AUR, PNȚ și un independent pentru Consiliul Local, ultimele candidaturi depuse la Biroul Electoral Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Ultimele candidaturi înregistrate la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au venit din partea a două formațiuni politice, precum și a unui candidat independent pentru Consiliul Local.

Astfel, AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) a despus dosarele pentru candidatul la funcția de primar - Auraș Mihăiță Cucu (40 ani, consilier juridic) și pentru lista de trei candidați la Consiliul Local Câmpina, listă deschisă de candidatul la funcția de primar, urmat de Dan Constantin Ungureanu (46 ani, economist) și Ioana Mihaela Cucu (30 ani, economist).
PNȚ Maniu Mihalache a depus dosare de candidați pentru funcția de primar - Lidia Maria Stadler (inginer), în vreme ce pentru Consiliul Local Câmpina, lista candidaților este următoarea: Lidia Maria Stadler (inginer), Maria Emanuela Zaharia (medic), Eugen Voicu (militar), Adriana Laura Coman (profesor), Ioan Suărășeanu (tehnician), Florin Viorel Bohîlțea (electrician), Andrei Iovănescu (medic), Constantin Baicu (asistent medical), Nicolae Măinescu (inginer).
De asemenea, la Biroul Electoral s-a înregistrat și candidatura independentului Costel Filip la funcția de consilier local. Are 43 de ani și lucrează în domeniul asigurărilor.
Acestea au fost ultimele candidaturi depuse la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. În cursul serii de astăzi, joi, 20 august, vom publica listele complete ale tuturor candidaților la funcția de primar și de consilier local la Câmpina pentru alegerile din 27 septembrie 2020.

(Foto medalion sus - Auraș Mihăiță Cucu, de la AUR, și Eugen Voicu, de la PNȚ Maniu Mihalache; medalion jos - independentul Costel Filip. candidat pentru Consiliul Local)

3299 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2546 vizualizari
17 nov. 2021 19:00

PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

1 comentarii

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

2553 vizualizari
09 nov. 2021 19:39

PMP Câmpina donează pensionarilor un pachet sanitar

PMP Câmpina este aproape de oamenii cu venituri mici, în aceste timpuri grele, de pandemie. Liderii organizației PMP își exprimă compasiunea față de nevoile pensionarilor și donează câte un pachet sanitar, atât de necesar pentru prevenirea și combaterea covid 19.

Alte stiri recente

14 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a.