CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de criblură, pietriș și asfalt de-a valma

- Actualitate -

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de criblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.

După cum se poate vedea și din imagini, basculante, care par a fi de la lucrarea de canalizare de pe Strada Orizontului, vin pe traseul viitoarei centuri de est a Câmpinei și aruncă tone de deșeuri - de la resturile rezultate din decopertare, la criblură, de la pietriș și bolovani la... asfalt. Acum, oamenii care văd zilnic de zeci de ori trecând aceste basculante pe albia râului Doftana amintesc faptul că locatarii de pe Strada Orizontului au semnalat în repetate rânduri mirosul de produs petrolier și infiltrațiile din subsolurile blocurile. Iar dacă și aceste resturi de asfalt conțin astfel de substanțe periculoase -  reziduuri petroliere și alte substanțe periculoase, atunci, depozitarea lor pe albia râului Doftana poate fi premiza unui dezastru ecologic major.
Atât de iresponsabili să fie constructorii încât să arunce aceste deșeuri pe albia Doftanei?! Din rândul autorităților, oare chiar nimeni nu vede ce se întâmplă?! Mai ales că legea obligă constructorii să aibă contract pentru ridicarea și depozitarea deșeurilor provenite din construcții, asfaltări etc, inclusiv eliberarea autorizațiilor de construire pentru o lucrare fiind condiționată de existența unui asemenea contract.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


29 Nov 2023 21:28 2501 vizualizari


Comentarii


1062 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
757 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
977 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4219 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV