarea în Monitorul Oficial a deciziei CCR privind neconstituționalitatea unor măsuri luate împotriva pandemiei de coronavirus, statul român a rămas fără instrumentul legal privind obligativitatea carantinării sau izolării cetățenilor. Mai mult, persoanele infectate cu noul coronavirus nu pot fi internate în spital dacă nu doresc acest lucru. Un prim efect al acestei decizii este acela că pacienții cu COVID au început să părăsească spitalele la cerere, pe baza unei declarații pe proprie răspundere.

1864 vizualizari
04 iul. 2020 10:33

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 4 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.