CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

- Sport -

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

După rezultatele de până acum, echipa pregătită de Daniel Vasile și Denisa Toma a jucat cu Sporting Ghimbav. Jucătoarele brașovence s-au impus la limită 24-23, la capătul unui meci în care cea mai bună jucătoare a câmpinencelor a fost portarul Timeea Popa. Apoi, CS Câmpina a jucat cu CSS Craiova, de care a dispus cu 27-23, ocupînd în clasamentul final locul al 11-lea.
Iată lotul folosit de antrenorii Daniel Vasile și Denisa Toma în turneul de la Brașov: Alice Penghea, Timeea Popa, Andreea Achim - portari, Cătălina Antonie, Nicole Dragomir, Sofia Boacă, Teodora Ungureanu, Alessia Stamate, Ilinca Neagu, Daria Tudorache, Mara Dragomir, Antonia Robu, Mara Apetre, Raluca Duță - jucătoare de câmp.
În loc de concluzie, am putea spune că deși, poate, existau așteptări mai mari, cele mai mici handbaliste de la CS Câmpina au reușit o performanță - locul 11 la turneul final al Campionatului Național, din 16 echipe participante, ceea ce demonstrează că este nevoie de multă muncă și cu migală, răbdare și pricepere, în numai câțiva ani vom putea vorbi despre Câmpina ca o forță în handbalul feminin românesc. 
Felicitări fetelor, antrenorilor, părinților!


15 Jun 2024 15:11 1053 vizualizari


Comentarii


  • 16.06.2024 14:58 diss Felicitări! La anul să vă vedem pe podium!
352 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
500 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
524 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
783 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV