CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de criblură, pietriș și asfalt de-a valma

- Actualitate -

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de criblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.

După cum se poate vedea și din imagini, basculante, care par a fi de la lucrarea de canalizare de pe Strada Orizontului, vin pe traseul viitoarei centuri de est a Câmpinei și aruncă tone de deșeuri - de la resturile rezultate din decopertare, la criblură, de la pietriș și bolovani la... asfalt. Acum, oamenii care văd zilnic de zeci de ori trecând aceste basculante pe albia râului Doftana amintesc faptul că locatarii de pe Strada Orizontului au semnalat în repetate rânduri mirosul de produs petrolier și infiltrațiile din subsolurile blocurile. Iar dacă și aceste resturi de asfalt conțin astfel de substanțe periculoase -  reziduuri petroliere și alte substanțe periculoase, atunci, depozitarea lor pe albia râului Doftana poate fi premiza unui dezastru ecologic major.
Atât de iresponsabili să fie constructorii încât să arunce aceste deșeuri pe albia Doftanei?! Din rândul autorităților, oare chiar nimeni nu vede ce se întâmplă?! Mai ales că legea obligă constructorii să aibă contract pentru ridicarea și depozitarea deșeurilor provenite din construcții, asfaltări etc, inclusiv eliberarea autorizațiilor de construire pentru o lucrare fiind condiționată de existența unui asemenea contract.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


29 Nov 2023 21:28 2541 vizualizari


Comentarii


1979 vizualizari 24 Jul 2024 23:14 Peste 5,5 milioane lei din bugetul local al Câmpinei pentru trei proiecte cu fonduri europene, nefinalizate la timp

Peste 5,5 milioane lei din bugetul local al Câmpinei pentru trei proiecte cu fonduri europene, nefinalizate la timp

Joi, 25 iulie, de la ora 11.00, primarul Alin Moldoveanu i-a convocat pe consilierii locali într-o ședință extraordinară, care cu siguranță va provoca multe discuții.

citeste mai mult
544 vizualizari 24 Jul 2024 20:17 Joi, 25 iulie, în Câmpina se vor auzi focuri de armă. E doar un exercițiu al Jandarmeriei

Joi, 25 iulie, în Câmpina se vor auzi focuri de armă. E doar un exercițiu al Jandarmeriei

În cursul zilei de joi, 25 iulie, între orele 9.00 și 14.00, la Câmpina este planificat un exercițiu al Inspectoratului Județean al Jandarmeriei, care va avea loc în interiorul unității de jandarmi din sudul Câmpinei, vis-a-vis de Complexul comercial Lidl.

citeste mai mult
1926 vizualizari 24 Jul 2024 13:30 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
1732 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV