CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

- Sport -

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

Tennis Premium Trophy este denumirea turneului internațional de tenis de câmp, care a început luni, 27 mai, la Câmpina, la baza sportivă Tenis Premium Club.

Este un turneu recunoscut la nivel european, un turneu dedicat juniorilor sub 16 ani, cu probe de simplu și dublu. La start s-au înscris 108 sportivi, din zece țări, vineri fiiind programate semifinalele, iar sâmbătă, finalele.
”Acest turneu înseamnă foarte mult pentru Câmpina, având participare internațională, Am plecat de la premiza că tenisul câmpinean trebuie să crească și un astfel de turneu este foarte important.  Este o rampă de lansare pentru juniori, fiind prima fază spre profesionism. Sigur, printre cei prezenți se află și viitori mari campioni, pebntru că toți marii campioni de la astfel de turnee au plecat”, ne-a declarat Andrei Enache, fost jucător ATP, antrenor de nivel internațional, din partea organizatorului Tenis Premium Club, al cărui președinte este.
Momentul oficial al deschiderii a însemnat și premierea celor trei arbitri care oficiază la acest turneu. Primele meciuri au avut deja loc, fiind rezervate pentru turneu patru terenuri, plus un al cincilea teren pentru antrenament.


27 May 2024 20:26 2097 vizualizari


Comentarii


1612 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1402 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
905 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
625 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV