Bogdan Șoldan este candidatul Partidului Verde la Primăria comunei Telega

Politică (Categoria articolului)

Nu mai puțin de nouă candidați s-au înscris în cursa electorală pentru funcția de primar al comunei Telega. Unul dintre ei vine din partea unui partid care crește constant în teritoriu - Partidul Verde, al cărui președinte este, la nivel național, actorul și omul de televiziune Florin Călinescu. Candidatul Partidului Verde la Primăria Telega se numește Bogdan Șoldan, are 32 de ani și este președintele Asociației Eco Alpin Caraiman.

Pentru Bogdan Șoldan, Telega înseamnă ACASĂ, acesta fiind și motivul pentru care a decis să candideze. "Lovindu-mă de problemele comunei și de refuzul autorităților locale de a dori cu adevărat să le rezolve, am înțeles că singurul mod în care pot să contribui la rezolvarea lor este să mă implic direct. Am un singur scop, acela de a schimba fața comunei în care trăiesc, în conformitate cu principiile unei comune moderne: infrastructură sănătoasă, siguranță pentru cetățeni, spații verzi și locuri de joacă pentru copii, școli și grădinițe moderne, curățenie, terenuri de sport. Vreau să avem o comună curată, modernă, care să poată atrage noi oportunități de dezvoltare, o comună în care să ne simțim bine și de care să fim mândri!”, ne-a declarat Bogdan Șoldan. Acesta consideră că în primul rând trebuie schimbat modul în care este administrată localitatea și trebuie stabilite prioritățile reale ale localității și oamenilor săi.
Principalele obiective ale programului său electoral sunt următoarele:
- accesarea de fonduri europene pentru proiectele majore necesare modernizării comunei
- dezvoltarea infrastructurii la nivelul întregii localități; drumurile asfaltate, gazele și apa potabilă trebuie să facă parte din normalitatea unei comunități
- dezvoltarea potențialului turistic și de agrement al comunei prin investiții importante
- colectarea selectivă și reciclarea deșeurilor; înființarea mai multor puncte de colectare astfel încât cetățenii să nu mai fie nevoiți să meargă 2 km până la cel mai apropiat centru
; oamenii trebuie încurajați să colecteze selectiv și pentru asta, administrația locală trebuie să le ofere infrastructura necesară
- parcuri, zone verzi pentru petrecerea timpului în aer liber
- siguranța oamenilor, ceea ce înseamnă și o Poliție Locală eficientă
- transparență totală la nivelul administrațiai locale.
“Știu că toate aceste obiective sunt posibile. Sunt normale într-o comună din secolul al XXI-lea. Am alături de mine o echipă extraordinară, formată din oameni bine pregătiți, curajoși și determinați, oameni care au viziune, dar au și ambiția de a transforma radical fața comunei nostre, a mai afirmat Bogdan Șoldan.
În opinia candidatului Partidului Verde, comuna Telega are un mare potențial turistic și de agrement, insuficient exploatat și promovat, dar care necesită și o mai bună întreținere, astfel încât să atragă turiștii, să genereze venituri suplimentare la bugetul local. “Avem Penitenciarul Doftana, Crucea Domnitorului, Monumentul Eroilor de la Melicești, Obeliscul de la Buștenari, Monumentul Eroilor de la Telega, Monumentul Comemorativ al Revoluției de la 1848. De asemenea, avem Băile Telega, Tabăra Telega, numeroase trasee pentru drumeții și biking cu priveliști memorabile. Toate acestea trebuie întreținute și promovate. Le avem aici, sunt ale noastre, trebuie să ne mândrim cu ele și să le arătăm și altora. Turismul poate însemna o sursă importantă de venituri la bugetul comunei”, spune Bogdan Șoldan, candidatul Partidului Verde la Primăria Telega.

 

5851 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1314 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1021 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

Alte stiri recente

1341 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2124 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare: