Comunicat. Societățile SOCERAM și NEPTUN Câmpina își continuă proiectele pentru sprijinirea școlilor, spitalelor și persoanelor defavorizate

Actualitate (Categoria articolului)

Prin intermediul unui comunicat remis redacției, societățile SOCERAM și NEPTUN Câmpina anunță că angajamentele luate cu privire la ajutorarea unităților de învățământ, spitalelor și persoanelor defavorizate vor fi duse la bun sfârșit. Vă prezentăm în continuare comunicatul de presă transmis de cele două societăți.

"Având în vedere informațiile contradictorii care circulă în mediul online, societățile SOCERAM SA și NEPTUN SA aduc la cunoștința opiniei publice faptul că vor fi duse la bun sfârșit angajamentele asumate privind ajutorarea școlilor, elevilor și persoanelor cu o situație materială precară. De asemenea, așa cum am anunțat anterior, combustibilul se va vinde la preț redus în cele trei stații ETU OIL&GAS până la 31 decembrie 2020; farmaciile Medimfarm din Câmpina vor acorda un discount de 20% la toate produsele care nu necesită prescripție, până la finalul anului; societatea PALTINU SA nu va percepe chirii, pentru spațiile deținute, în lunile octombrie, noiembrie și decembrie 2020.
Facem precizarea că Primăria Municipiului Câmpina NU VA MAI FI IMPLICATĂ în proiectele derulate de SOCERAM SA și NEPTUN SA, contractele urmând să fie încheiate direct cu beneficiarii - spitale, unități de învățământ, instituții de cult."

3760 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

969 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.

1595 vizualizari
03 dec. 2022 13:14

Tutunul dăunează... libertății. Un bărbat de 33 ani din Adunați a ajuns în arestul Poliției după ce a furat 30 pachete de țigări

Un bărbat de 33 ani, din comuna Adunați a ajuns în arestul Poliției, după ce a furat chiar de Ziua Națională a României 30 pachete de țigări și suma de 250 lei, din incinta unei societăți comerciale din localitate. Polițiștii au stabilit că furtul a avut loc în seara zilei de 1 decembrie, bărbatul fiind depistat și reținut chiar a doua zi.

Alte stiri recente

383 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

600 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.