Liviu Briciu va candida la Primăria Câmpina din partea POL

Politică (Categoria articolului)

Liviu Briciu, informatician, dar și muzician, va candida la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile locale din 27 septembrie 2020, din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL). Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a POL Câmpina. Despre această candidatură se vorbește de mai multă vreme, dar acum este anunțată oficial. Precizăm că Partidul Oamenilor Liberi este o formațiune politică înființată de câțiva ani, dar a cărei organizație locală s-a constituit recent.

Alături de Liviu Briciu, în echipa POL Câmpina se mai află omul de afaceri Bogdan Cord, matematicianul Cosmin Raț, medicul stomatolog Dragoș Mitoi, profesorul Ileana Secăreanu, inginerul Bogdan Tămârjan și alții, pe cei enumerați urmând să-i regăsim și pe lista pentru Consiliul Local Câmpina. Salutăm constituirea POL Câmpina, precum și implicarea activă în politica locală a unor oameni tineri, recunoscuți în domeniile lor de activitate, care poate vor veni cu o nouă viziune pentru dezvoltarea localității.
Liviu Briciu va împlini 53 de ani în octombrie, este de profesie informatician, dar este și părintele Festivalului de Jazz-Rock de la Câmpina, un eveniment de calitate, unde a reușit să aducă nume importante ale genului. Pasionat de muzică dintotdeauna, Liviu Briciu a cântat vocal şi la chitară în cadrul cunoscutei formaţii Meteor, dar şi-a creat propria trupă, Ivo, devenind cunoscut printre câmpinenii pasionaţi de rock pentru concertele pe care le susţine la Club Live. A mai fost implicat în politică, fiind o vreme membru PNL.

6365 vizualizari
10

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Schelelor 27.07.2020 21:02 Ups...incep durerile de cap pentru ceilalti candidati.In sfarsit,era cazul sa apara un candidat veritabil pentru primarie.Campina inainte de toate,Liviu o sa-i spulbere la alegeri pe toti...este candidatul ideal.Mult succes si demonstreaza ca meriti sa castigi alegerile.
  • The Face 27.07.2020 21:24 Cel mai bun candidat pentru primaria Campina.Merita sa votam un asemenea om si doresc sa castige detasat.E vremea pentru un altfel de politica,e timpul pentru un altfel de primar.Succes Liviu si prezinta campinenilor un program adevarat pentru dezvoltarea si modernizarea orasului.Ai sustinerea mea totala.
  • Yurikama 27.07.2020 23:06 Daca va candida si Marian Nistor,Cezar Grama si Alin Moldoveanu atat Tiseanu cat si Pitigoi vor sta acasa.Mi e mila de cei care pompeaza bani in campania lor.
  • Dragoș Arteon 28.07.2020 09:02 Liviu este un băiat simpatic. Love Jazz-Rock Festival. Dar cam atât. Locul lui nu este în politică și nici în administrație. Părerea mea. Este bun la ce face acum. De fiecare dată când a avut loc o confruntare politică și nu a câștigat, a dat înapoi. Nu a rămas lângă echipă. Să construiască ceva, să schimbe ceva. Doar el și atât. Când sunt alegeri, pocnește ca o floricea de porumb. Apoi dispare.
  • Mario 28.07.2020 11:18 Avem nevoie neapărat în Câmpina de o resetare a clasei politice. Atâta vreme cât primarii sunt eterni, Câmpina va rămâne un municipiu înapoiat ca mentalitate și dezvoltare. Mult succes Liviu, ție și întregii echipe!
  • Matos 28.07.2020 20:55 Felicitari, succes Liviu.
  • Ionta isaiia 29.07.2020 10:48 Mult succes Liviu.Avem nevoie de o schimbare!
  • Livia 30.07.2020 10:58 MA LASI... MI SE FACE SCARBA... OM NOU... A FOST ANI DE ZILE INTR-UN PARTID POOLITIC SI A FACUT ...MAI NIMIC. E UN TIP SIMPATIC, DAR CAM ATAT. NU ARE STOFA DE POLITICIAN. VISEAZA FRUMOS, FANTEZIST. MAI ARE BARUL DE LA CASA TINERETULUI INCHIRIAT DE LA PRIMARIE????? CE S-A INTAMPLAT? NU I-L MAI INCHIRIAZA SAU CE DE TREBUIE SA INTRE IN POLITICA??????
  • Daniela Macri 30.07.2020 11:40 Super , Liviu ! Ai votul meu !
  • The Mask 30.07.2020 12:23 Livia,Livia...suparata mai esti.Ai si a treia optiune,Alin Moldoveanu.Dar eu am ureche muzicala...nu cumva sunteti doamna Udrea?

Politică

2546 vizualizari
17 nov. 2021 19:00

PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

1 comentarii

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

2553 vizualizari
09 nov. 2021 19:39

PMP Câmpina donează pensionarilor un pachet sanitar

PMP Câmpina este aproape de oamenii cu venituri mici, în aceste timpuri grele, de pandemie. Liderii organizației PMP își exprimă compasiunea față de nevoile pensionarilor și donează câte un pachet sanitar, atât de necesar pentru prevenirea și combaterea covid 19.

Alte stiri recente

14 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a.