Trei medalii de aur pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la Naționalele pentru copii I și II

Sport (Categoria articolului)

Stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București a găzduit sâmbătă, 1 august, finalele Campionatului Național de Atletism pentru copii I și II, a doua competiție oficială organizată de Federația Română de Atletism după pandemia de coronavirus. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, coordonat de Mihaela Marin, a fost bine reprezentat în mai multe probe, obținând nu mai puțin de trei titluri naționale, dar și alte șase medalii (trei de argint și trei de bronz).

Iată și rezultatele tehnice obținute de atleții celui mai titrat club câmpinean de atletism:
Alexia Tudorache (antrenor Nicolae Pavel) – locul 1, aruncarea greutății, 13,88m; locul 1, aruncarea discului, 35,41m, copii I, (în ambele cazuri, cu două noi recorduri personale);
David Marin (antrenor Mihaela Marin) – locul 1, aruncarea greutății, 10,97m (nou record personal); locul 3, aruncarea suliței, 25,43m, copii II;
Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin) – locul 2, 300m plat, 43,24s; locul 3, săritura în înălțime, 1,38m, copii I;
Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) – locul 2, săritura în lungime, 5,14m, copii I;
Victor Roșioru (antrenor Mihaela Marin) – locul 2, aruncarea discului, 17,58m; locul 5, 200m garduri, 33,45m, copii II;
Alexandru Pădure (antrenor Jenica Bran) – locul 3, aruncarea discului, 16,71m, copii II;
Patricia Mocanu (antrenor Jenica Bran) - locul 4, triatlon, copii I;
Ștefan Albu (antrenor Jenica Bran) - locul 9, triatlon, copii II.
”Mă bucur foarte mult pentru toate aceste rezultate bune și foarte bune pentru copiii noștri, mai ales că am trecut printr-o perioadă dificilă, la fel ca toți ceilalți, dar acești copii au muncit mult, în condiții deloc ușoare, iar satisfacția lor pentru rezultatele bune pe care le-au obținut a fost o mare bucurie pentru noi”, ne-a declarat Mihaela Marin, antrenor și coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

4110 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1980 vizualizari
08 mai 2021 17:45

Ciprian Costache, de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, locul al patrulea la aruncarea greutății într-o competiție internațională, în Bulgaria

La Ruse, în Bulgaria, a avut loc sâmbătă, 8 mai, competiția internațională de atletism ”Narodna Mladej”, la care au participat sportivi din Slovacia, Ucraina, Moldova, România și Bulgaria. Printre sportivii români prezenți la această competiție s-a aflat și Ciprian Costache - 16 ani, junior II, antrenor Mihaela Marin, sportiv legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

2852 vizualizari
20 apr. 2021 19:33

Clubul Lido Câmpina punctează și în Campionatul Național de Endurocross

În îndepărtatul județ Bihor, pe un traseu din localitatea Criștioru de Jos, a avut loc vineri, 17 aprilie 2021, prima etapă a Campionatului Național de Endurocross Extrem, competiție în care clubul câmpinean Lido este reprezentată de trei sportivi - Dorin Iamandeiu, Marius Dinu și Adrian Badea. Acest campionat este organizat de Federația Română de Motociclism.

Alte stiri recente

1535 vizualizari
09 mai 2021 11:52

Oferte speciale pentru Litoralul României și Bulgariei, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Vara bate la ușă, astfel că în condițiile speciale ale incertitudinilor determinate de pandemia de coronavirus, mulți turiști își îndreaptă atenția spre Litoralul României și Bulgariei. Venind în întâmpinarea dorinței turiștilor, Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina a lansat o serie de oferte speciale, cu facilități noi și condiții cât mai bune pentru ca vacanța dumneavoastră să devină o amintire frumoasă.

2104 vizualizari
08 mai 2021 20:05

Imagini de la cititori. Natură invadată de gunoaie în spatele Școlii de Poliție din Câmpina

Inițiativa noastră de a oferi câmpinenilor posibilitatea să arate întregii comunități imagini surprinse în diverse locuri se bucură de tot mai mult succes. Zilnic primim atât pe paginile noastre de Facebook, cât și pe Whatsapp, la numărul 0733.388.425 diferite imagini, dar și sugestii și ne sunt semnalate unele probleme cu care se confruntă cetățenii. Acum, vă prezentăm o serie de imagini surprinse de Andreea Petcu în spatele Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, în prelungirea Străzii Crișuri și a Aleii Popasului.