CONTACT

Programul de transport public județean a fost modificat la Provița de Jos, în urma nemulțumirilor cetățenilor și intervenției Primăriei

- Social -

Programul de transport public județean a fost modificat la Provița de Jos, în urma nemulțumirilor cetățenilor și intervenției Primăriei

Noul program de transport public județean, intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2024, a creat nemulțumiri în tot județul, inclusiv în Câmpina și localitățile învecinate. Printre cetățenii nemulțumiți s-au numărat și cei din Provița de Jos și asta din cauza unor curse anulate sau programate la ore nepotrivite pe traseul Câmpina-Provița de Jos-sat Drăgăneasa și retur. 

Transportul public pe traseul menționat este efectuat de firma Diana Pa, care a câștigat licitația organizată anul trecut de Consiliul Județean Prahova. Principala nemulțumire a locuitorilor din Provița de Jos pleca de la faptul că prima cursă spre Câmpina era programată la ora 8.30 (din satul Drăgăneasa), respectiv 8.35 (în satul Provița de Jos), cu sosire la Câmpina la ora 9.00, ceea ce îi punea pe navetiști în imposibilitatea de a ajunge la timp la serviciu, iar pe elevi, la școală.
În urma sesizărilor venite de la cetățeni, primarul comunei Provița de Jos, Ionuț Bocioacă, a avut o întâlnire cu vicepreședintele Consiliului Județean - Cristian Apostol și cu responsabilul pe probleme de trasee și transport al firmei Diana Pa – Florin Dumitrache, iar în urma acestor discuții, firma Diana Pa a modificat programul curselor. (foto – noul program)
De asemenea, reprezentanții Diana Pa au comunicat Primăriei Provița de Jos că abonamentele de călătorie pot fi procurate de la sediul societîții, din strada Sălaj, nr.15, iar elevii vor beneficia de abonamente gratuite.


10 Jan 2024 07:39 2307 vizualizari


Comentarii






  • 30.01.2024 13:04 Marcel Petcu Bună ziua, as dori sa aflu dacă s-a schimbat cumva programul la cursele Campina-Draganeasa?
  • 10.01.2024 17:14 Firu Alin Se întreabă de ce n au clienți.Chiar și duminică de la 07.45 până la 15.30 sa nu ai mașina,noaptea minții.Au onoare cei implicați și bun simț să își de-a demisia.Pe Campina Filipești Mărgineni duminică nu se circulă,că fluxul de călători nu e cel de acum 30 ani dar nici așa.De ce prospera Uber și Bolt,pt că ăștia nu știu anumite chestii minime.Si lăsați treabă cu călători putini,nici la ore de varf le este lene să muncească,și patronii îi acoperă
  • 10.01.2024 14:16 Eduard Badea Cursa de 11,45 nu a fost,cei de la CJ și transportatorul își bat joc.Este un haos,șoferii înjură călătorii și invers,și pe alte curse atât la Ave cât și alte firme nu s au făcut curse azi.Bataie de joc.
1976 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1758 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4584 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1738 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV