Liviu Briciu va candida la Primăria Câmpina din partea POL

Politică (Categoria articolului)

Liviu Briciu, informatician, dar și muzician, va candida la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile locale din 27 septembrie 2020, din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL). Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a POL Câmpina. Despre această candidatură se vorbește de mai multă vreme, dar acum este anunțată oficial. Precizăm că Partidul Oamenilor Liberi este o formațiune politică înființată de câțiva ani, dar a cărei organizație locală s-a constituit recent.

Alături de Liviu Briciu, în echipa POL Câmpina se mai află omul de afaceri Bogdan Cord, matematicianul Cosmin Raț, medicul stomatolog Dragoș Mitoi, profesorul Ileana Secăreanu, inginerul Bogdan Tămârjan și alții, pe cei enumerați urmând să-i regăsim și pe lista pentru Consiliul Local Câmpina. Salutăm constituirea POL Câmpina, precum și implicarea activă în politica locală a unor oameni tineri, recunoscuți în domeniile lor de activitate, care poate vor veni cu o nouă viziune pentru dezvoltarea localității.
Liviu Briciu va împlini 53 de ani în octombrie, este de profesie informatician, dar este și părintele Festivalului de Jazz-Rock de la Câmpina, un eveniment de calitate, unde a reușit să aducă nume importante ale genului. Pasionat de muzică dintotdeauna, Liviu Briciu a cântat vocal şi la chitară în cadrul cunoscutei formaţii Meteor, dar şi-a creat propria trupă, Ivo, devenind cunoscut printre câmpinenii pasionaţi de rock pentru concertele pe care le susţine la Club Live. A mai fost implicat în politică, fiind o vreme membru PNL.

7511 vizualizari
10

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Schelelor 27.07.2020 21:02 Ups...incep durerile de cap pentru ceilalti candidati.In sfarsit,era cazul sa apara un candidat veritabil pentru primarie.Campina inainte de toate,Liviu o sa-i spulbere la alegeri pe toti...este candidatul ideal.Mult succes si demonstreaza ca meriti sa castigi alegerile.
  • The Face 27.07.2020 21:24 Cel mai bun candidat pentru primaria Campina.Merita sa votam un asemenea om si doresc sa castige detasat.E vremea pentru un altfel de politica,e timpul pentru un altfel de primar.Succes Liviu si prezinta campinenilor un program adevarat pentru dezvoltarea si modernizarea orasului.Ai sustinerea mea totala.
  • Yurikama 27.07.2020 23:06 Daca va candida si Marian Nistor,Cezar Grama si Alin Moldoveanu atat Tiseanu cat si Pitigoi vor sta acasa.Mi e mila de cei care pompeaza bani in campania lor.
  • Dragoș Arteon 28.07.2020 09:02 Liviu este un băiat simpatic. Love Jazz-Rock Festival. Dar cam atât. Locul lui nu este în politică și nici în administrație. Părerea mea. Este bun la ce face acum. De fiecare dată când a avut loc o confruntare politică și nu a câștigat, a dat înapoi. Nu a rămas lângă echipă. Să construiască ceva, să schimbe ceva. Doar el și atât. Când sunt alegeri, pocnește ca o floricea de porumb. Apoi dispare.
  • Mario 28.07.2020 11:18 Avem nevoie neapărat în Câmpina de o resetare a clasei politice. Atâta vreme cât primarii sunt eterni, Câmpina va rămâne un municipiu înapoiat ca mentalitate și dezvoltare. Mult succes Liviu, ție și întregii echipe!
  • Matos 28.07.2020 20:55 Felicitari, succes Liviu.
  • Ionta isaiia 29.07.2020 10:48 Mult succes Liviu.Avem nevoie de o schimbare!
  • Livia 30.07.2020 10:58 MA LASI... MI SE FACE SCARBA... OM NOU... A FOST ANI DE ZILE INTR-UN PARTID POOLITIC SI A FACUT ...MAI NIMIC. E UN TIP SIMPATIC, DAR CAM ATAT. NU ARE STOFA DE POLITICIAN. VISEAZA FRUMOS, FANTEZIST. MAI ARE BARUL DE LA CASA TINERETULUI INCHIRIAT DE LA PRIMARIE????? CE S-A INTAMPLAT? NU I-L MAI INCHIRIAZA SAU CE DE TREBUIE SA INTRE IN POLITICA??????
  • Daniela Macri 30.07.2020 11:40 Super , Liviu ! Ai votul meu !
  • The Mask 30.07.2020 12:23 Livia,Livia...suparata mai esti.Ai si a treia optiune,Alin Moldoveanu.Dar eu am ureche muzicala...nu cumva sunteti doamna Udrea?

Politică

1113 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

3 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

1562 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Alte stiri recente

733 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în acre au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

637 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.