CONTACT

La Câmpina, a început amplasarea de containere cu apă potabilă pentru populație

- Actualitate -

La Câmpina, a început amplasarea de containere cu apă potabilă pentru populație

La scurt timp după comunicatele de presă ale Primăriei Câmpina și HidroPrahova, prin care se anunțau o serie de probleme existente în parametrii calitativi ai apei potabile, în urma unei analize recoltate de DSP în iunie anul trecut, dar comunicată abia pe 25 ianuarie 2024, una dinte primele măsuri a fost amplasarea de containere cu apă potabilă în toate zonele localității.

În total, vor fi amplasate 20 de astfel de containere, care sunt ale operatorului de apă și canal, și alte patru containere care aparțin Primăriei Câmpina, fiecare container având o capacitate de 1.000 litri.
Primele astfel de containere, alimentate din sursa ESZ, au fost deja amplasate la Spitalul de Psihiatrie Voila și pe Aleea Buciumului din Cartierul Voila, urmând ca în cursul acestei seri și sâmbătă să fie amplasate și celelalte containere în toate cartierele Câmpinei.
La primele containere amplasate în cartiere a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, care a monitorizat în permanență situația și a supervizat, alături de directorul Sucursalei Câmpina a HidroPrahova, Marius Bugan, derularea acestei acțiuni, scopul esențial fiind asigurarea apei potabile pentru locuitorii municipiului Câmpina.
Containerele vor fi amplasate în următoarele zone: Spitalul de Psihiatrie Voila, Aleea Buciumului, Strada Cărămidari, Calea Doftanei, Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, Spitalul Municipal, Piața Centrală, Cartierul Turnătorie, Strada I.H. Rădulescu (zona blocului 62 și zona Lac), Strada Muscelului, Strada Toma Ionescu, Strada Câmpului, Strada Sălaj (în spate la Kaufland), Cartierul Câmpinița (intersecția Carol I cu Strada Dunării), Strada Bistriței (zona Grădiniță), Bulevardul Nicolae Bălcescu (Cartier Slobozia, zona Școlii Postliceale ”Louis Pasteur”).


