Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de criblură, pietriș și asfalt de-a valma

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.

După cum se poate vedea și din imagini, basculante, care par a fi de la lucrarea de canalizare de pe Strada Orizontului, vin pe traseul viitoarei centuri de est a Câmpinei și aruncă tone de deșeuri - de la resturile rezultate din decopertare, la criblură, de la pietriș și bolovani la... asfalt. Acum, oamenii care văd zilnic de zeci de ori trecând aceste basculante pe albia râului Doftana amintesc faptul că locatarii de pe Strada Orizontului au semnalat în repetate rânduri mirosul de produs petrolier și infiltrațiile din subsolurile blocurile. Iar dacă și aceste resturi de asfalt conțin astfel de substanțe periculoase -  reziduuri petroliere și alte substanțe periculoase, atunci, depozitarea lor pe albia râului Doftana poate fi premiza unui dezastru ecologic major.
Atât de iresponsabili să fie constructorii încât să arunce aceste deșeuri pe albia Doftanei?! Din rândul autorităților, oare chiar nimeni nu vede ce se întâmplă?! Mai ales că legea obligă constructorii să aibă contract pentru ridicarea și depozitarea deșeurilor provenite din construcții, asfaltări etc, inclusiv eliberarea autorizațiilor de construire pentru o lucrare fiind condiționată de existența unui asemenea contract.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.

2312 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1273 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

2488 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

463 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

110 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.