Trei medalii de aur pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la Naționalele pentru copii I și II

Sport (Categoria articolului)

Stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București a găzduit sâmbătă, 1 august, finalele Campionatului Național de Atletism pentru copii I și II, a doua competiție oficială organizată de Federația Română de Atletism după pandemia de coronavirus. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, coordonat de Mihaela Marin, a fost bine reprezentat în mai multe probe, obținând nu mai puțin de trei titluri naționale, dar și alte șase medalii (trei de argint și trei de bronz).

Iată și rezultatele tehnice obținute de atleții celui mai titrat club câmpinean de atletism:
Alexia Tudorache (antrenor Nicolae Pavel) – locul 1, aruncarea greutății, 13,88m; locul 1, aruncarea discului, 35,41m, copii I, (în ambele cazuri, cu două noi recorduri personale);
David Marin (antrenor Mihaela Marin) – locul 1, aruncarea greutății, 10,97m (nou record personal); locul 3, aruncarea suliței, 25,43m, copii II;
Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin) – locul 2, 300m plat, 43,24s; locul 3, săritura în înălțime, 1,38m, copii I;
Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) – locul 2, săritura în lungime, 5,14m, copii I;
Victor Roșioru (antrenor Mihaela Marin) – locul 2, aruncarea discului, 17,58m; locul 5, 200m garduri, 33,45m, copii II;
Alexandru Pădure (antrenor Jenica Bran) – locul 3, aruncarea discului, 16,71m, copii II;
Patricia Mocanu (antrenor Jenica Bran) - locul 4, triatlon, copii I;
Ștefan Albu (antrenor Jenica Bran) - locul 9, triatlon, copii II.
”Mă bucur foarte mult pentru toate aceste rezultate bune și foarte bune pentru copiii noștri, mai ales că am trecut printr-o perioadă dificilă, la fel ca toți ceilalți, dar acești copii au muncit mult, în condiții deloc ușoare, iar satisfacția lor pentru rezultatele bune pe care le-au obținut a fost o mare bucurie pentru noi”, ne-a declarat Mihaela Marin, antrenor și coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

4630 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

154 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

223 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.

Alte stiri recente

140 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1148 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire,nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.