26 Jan 2024 18:04 5331 vizualizari


Comentarii






  • 01.02.2024 07:30 Camelia Nu cred că această problemă cu apa potabilă este așa,de dat la spate. Daca nu este buna de băut,de gătit,de spălat ce sa facem??! Sa cărăm cu bidonul apa acasă ,să cumpărăm spa îmbuteliată dar factura cu consumul de apa de la Hidro sa o plătim,cuminți??!;Până când mai oameni buni va mai bateți joc de noi?? Nu vă gândiți că avem copii care se îmbolnăvesc,noi ne îmbolnăvim?? Domnule primar râdeți Raul din rădăcină,pedepsiți pe cei vinovați pentru ce ne-au făcut, că nu cu niste contaminare cu apă se rezolva un asemenea caz penal!! Nu ar fi mai bine ,sa ne chemați la Primărie, la Hidro și să ne dați cate o pastila să terminați cu noi? Unde este încrederea cu care v-am investit? Unde sunt speranțele într-o schimbare majora,vizibilă,de durată??; Este un caz de făcut public în toată țara ce s-a întâmplat la Campina! Suntem și așa destul de chinuiți, ne luați și sănătatea ? Ce face DSP? Da telefoane, și atât? Ce este pt ei "sănătatea publică"???! Hârtie igienică,?? Domnule primar,vreți să păstoriți spitale cu oameni bolnavi sau vă întoarceți la ce ați promis la început de mandat?? Vă doare neputința noastră ,a celor care am crezut în dvd. Și am sperat că se va schimba în mai bine viața acestui oraș???!
  • 27.01.2024 21:07 Ilie Ar trebui reziliat contractul cu Hidro.Dar sa vina in schimb cine,Jovila Construct,o firma de apartament din Ploiesti,care nu au nici ce au Hidro.Oricum 90% din șefii de la Hidro și din birouri lasă de dorit și toate se sparg pe instalatori,pe Dorei.Vin la lucrări cu angajați cu ziua,nu au suficiente utilaje iar șefii iau grosul,căldurică în birouri iar fraierii ii îmbolnăvesc și plătesc la suprapreț pierderile și incompetenta lor.Atat timp cat au monopol fac ce vor.Ii doare pe ei că pleci murdar la serviciu și că trebuie să cumperi bax de apa de la market.pot cere și 10 lei de mâine pe mc că este un serviciu vital și depinzi de eu
  • 27.01.2024 19:55 Cojocaru Ion Demisia și pușcărie pentru toți din Hidroprahova și DSP.
  • 27.01.2024 19:50 Cojocaru Ion Hidroprahova sa fie data în judecata cu despăgubiri pentru fiecare cetățean/ abonat din Câmpina și comunele limitrofe. Hidroprahova sa plătească toate cheltuielile legate de afectiunile de sănătate ale celor afectați din cauza apei. Sa plătească despăgubiri pentru toate problemele create.
  • 27.01.2024 15:43 Ion Poate ca ar trebui sa isi dea demisia si cei de la DSP care au avut marea performanta sa dea un rezultat dupa 7 luni. Pentru ei nu e important ca 7 luni un oras intreg a folosit apa neconforma. Se autosesizeaza cineva, prefect, presedinte consiliu judetean, procuratura? Chiar asa e o chestie banala pentru unii? Nu mai vorbim de cei de la Hidroprahova care sunt plini de bube in cap, dar nu ii intereseaza. A iesit cineva de la ei pe vreun post sau presa sa explice ce s-a intamplat? Sau sa faca vreo ancheta? Ii ”doare” la bascheti de noi.
  • 27.01.2024 14:55 cristian adrian DEMISIA BUGAN !!!
  • 27.01.2024 08:38 Coco Channel Directorul maret,pe nume Bugan,ar trebui demis in regim de urgenta!Era foarte simplu sa arunce pisica la primar:un telefon la Primarie si se punea in miscare marele barosan.De proiecte marete dar aberante nu duce lipsa orasul.Sunt activi cu gura o multime de politicieni,rezultatele lipsesc.Orasul s-a facut de cacao la nivel national.Problema cu apa a mai fost semnalata in urma cu ani de zile dar, daca nu iese un proiect de multe milioane de euro,nu este interesant pentru hahalerele de politicieni.
  • 27.01.2024 08:25 Dan Iordan Bai oameni buni. Am locuit in chirie in multe orase din tara, dar locul meu de nastere este in Campina. Si mai locuiesc din cand in cand la parinti aici. Din pacate nu am vazut pe nicaieri atatea probleme cu apa. De la intreruperi, bacterii, chimicale, pret mult mai mare in Campina ca in Bucuresti, Brasov, Constanta. Chiar nu facem nimic cu apa asta? Stam si ne plangem si nimic nubse schimba de ani de zile?
  • 26.01.2024 19:42 Cata Vor sa facă pasaj pe sub tot orașul și sală de sport cu mai multe locuri decât tineri sunt în oraș, dar ei nu sunt in stare să facă o conductă de backup pentru apă potabila. Sistemul medical din oraș e praf. Drumurie vai de ele...
  • 26.01.2024 18:46 Cetățeanul turmentat Sunt cu apa plata sau minerala containerele?Banii îi lăsăm langa ele?Cat costa litrul?
  • 26.01.2024 18:26 Ion In primul rand sa ii multumim domnului primar ca are atata grija de noi😀 Apoi sa ne intrebam daca ajung 24000 litri de apa la 30000 de locuitori. O noua actiune de imagine. Primaria ar trebui sa dea in judecata Hidroprahoca, odata ca ne imbolnaveste cu buna stiinta si apoi ca platim apa menajera la pret de apa potabila. Dormiti linistiti dragi campineni.
2101 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
2976 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3915 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3451 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV