Trei medalii de aur pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la Naționalele pentru copii I și II

Sport (Categoria articolului)

Stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București a găzduit sâmbătă, 1 august, finalele Campionatului Național de Atletism pentru copii I și II, a doua competiție oficială organizată de Federația Română de Atletism după pandemia de coronavirus. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, coordonat de Mihaela Marin, a fost bine reprezentat în mai multe probe, obținând nu mai puțin de trei titluri naționale, dar și alte șase medalii (trei de argint și trei de bronz).

Iată și rezultatele tehnice obținute de atleții celui mai titrat club câmpinean de atletism:
Alexia Tudorache (antrenor Nicolae Pavel) – locul 1, aruncarea greutății, 13,88m; locul 1, aruncarea discului, 35,41m, copii I, (în ambele cazuri, cu două noi recorduri personale);
David Marin (antrenor Mihaela Marin) – locul 1, aruncarea greutății, 10,97m (nou record personal); locul 3, aruncarea suliței, 25,43m, copii II;
Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin) – locul 2, 300m plat, 43,24s; locul 3, săritura în înălțime, 1,38m, copii I;
Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) – locul 2, săritura în lungime, 5,14m, copii I;
Victor Roșioru (antrenor Mihaela Marin) – locul 2, aruncarea discului, 17,58m; locul 5, 200m garduri, 33,45m, copii II;
Alexandru Pădure (antrenor Jenica Bran) – locul 3, aruncarea discului, 16,71m, copii II;
Patricia Mocanu (antrenor Jenica Bran) - locul 4, triatlon, copii I;
Ștefan Albu (antrenor Jenica Bran) - locul 9, triatlon, copii II.
”Mă bucur foarte mult pentru toate aceste rezultate bune și foarte bune pentru copiii noștri, mai ales că am trecut printr-o perioadă dificilă, la fel ca toți ceilalți, dar acești copii au muncit mult, în condiții deloc ușoare, iar satisfacția lor pentru rezultatele bune pe care le-au obținut a fost o mare bucurie pentru noi”, ne-a declarat Mihaela Marin, antrenor și coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

4388 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4263 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6224 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

647 vizualizari
22 sept. 2021 10:38

Rechizite pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, din partea societății Sofprest Protect & Security Câmpina

Pentru reprezentanții societății Sofprest Protect & Security a devenit un obicei ca la fiecare început de an școlar să ofere rechizite unor copii de la școlile din Câmpina și împrejurimi, copii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Anul acesta, darurile societății menționate au fost oferite copiilor de la Școala Sanatorială Voila, structură aparținând de Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”.

2756 vizualizari
21 sept. 2021 22:17

Nici măcar pietonii nu mai pot trece prin parcarea BCR din centrul Câmpinei. Zonele de trecere au fost blocate

3 comentarii

Clădirea frumosă, din sticlă, din centrul Câmpinei, unde se află sediul Băncii Comerciale Române (BCR), dar sediile Trezoreriei și Administrației Financiare, are o mică parcare în partea stângă, privind dinspre pasajul de la ceas. De asemenea, în spatele clădirii, pe domeniul public, cu intrare din Strada Griviței, există o parcare publică. Trebuie să spunem înainte de orice altceva că acest imobil are de puțină vreme un nou proprietar, toate instituțiile enumerate mai sus fiind doar chiriași.