Sens unic pe două străzi din Câmpina - Avram Iancu și Atelierelor

Actualitate (Categoria articolului)

De câteva zile, pe două străzi din municipiul Câmpina a fost instituit sens unic. Este vorba de străzile Avram Iancu și Atelierelor, ambele situate în apropierea societății Confind.

Măsura nu a fost anunțată de autoritățile locale, ceea ce a creat o oarecare nemulțumire în rândul conducătorilor auto care s-au trezit peste noapte că pe strada respectivă s-a introdus sens unic. În schimb, mai mulți membri ai Comisiei de Ordine Publică, în cadrul căreia se aprobă astfel de propuneri și din care fac parte atât reprezentanți ai Primăriei Câmpina, cât și ai Poliției Locale și Poliției Municipale, ne-au precizat că măsura a fost adoptată la solicitarea cetățenilor, principalele argumente fiind acelea că străzile menționate sunt paralele, tot mai multe mașini sunt parcate zilnic pe câte un sens al acestor străzi, iar partea carosabilă este destul de îngustă. Astfel, s-a decis și deja au fost montate indicatoarele corespunzătoare, ca pe Strada Avram Iancu, circulația să se facă pe sensul dinspre Strada B.P. Hasdeu spre Strada Conductelor, în vreme ce pe Strada Atelierelor, se circulă dinspre Strada Conductelor spre Strada B.P. Hasdeu.

3791 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 23.10.2020 20:16 O idee buna zic eu. Nu e diferenta prea mare intre cele 2 strazi. Mergi, iti cumperi covrigi de la colt si te intorci pe partea cealalta :))

Actualitate

1667 vizualizari
20 iun. 2021 19:40

În ultima duminică a fiecărei luni de vară, în centrul Câmpinei va cânta fanfara

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a pregătit o serie de evenimente pentru ultimul week-end al fiecărei luni de vară. Sâmbăta sunt organizate diverse spectacole în aer liber, despre care am scris pe larg aici, iar a doua zi, duminica, de la ora 11.00, este pregătită o altă surpriză.

1275 vizualizari
20 iun. 2021 19:23

O săptămână până la alegerile pentru funcția de primar al comunei Șotrile. Bogdan Davidescu, din nou pe lista candidaților

În ultimii ani, singurele referiri despre comuna prahoveană Șotrile în presa națională sunt cele legate de isprăvile lui Bogdan Davidescu, fostul primar, condamnat în anul 2019 pentru pornografie infantilă. O condamnare cu suspendare, în urma căreia Davidescu și-a pierdut mandatul de primar. A fost exclus din PSD, așa, de fațadă, pentru că partidul nu a desemnat un alt candidat la Primărie, la alegerile locale din septembrie 2020. Bogdan Davidescu a candidat din nou, independent, și a câștigat cu 41,22%, față 34,94% cât a obținut principalul său contracandidat, liberalul Gabriel Broșteanu.

Alte stiri recente

1782 vizualizari
20 iun. 2021 11:49

Anunț public privind depunerea solicitării de obținere a avizului de mediu

Municipiul Câmpina, cu sediul în municipiul Câmpina, cod poștal 105600, Bulevardul Culturii nr. 18, județul Prahova, telefoane 0244.337.454, 0244.332.071, fax 0244.371.458, adresă de e-mail: web@primariacampina.ro, titular al planului/programului PUD – ÎMBUNĂTĂȚIREA INFRASTRUCTURII EDUCAȚIONALE ÎN ȘCOALA GIMNAZIALĂ “BOGDAN PETRICEICU HASDEU DIN MUNICIPIUL CÂMPINA, cu amplasamentul în Câmpina, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 31, anunță publicul interesat asupra DEPUNERII SOLICITĂRII DE OBȚINERE A AVIZULUI DE MEDIU PENTRU PLANUL/PROGRAMUL MENȚIONAT ȘI DECLANȘAREA ETAPEI DE ÎNCADRARE.

3181 vizualizari
19 iun. 2021 21:09

Dorin Iamandeiu, două medalii pentru Lido Câmpina la endurocros

La Moreni a avut loc sâmbătă, 19 iunie, etapa a patra a Campionatului Național de Endurocros, competiție la care a participat și Dorin Iamandeiu, unul dintre sportivii legitimați la Clubul Sportiv Lido Câmpina, condus de Cătălin Duță.