Marcel Pavel cântă la Câmpina într-un concert de gală, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă

Eveniment (Categoria articolului)

Concertul este organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza", dar cum în sala de spectacole a acestei instituții se desfășoară lucrări de modernizare, Marcel Pavel va cânta pe scena Casei Tineretului. Un concert-eveniment care va avea loc vineri, 23 decembrie 2022, de la ora 18.30. Biletele vor putea fi achiziționate de la Casa de Cultură, începând de luni, 5 decembrie. Prețul unui bilet - 35 lei.

În deschiderea concertului, grupul vocal ”Plai câmpinean” va interpreta câteva colinde. Apoi, Marcel Pavel ne va bucura cu vocea, carisma și melodiile sale dedicate Sărbătorilor de iarnă. 
La final, Moș Crăciun va sosi cu sania trasă de reni și va împărți dulciuri celor mici. De altfel, Moșul va fi prezent, împreună cu ajutoarele sale, în fiecare seară pe 20, 21 și 22 decembrie, în centrul Câmpinei, pentru a le face o bucurie copiilor.

2750 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1208 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1278 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

1235 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

893 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.