CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Alegeri la PNL Câmpina, Alexandru Vane și Marian Nistor, candidații pentru funcția de președinte

- Politică -

Alegeri la PNL Câmpina, Alexandru Vane și Marian Nistor, candidații pentru funcția de președinte

UPDATE - Surse din cadrul PNL Prahova ne-au precizat faptul că Marian Nistor nu va putea candida la funcția de președinte al PNL Câmpina și va exista un singur candidat la alegerile din 7 iulie - Alexandru Vane. De ce nu este acceptată candidatura lui Marian Nistor? Aceleași surse spun că din cauza problemelor de incompatibilitate pe care le-a avut cu ANI. Este o poveste mai veche, din 2015, când ANI l-a declarat incompatibil pe Marian Nistor, considerând că nu poate deține simultan funcția de director la Piața Centrală și cea de consilier local.

Pe 7 iulie 2021, la Casa de Cultură “Geo Bogza”, va avea loc conferința de alegeri a PNL Câmpina, organizația locală urmând să-și aleagă o nouă conducere. Două candidaturi au fost depuse pentru funcția de președinte: Alexandru Vane – actualul subprefect al județului, membru al echipei vechi a PNL Câmpina, de pe vremea când aceasta era condusă de Virgil Guran, înainte de fuziunea PNL cu PDL și Marian Nistor – directorul Pieței Centrale Câmpina, fost consilier local și consilier județean.

PNL Câmpina este la pământ de mai multă vreme, iar după alegerile locale din toamna anului trecut, când știm cu toții ce s-a întâmplat, aproape că nu a mai existat. Președintele organizației, Horia Tiseanu, a făcut un serios pas înapoi, dezamăgit de faptul că nu a mai fost lăsat să candideze pentru încă un mandat de primar, apoi și mai dezamăgit de faptul că partidul nu i-a oferit funcția guvernamentală promisă pentru a... trece mai ușor peste despărțirea definitivă de Primăria Câmpina, după două mandate de viceprimar și patru de primar. Abia după ce conducerea județeană a partidului l-a delegat pe Dorin Tudora să preia interimatul organizației de la Câmpina, Horia Tiseanu a avut o încercare timidă de a-și reuni membrii de partid, adică ce a mai rămas din PNL pe plan local. Și mare lucru nu a mai rămas.
Acum, vor avea loc alegeri la PNL Câmpina. Vor fi aleși președintele, vicepreședinții, trezorierul și membrii Biroului Permanent Local. În jur de 16 persoane, cărora li se va alătura secretarul organizației, numit de noul președinte. Cei doi candidați la funcție de președinte reprezintă fiecare câte o tabără. Să le spunem “tabăra Ploiești” și “tabăra Câmpina”, după susținerea pe care o are fiecare. Cu siguranță, nici lui Alexandru Vane și nici lui Marian Nistor nu le va fi ușor să-și întocmească propria listă de oameni în biroul de conducere, iar în privința susținătorilor, va fi foarte interesant de văzut. În mod normal, sala mică de la Casa de Cultură ar fi mai mult decât suficientă pentru aceste alegeri, dar este foarte probabil să asistăm la reactivarea unor membri mai vechi, interesați brusc de soarta PNL și deciși la fel de brusc să vină și să voteze pentru noul președinte. Chiar dacă pare liniște la PNL, în spatele cortinei se lucrează intens.
Din informațiile noastre, Horia Tiseanu va candida pentru un post de vicepreședinte și va aștepta în continuare funcția guvernamentală promisă de președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu. De asemenea, potrivit unor surse din cadrul PNL, la alegerile de la Câmpina va participa senatorul Roberta Anastase, președinte al Organizației Municipale PNL Ploiești. Și tot pe surse vă informăm că sunt unii liberali disperați după funcții, iar în disperarea lor joacă așa cum le cântă unii lideri de partid, ceea ce nu ar fi chiar o noutate.


05 Jul 2021 20:28 4429 vizualizari


Comentarii


  • 09.07.2021 16:11 Babuinu Deci Libanezu, adica Alexandru Vane, care a lucrat ca adminiatrator la un magazin al familiei Anghel si care a fost dat afara pentru ca gestiunea se subtia in mod subit, o sa fie seful PNL Campina?
  • 08.07.2021 12:59 Cristi Curaj Marian!!!???
  • 08.07.2021 01:32 Monica Si bonus, Alexandru Vane este prieten bun cu Cezar Grama... spune-mi cu cine te insotesti ca sa iti zic cine esti. Va dati seama ce circ va fi, cu clovni unul si unul...
  • 08.07.2021 01:26 Monica Baiatul asta Alexandru Vane era aranjator de produse pe raft la Carrefour Ploiesti... Probabil el isi spunea merchendiser... Imi confirma ideea ca in politica ajung doar oamenii care nu sunt in stare sa faca nimic altceva.
  • 07.07.2021 17:37 Vlad Nicoara Forța Marian! Nu te lasa!??? Altfel nu se va schimba nimic.curaj
  • 07.07.2021 17:25 Feticu Dorel Mai trăiește Roberta Anastase? Nu s-a dat la o parte??? Daca numără ea, cu siguranță iese cine Trebuie ...
  • 07.07.2021 17:10 Ioana Florea Ce treabă are o incompatibilitate cu dreptul de a fi șeful unui partid? Șeful partidului trebuie obligatoriu sa fie consilier local? Nu cred... Poate coordona f bine un proiect local. Marian Nistor a fost colegul meu de școală și știu ce poate. Mai repede cred că nu îl vor pt că nu e mielușel și nu răspunde comenzilor Robertei.
  • 06.07.2021 08:00 Ionuț Preda Va câștiga cel susținut de Roberta Anastase. Restul nu contează.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2081 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1725 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
1934 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
1615 vizualizari 07 Jun 2024 16:36 Irina Mihaela Nistor: ”Orice vot dat altui candidat la primărie și nu mie îl ajută pe Alin Moldoveanu să rămână în funcție”

Irina Mihaela Nistor: ”Orice vot dat altui candidat la primărie și nu mie îl ajută pe Alin Moldoveanu să rămână în funcție”

De fiecare dată când suntem chemați să votăm pentru alegerea primarilor, apare invariabil în ultimele zile de campanie tema votului util.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV