Drumul dintre Câmpina și Șotrile, surpat din cauza unei alunecări de teren. Circulația este complet blocată

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE ORA 8.00 - Circulația spre Șotrile este blocată în continuare, iar autoritățile recomandă rutele alternative Câmpina - Lunca Mare - Șotrile sau din DN1 - Comarnic - Secăria - Șotrile. Precizăm că este vorba despre o alunecare de teren nouă, la aproape 2 km de cea produsă în primăvara acestui an.
UPDATE ORA 7.45 - Alunecarea de teren s-a produs la 1 km de Spitalul Voila. La poarta spitalului se află o mașină a Poliției Locale, care barează drumul, astfel încât să nu se poată trece spre Șotrile. La locul unde drumul s-a surpat se află angajați de la Ocolul Silvic Câmpina și agenți ai Poliției Locale
.

Noaptea trecută, o alunecare de teren s-a reactivat pe drumul județean 207, dintre municipiul Câmpina și comuna Șotrile, la mică distanță de Spitalul de Psihiatrie Voila. Alunecarea de teren practic a rupt drumul în două, surparea producându-se pe mai bine de 20 metri lungime. Mai mulți copaci s-au prăbușit, dintre care unul pe carosabil.

Un echipaj de la Ocolul Silvic a intervenit pentru degajarea copacului de pe carosabil, astfel încât circulația să se poată desfășura măcar pe o bandă. Alimentarea cu energie electrică în zonă a fost oprită temporar deoarece unii dintre copacii căzuți se sprijineau pe firele de înaltă tensiune. După eliberarea firelor de către angajații Ocolului Silvic a fost reluată furnizarea energiei electrice. Vom reveni.

7936 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1303 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1770 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1645 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1895 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.