Bogdan Șoldan este candidatul Partidului Verde la Primăria comunei Telega

Politică (Categoria articolului)

Nu mai puțin de nouă candidați s-au înscris în cursa electorală pentru funcția de primar al comunei Telega. Unul dintre ei vine din partea unui partid care crește constant în teritoriu - Partidul Verde, al cărui președinte este, la nivel național, actorul și omul de televiziune Florin Călinescu. Candidatul Partidului Verde la Primăria Telega se numește Bogdan Șoldan, are 32 de ani și este președintele Asociației Eco Alpin Caraiman.

Pentru Bogdan Șoldan, Telega înseamnă ACASĂ, acesta fiind și motivul pentru care a decis să candideze. "Lovindu-mă de problemele comunei și de refuzul autorităților locale de a dori cu adevărat să le rezolve, am înțeles că singurul mod în care pot să contribui la rezolvarea lor este să mă implic direct. Am un singur scop, acela de a schimba fața comunei în care trăiesc, în conformitate cu principiile unei comune moderne: infrastructură sănătoasă, siguranță pentru cetățeni, spații verzi și locuri de joacă pentru copii, școli și grădinițe moderne, curățenie, terenuri de sport. Vreau să avem o comună curată, modernă, care să poată atrage noi oportunități de dezvoltare, o comună în care să ne simțim bine și de care să fim mândri!”, ne-a declarat Bogdan Șoldan. Acesta consideră că în primul rând trebuie schimbat modul în care este administrată localitatea și trebuie stabilite prioritățile reale ale localității și oamenilor săi.
Principalele obiective ale programului său electoral sunt următoarele:
- accesarea de fonduri europene pentru proiectele majore necesare modernizării comunei
- dezvoltarea infrastructurii la nivelul întregii localități; drumurile asfaltate, gazele și apa potabilă trebuie să facă parte din normalitatea unei comunități
- dezvoltarea potențialului turistic și de agrement al comunei prin investiții importante
- colectarea selectivă și reciclarea deșeurilor; înființarea mai multor puncte de colectare astfel încât cetățenii să nu mai fie nevoiți să meargă 2 km până la cel mai apropiat centru
; oamenii trebuie încurajați să colecteze selectiv și pentru asta, administrația locală trebuie să le ofere infrastructura necesară
- parcuri, zone verzi pentru petrecerea timpului în aer liber
- siguranța oamenilor, ceea ce înseamnă și o Poliție Locală eficientă
- transparență totală la nivelul administrațiai locale.
“Știu că toate aceste obiective sunt posibile. Sunt normale într-o comună din secolul al XXI-lea. Am alături de mine o echipă extraordinară, formată din oameni bine pregătiți, curajoși și determinați, oameni care au viziune, dar au și ambiția de a transforma radical fața comunei nostre, a mai afirmat Bogdan Șoldan.
În opinia candidatului Partidului Verde, comuna Telega are un mare potențial turistic și de agrement, insuficient exploatat și promovat, dar care necesită și o mai bună întreținere, astfel încât să atragă turiștii, să genereze venituri suplimentare la bugetul local. “Avem Penitenciarul Doftana, Crucea Domnitorului, Monumentul Eroilor de la Melicești, Obeliscul de la Buștenari, Monumentul Eroilor de la Telega, Monumentul Comemorativ al Revoluției de la 1848. De asemenea, avem Băile Telega, Tabăra Telega, numeroase trasee pentru drumeții și biking cu priveliști memorabile. Toate acestea trebuie întreținute și promovate. Le avem aici, sunt ale noastre, trebuie să ne mândrim cu ele și să le arătăm și altora. Turismul poate însemna o sursă importantă de venituri la bugetul comunei”, spune Bogdan Șoldan, candidatul Partidului Verde la Primăria Telega.

 

4804 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2714 vizualizari
16 aug. 2022 20:19

Punctul de vedere al Partidului S.O.S. România, Filiala Câmpina, privind proiectul pasajului subteran

5 comentarii

Prin intermediul unui comunicat de presă, Organizația Câmpina a Partidului S.O.S. România își prezintă punctul de vedere cu privire la proiectul pasajului subteran din municipiul Câmpina.

6134 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

11 comentarii

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

Alte stiri recente

963 vizualizari
19 aug. 2022 22:57

ISU a emis mesaj RO-ALERT pentru prezența unui urs pe Strada Fabricii, din Câmpina

În ultima vreme, în zona Câmpinei situată la ieșirea spre Telega - Brebu, și-a făcut apariția mai multe zile la rând un urs.

1400 vizualizari
19 aug. 2022 21:35

Urmărire ca-n filme pe DN1, la doi pași de Câmpina. Au lipsit doar focurile de armă...

Joi dupa-amiază, în jurul orei 16.45, un echipaj de Poliție a avut de efectuat o urmărire ca-n filme, la Bănești, la doi pași de Câmpina, după ce un conducător auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Știa el ce știa, pentru că avea să se aleagă cu un dosar penal.