Trei medalii de aur pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la Naționalele pentru copii I și II

Sport (Categoria articolului)

Stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București a găzduit sâmbătă, 1 august, finalele Campionatului Național de Atletism pentru copii I și II, a doua competiție oficială organizată de Federația Română de Atletism după pandemia de coronavirus. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, coordonat de Mihaela Marin, a fost bine reprezentat în mai multe probe, obținând nu mai puțin de trei titluri naționale, dar și alte șase medalii (trei de argint și trei de bronz).

Iată și rezultatele tehnice obținute de atleții celui mai titrat club câmpinean de atletism:
Alexia Tudorache (antrenor Nicolae Pavel) – locul 1, aruncarea greutății, 13,88m; locul 1, aruncarea discului, 35,41m, copii I, (în ambele cazuri, cu două noi recorduri personale);
David Marin (antrenor Mihaela Marin) – locul 1, aruncarea greutății, 10,97m (nou record personal); locul 3, aruncarea suliței, 25,43m, copii II;
Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin) – locul 2, 300m plat, 43,24s; locul 3, săritura în înălțime, 1,38m, copii I;
Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) – locul 2, săritura în lungime, 5,14m, copii I;
Victor Roșioru (antrenor Mihaela Marin) – locul 2, aruncarea discului, 17,58m; locul 5, 200m garduri, 33,45m, copii II;
Alexandru Pădure (antrenor Jenica Bran) – locul 3, aruncarea discului, 16,71m, copii II;
Patricia Mocanu (antrenor Jenica Bran) - locul 4, triatlon, copii I;
Ștefan Albu (antrenor Jenica Bran) - locul 9, triatlon, copii II.
”Mă bucur foarte mult pentru toate aceste rezultate bune și foarte bune pentru copiii noștri, mai ales că am trecut printr-o perioadă dificilă, la fel ca toți ceilalți, dar acești copii au muncit mult, în condiții deloc ușoare, iar satisfacția lor pentru rezultatele bune pe care le-au obținut a fost o mare bucurie pentru noi”, ne-a declarat Mihaela Marin, antrenor și coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

4962 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

247 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1314 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

259 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1153 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.