CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

O cisternă încărcată cu acid sulfuric a luat foc pe DN1, în dreptul Câmpinei. Șoferul a decedat

- Social -

O cisternă încărcată cu acid sulfuric a luat foc pe DN1, în dreptul Câmpinei. Șoferul a decedat

În această dimineață, în jurul orei 4.10, o cisternă încărcată cu 40 tone acid sulfuric s-a izbit de un cap de pod, pe DN1, în zona municipiului Câmpina, chiar în apropiere de Iatsa Service. În urma impactului, cisterna s-a răsturnat, iar cabina a luat foc aproape instantaneu. Din cauza pericolului mare de explozie, zona a fost izolată de polițiști pe o raza de un km, iar traficul rutier a fost deviat prin Câmpina.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a intervenit cu opt autospeciale de lucru cu apă, două autospeciale pentru descarcerare și două ambulanțe, dar intervenția a fost extrem de dificilă tocmai din cauza riscului foarte mare de explozie. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie, s-a asigurat mai întâi răcirea cisternei, pentru a nu exploda, apoi s-a acționat pentru stingerea incendiului. Focul a fost lichidat după aproximativ o oră. Nu au existat scurgeri de combustibil pe carosabil, iar accidentul a avut loc într-o zonă fără case, pe sensul de mers spre Brașov. Din păcate, șoferul cisternei a fost găsit mort, sub autovehicul. Din primele cercetări reiese că șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un cap de pod, moment în care vehiculul de mare tonaj s-a răsturnat și a luat foc. Conducătorul auto a murit pe loc. Dumnezeu să-l ierte!


06 Apr 2016 06:23 6981 vizualizari


Comentarii


408 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
276 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
1534 vizualizari 09 Jul 2024 12:44 Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Anul școlar 2023-2024 a însemnat pentru trei școli din județul Prahova o inovare prin colaborare. Astfel, aproximativ 60 elevi prahoveni și circa 300 elevi la nivel european au desfășurat diverse activități integrate curricular, având Luna ca și context de învățare.

citeste mai mult
1004 vizualizari 05 Jul 2024 16:09 Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

De altfel, ”Împreună pentru o vacanță în siguranță!” este sloganul sub care Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a desfășurat mai multe acțiuni la Câmpina și Brebu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV