Grădinița creativă de vară “Curcubeu în suflet de copil”, la Grădinița “Iulia Hasdeu” din Câmpina

Social (Categoria articolului)

La Grădinița “Iulia Hasdeu” din municipiul Câmpina s-a desfășurat, pe parcursul a aproximativ două săptămâni, proiectul educațional “Grădinița creativă de vară – Curcubeu în suflet de copil”, la care au participat 25 de copii și 12 cadre didactice de la instituția menționată și grădinițele partenere.

Primele șapte zile din cadrul acestui proiect educativ au fost dedicate curcubeului, toate activitățile desfășurate fiind pliate pe culoarea zilei, fiecare zi însemnând, bineînțeles, câte una dintre culorile curcubeului - roșu, orange, galben, verde, albastru, indigo și violet. Următoarele zile au avut ca temă “Curcubeul emoțiilor”, fiind organizate ateliere de dezvoltare a inteligenței emoționale prin desen, pictură, diverse jocuri, povești. Ultima zi, cea de evaluare a proiectului, i-a adus împreună pe toți participanții, iar momentul culminant a fost cel al unei expoziții de tricouri personalizate, fiecare copil desenând curcubeul pe tricoul său. “Am dorit să îmbinăm activitățile creative cu povești și jocuri terapeutice în aer liber. Ne-am imaginat că suntem într-o tabără de vară, încercând să creăm o atmosferă tipică de summer camp. A fost ceva deosebit pentru noi toți cei care am participat la proiect, copii și cadre didactice”, ne-a declarat Mihaela Predea, directorul Grădiniței cu Program Normal și Program Prelungit  “Iulia Hasdeu” din Câmpina.
La derularea acestui proiect, o contribuție importantă a avut Librăria Elstar, care le-a oferit copiilor materialele necesare desfășurării atelierelor creative. În ultimii ani, la Grădinița “Iulia Hasdeu” s-au derulat proiecte educative extrem de interesante, dintre care vă reamintim numai două - "Meseria de părinte se învață în fiecare zi" și "Noi suntem români".

6130 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1708 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1739 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

UPDATE - Ulterior, Ministerul Sănătății a mai adăugat farmacii pe această listă, în Prahova ajungându-se la 58. Din Câmpina, au mai fost incluse pe listă două farmacii Catena - de pe Strada Soarelului și de pe Strada Al. I. Cuza.
Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

2720 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.

503 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)