CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Drumul dintre Câmpina și Șotrile, surpat din cauza unei alunecări de teren. Circulația este complet blocată

- Actualitate -

Drumul dintre Câmpina și Șotrile, surpat din cauza unei alunecări de teren. Circulația este complet blocată

UPDATE ORA 8.00 - Circulația spre Șotrile este blocată în continuare, iar autoritățile recomandă rutele alternative Câmpina - Lunca Mare - Șotrile sau din DN1 - Comarnic - Secăria - Șotrile. Precizăm că este vorba despre o alunecare de teren nouă, la aproape 2 km de cea produsă în primăvara acestui an.
UPDATE ORA 7.45 - Alunecarea de teren s-a produs la 1 km de Spitalul Voila. La poarta spitalului se află o mașină a Poliției Locale, care barează drumul, astfel încât să nu se poată trece spre Șotrile. La locul unde drumul s-a surpat se află angajați de la Ocolul Silvic Câmpina și agenți ai Poliției Locale
.

Noaptea trecută, o alunecare de teren s-a reactivat pe drumul județean 207, dintre municipiul Câmpina și comuna Șotrile, la mică distanță de Spitalul de Psihiatrie Voila. Alunecarea de teren practic a rupt drumul în două, surparea producându-se pe mai bine de 20 metri lungime. Mai mulți copaci s-au prăbușit, dintre care unul pe carosabil.

Un echipaj de la Ocolul Silvic a intervenit pentru degajarea copacului de pe carosabil, astfel încât circulația să se poată desfășura măcar pe o bandă. Alimentarea cu energie electrică în zonă a fost oprită temporar deoarece unii dintre copacii căzuți se sprijineau pe firele de înaltă tensiune. După eliberarea firelor de către angajații Ocolului Silvic a fost reluată furnizarea energiei electrice. Vom reveni.


06 Apr 2018 06:26 8133 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
431 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
871 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
1712 vizualizari 12 Jun 2024 06:56 Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, care a fost surprinsă în cursul zilei de marți, 11 iunie, la intrarea într-un complex comercial din Câmpina.

citeste mai mult
1588 vizualizari 11 Jun 2024 23:25 Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

D-abia marți, după orele prânzului, Biroul Electoral Câmpina a încheiat verificarea tuturor proceselor verbale de la toate cele 23 secții de vot. S-au făcut toate calculele, iar mandatele de consilier local au fost împărțite astfel:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV