Liviu Briciu va candida la Primăria Câmpina din partea POL

Politică (Categoria articolului)

Liviu Briciu, informatician, dar și muzician, va candida la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile locale din 27 septembrie 2020, din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL). Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a POL Câmpina. Despre această candidatură se vorbește de mai multă vreme, dar acum este anunțată oficial. Precizăm că Partidul Oamenilor Liberi este o formațiune politică înființată de câțiva ani, dar a cărei organizație locală s-a constituit recent.

Alături de Liviu Briciu, în echipa POL Câmpina se mai află omul de afaceri Bogdan Cord, matematicianul Cosmin Raț, medicul stomatolog Dragoș Mitoi, profesorul Ileana Secăreanu, inginerul Bogdan Tămârjan și alții, pe cei enumerați urmând să-i regăsim și pe lista pentru Consiliul Local Câmpina. Salutăm constituirea POL Câmpina, precum și implicarea activă în politica locală a unor oameni tineri, recunoscuți în domeniile lor de activitate, care poate vor veni cu o nouă viziune pentru dezvoltarea localității.
Liviu Briciu va împlini 53 de ani în octombrie, este de profesie informatician, dar este și părintele Festivalului de Jazz-Rock de la Câmpina, un eveniment de calitate, unde a reușit să aducă nume importante ale genului. Pasionat de muzică dintotdeauna, Liviu Briciu a cântat vocal şi la chitară în cadrul cunoscutei formaţii Meteor, dar şi-a creat propria trupă, Ivo, devenind cunoscut printre câmpinenii pasionaţi de rock pentru concertele pe care le susţine la Club Live. A mai fost implicat în politică, fiind o vreme membru PNL.

4611 vizualizari
10

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Schelelor 27.07.2020 21:02 Ups...incep durerile de cap pentru ceilalti candidati.In sfarsit,era cazul sa apara un candidat veritabil pentru primarie.Campina inainte de toate,Liviu o sa-i spulbere la alegeri pe toti...este candidatul ideal.Mult succes si demonstreaza ca meriti sa castigi alegerile.
  • The Face 27.07.2020 21:24 Cel mai bun candidat pentru primaria Campina.Merita sa votam un asemenea om si doresc sa castige detasat.E vremea pentru un altfel de politica,e timpul pentru un altfel de primar.Succes Liviu si prezinta campinenilor un program adevarat pentru dezvoltarea si modernizarea orasului.Ai sustinerea mea totala.
  • Yurikama 27.07.2020 23:06 Daca va candida si Marian Nistor,Cezar Grama si Alin Moldoveanu atat Tiseanu cat si Pitigoi vor sta acasa.Mi e mila de cei care pompeaza bani in campania lor.
  • Dragoș Arteon 28.07.2020 09:02 Liviu este un băiat simpatic. Love Jazz-Rock Festival. Dar cam atât. Locul lui nu este în politică și nici în administrație. Părerea mea. Este bun la ce face acum. De fiecare dată când a avut loc o confruntare politică și nu a câștigat, a dat înapoi. Nu a rămas lângă echipă. Să construiască ceva, să schimbe ceva. Doar el și atât. Când sunt alegeri, pocnește ca o floricea de porumb. Apoi dispare.
  • Mario 28.07.2020 11:18 Avem nevoie neapărat în Câmpina de o resetare a clasei politice. Atâta vreme cât primarii sunt eterni, Câmpina va rămâne un municipiu înapoiat ca mentalitate și dezvoltare. Mult succes Liviu, ție și întregii echipe!
  • Matos 28.07.2020 20:55 Felicitari, succes Liviu.
  • Ionta isaiia 29.07.2020 10:48 Mult succes Liviu.Avem nevoie de o schimbare!
  • Livia 30.07.2020 10:58 MA LASI... MI SE FACE SCARBA... OM NOU... A FOST ANI DE ZILE INTR-UN PARTID POOLITIC SI A FACUT ...MAI NIMIC. E UN TIP SIMPATIC, DAR CAM ATAT. NU ARE STOFA DE POLITICIAN. VISEAZA FRUMOS, FANTEZIST. MAI ARE BARUL DE LA CASA TINERETULUI INCHIRIAT DE LA PRIMARIE????? CE S-A INTAMPLAT? NU I-L MAI INCHIRIAZA SAU CE DE TREBUIE SA INTRE IN POLITICA??????
  • Daniela Macri 30.07.2020 11:40 Super , Liviu ! Ai votul meu !
  • The Mask 30.07.2020 12:23 Livia,Livia...suparata mai esti.Ai si a treia optiune,Alin Moldoveanu.Dar eu am ureche muzicala...nu cumva sunteti doamna Udrea?

Politică

1826 vizualizari
14 aug. 2020 21:12

Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

1 comentarii

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.

2441 vizualizari
14 aug. 2020 17:11

Alianța PNL-USR-PLUS a depus la BEC dosarele candidaților. "Suntem o forță și vom câștiga alegerile pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina!"

1 comentarii

La Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au depus astăzi dosarele cu candidaturile pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 reprezentanții Alianței PNL-USR-PLUS. Alături de Cătălin Florescu, candidatul pentru Primăria Câmpina, s-au aflat președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu - candidat la președinția Consiliului Județean, președintele USR Prahova - Mihai Polițeanu, Andrei Lupu - membru în Biroul Național al PLUS, deputatul PNL Răzvan Prișcă, primarul Horia Tiseanu, o parte din candidații la Consiliul Local Câmpina.

Alte stiri recente

8 vizualizari
15 aug. 2020 17:28

Două medalii pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la Naționalele de atletism pentru juniori II

Două medalii, una de argint și una de bronz, aceasta este zestrea sportivilor de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la Campionatul Național de Atletism pentru Juniori II, care a avut loc în acest week-end la București, pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”. 

523 vizualizari
15 aug. 2020 10:03

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 15 august

1 comentarii

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.