Trei medalii de aur pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la Naționalele pentru copii I și II

Sport (Categoria articolului)

Stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București a găzduit sâmbătă, 1 august, finalele Campionatului Național de Atletism pentru copii I și II, a doua competiție oficială organizată de Federația Română de Atletism după pandemia de coronavirus. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, coordonat de Mihaela Marin, a fost bine reprezentat în mai multe probe, obținând nu mai puțin de trei titluri naționale, dar și alte șase medalii (trei de argint și trei de bronz).

Iată și rezultatele tehnice obținute de atleții celui mai titrat club câmpinean de atletism:
Alexia Tudorache (antrenor Nicolae Pavel) – locul 1, aruncarea greutății, 13,88m; locul 1, aruncarea discului, 35,41m, copii I, (în ambele cazuri, cu două noi recorduri personale);
David Marin (antrenor Mihaela Marin) – locul 1, aruncarea greutății, 10,97m (nou record personal); locul 3, aruncarea suliței, 25,43m, copii II;
Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin) – locul 2, 300m plat, 43,24s; locul 3, săritura în înălțime, 1,38m, copii I;
Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) – locul 2, săritura în lungime, 5,14m, copii I;
Victor Roșioru (antrenor Mihaela Marin) – locul 2, aruncarea discului, 17,58m; locul 5, 200m garduri, 33,45m, copii II;
Alexandru Pădure (antrenor Jenica Bran) – locul 3, aruncarea discului, 16,71m, copii II;
Patricia Mocanu (antrenor Jenica Bran) - locul 4, triatlon, copii I;
Ștefan Albu (antrenor Jenica Bran) - locul 9, triatlon, copii II.
”Mă bucur foarte mult pentru toate aceste rezultate bune și foarte bune pentru copiii noștri, mai ales că am trecut printr-o perioadă dificilă, la fel ca toți ceilalți, dar acești copii au muncit mult, în condiții deloc ușoare, iar satisfacția lor pentru rezultatele bune pe care le-au obținut a fost o mare bucurie pentru noi”, ne-a declarat Mihaela Marin, antrenor și coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

3312 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3455 vizualizari
09 aug. 2020 11:05

Marius Vasile (CSS ”Constantin Istrati”), pe podium la aruncarea greutății în Cupa României pentru seniori

Stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București a găzduit sâmbătă Cupa României pentru seniori, competiție la care singurul atlet de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina care s-a aliniat la start a fost aruncătorul Marius Vasile, în probele de disc și greutate.

3527 vizualizari
08 aug. 2020 14:49

Medalie de bronz la săritura în lungime pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționalele juniorilor III

La București, pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” s-au desfășurat timp de două zile, vineri și sâmbătă, Campionatele Naționale de Atletism pentru Juniori III. La această competiție au fost prezenți și trei atleți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, care au concurat fiecare în câte două probe, cea mai bună clasare - locul al treilea și medalie de bronz - fiind reușită de Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) la săritura în lungime.

Alte stiri recente

917 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

1761 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.