CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

AUR, PNȚ și un independent pentru Consiliul Local, ultimele candidaturi depuse la Biroul Electoral Câmpina

- Politică -

AUR, PNȚ și un independent pentru Consiliul Local, ultimele candidaturi depuse la Biroul Electoral Câmpina

Ultimele candidaturi înregistrate la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au venit din partea a două formațiuni politice, precum și a unui candidat independent pentru Consiliul Local.

Astfel, AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) a despus dosarele pentru candidatul la funcția de primar - Auraș Mihăiță Cucu (40 ani, consilier juridic) și pentru lista de trei candidați la Consiliul Local Câmpina, listă deschisă de candidatul la funcția de primar, urmat de Dan Constantin Ungureanu (46 ani, economist) și Ioana Mihaela Cucu (30 ani, economist).
PNȚ Maniu Mihalache a depus dosare de candidați pentru funcția de primar - Lidia Maria Stadler (inginer), în vreme ce pentru Consiliul Local Câmpina, lista candidaților este următoarea: Lidia Maria Stadler (inginer), Maria Emanuela Zaharia (medic), Eugen Voicu (militar), Adriana Laura Coman (profesor), Ioan Suărășeanu (tehnician), Florin Viorel Bohîlțea (electrician), Andrei Iovănescu (medic), Constantin Baicu (asistent medical), Nicolae Măinescu (inginer).
De asemenea, la Biroul Electoral s-a înregistrat și candidatura independentului Costel Filip la funcția de consilier local. Are 43 de ani și lucrează în domeniul asigurărilor.
Acestea au fost ultimele candidaturi depuse la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. În cursul serii de astăzi, joi, 20 august, vom publica listele complete ale tuturor candidaților la funcția de primar și de consilier local la Câmpina pentru alegerile din 27 septembrie 2020.

(Foto medalion sus - Auraș Mihăiță Cucu, de la AUR, și Eugen Voicu, de la PNȚ Maniu Mihalache; medalion jos - independentul Costel Filip. candidat pentru Consiliul Local)


20 Aug 2020 10:59 4857 vizualizari


Comentarii


734 vizualizari 18 Jul 2024 09:17 Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA (Natură, Oameni, Animale) i-a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisă în care îi cere acestuia să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor.

citeste mai mult
547 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5700 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4477 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV