Drumul dintre Câmpina și Șotrile, surpat din cauza unei alunecări de teren. Circulația este complet blocată

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE ORA 8.00 - Circulația spre Șotrile este blocată în continuare, iar autoritățile recomandă rutele alternative Câmpina - Lunca Mare - Șotrile sau din DN1 - Comarnic - Secăria - Șotrile. Precizăm că este vorba despre o alunecare de teren nouă, la aproape 2 km de cea produsă în primăvara acestui an.
UPDATE ORA 7.45 - Alunecarea de teren s-a produs la 1 km de Spitalul Voila. La poarta spitalului se află o mașină a Poliției Locale, care barează drumul, astfel încât să nu se poată trece spre Șotrile. La locul unde drumul s-a surpat se află angajați de la Ocolul Silvic Câmpina și agenți ai Poliției Locale
.

Noaptea trecută, o alunecare de teren s-a reactivat pe drumul județean 207, dintre municipiul Câmpina și comuna Șotrile, la mică distanță de Spitalul de Psihiatrie Voila. Alunecarea de teren practic a rupt drumul în două, surparea producându-se pe mai bine de 20 metri lungime. Mai mulți copaci s-au prăbușit, dintre care unul pe carosabil.

Un echipaj de la Ocolul Silvic a intervenit pentru degajarea copacului de pe carosabil, astfel încât circulația să se poată desfășura măcar pe o bandă. Alimentarea cu energie electrică în zonă a fost oprită temporar deoarece unii dintre copacii căzuți se sprijineau pe firele de înaltă tensiune. După eliberarea firelor de către angajații Ocolului Silvic a fost reluată furnizarea energiei electrice. Vom reveni.

8070 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

397 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

170 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

176 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

424 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.