Sens unic pe două străzi din Câmpina - Avram Iancu și Atelierelor

Actualitate (Categoria articolului)

De câteva zile, pe două străzi din municipiul Câmpina a fost instituit sens unic. Este vorba de străzile Avram Iancu și Atelierelor, ambele situate în apropierea societății Confind.

Măsura nu a fost anunțată de autoritățile locale, ceea ce a creat o oarecare nemulțumire în rândul conducătorilor auto care s-au trezit peste noapte că pe strada respectivă s-a introdus sens unic. În schimb, mai mulți membri ai Comisiei de Ordine Publică, în cadrul căreia se aprobă astfel de propuneri și din care fac parte atât reprezentanți ai Primăriei Câmpina, cât și ai Poliției Locale și Poliției Municipale, ne-au precizat că măsura a fost adoptată la solicitarea cetățenilor, principalele argumente fiind acelea că străzile menționate sunt paralele, tot mai multe mașini sunt parcate zilnic pe câte un sens al acestor străzi, iar partea carosabilă este destul de îngustă. Astfel, s-a decis și deja au fost montate indicatoarele corespunzătoare, ca pe Strada Avram Iancu, circulația să se facă pe sensul dinspre Strada B.P. Hasdeu spre Strada Conductelor, în vreme ce pe Strada Atelierelor, se circulă dinspre Strada Conductelor spre Strada B.P. Hasdeu.

3474 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 23.10.2020 20:16 O idee buna zic eu. Nu e diferenta prea mare intre cele 2 strazi. Mergi, iti cumperi covrigi de la colt si te intorci pe partea cealalta :))

Actualitate

4717 vizualizari
24 nov. 2020 18:18

O autosanitară complet echipată, donație pentru Spitalul Municipal Câmpina

1 comentarii

La începutul lunii noiembrie, în cadrul întâlnirii pe care primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a avut-o cu conducerea Spitalului Municipal și cu șefii de secție, au fost discutate mai multe probleme, printre care și lipsa unei autosanitare pentru transportul pacienților externați la domiciliu. Autosanitara spitalului, veche și extrem de uzată, a cedat complet și nu a mai putut fi utilizată.

5913 vizualizari
23 nov. 2020 18:16

Rata de infectare cu SARS CoV-2, în scădere la Câmpina și Poiana Câmpina

Dacă în urmă cu o săptămână, municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina erau localitățile din Prahova cu cea mai mare rată de infectare cu SARS CoV-2, iată că astăzi primim o veste bună de la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Rata incidenței a scăzut în ambele localități, la 23 noiembrie 2020 înregistrându-se 6,28 cazuri / 1.000 locuitori în Câmpina (de la 6,85) și 4,61 cazuri / 1.000 locuitori în Poiana Câmpina (de la 7,41). La nivelul județului Prahova, cea mai mare rată de infectare o au comuna Păulești (8,31 cazuri / 1.000 locuitori) și municipiul Ploiești (7,49 cazuri / 1.000 locuitori).

Alte stiri recente

212 vizualizari
27 nov. 2020 17:58

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 noiemrbrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

271 vizualizari
27 nov. 2020 06:30

"Somăm PNL să înceteze atacurile mizerabile la adresa candidaților PSD Prahova!"

(P) Social-democrații prahoveni consideră că liberalii își acoperă disperarea prin atacuri la adresa principalilor adversari politici, motivul fiind acela că reprezentanții PNL "simt că șansele lor de a câștiga alegerile din 6 decembrie au scăzut considerabil".