"Cutia" din faţa bustului lui Grigorescu, subiect de discuţii în Consiliul Local Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul şedinţei Consiliului Local Câmpina de joi, 30 august, la "diverse", consilierul Florin Frăţilă a ridicat problema "cutiei" din faţa bustului lui Nicolae Grigorescu, din zona centrală a localităţii. "Ne facem de râs!", a fost concluzia lui Frăţilă.

"A mai intervenit o minunăţie. Lângă bustul lui Grigorescu care şi aşa este înghesuit în colţul ăla la BRD, a apărut o - nu ştiu cum să-i zic - cutie, o cutie cu îngheţată, nu ştiu ce Dumnezeu e chestia aia acolo. Chiar în preajma statuii ăleia, chiar atât de neoportun să aprobăm tot felul de chestii pe domeniul public, eu nu mai înţeleg nimic. Faceţi cumva să dispară minunea aia de acolo, dacă mai puteţi, că ne facem de râs!", a spus Frăţilă. (video)
"Este un cofet electric, montat de cei care au realizat semaforizarea. Trebuie să vedem cum putem să-l mutăm în altă parte, astfel încât să nu deranjeze apropierea de bustul lui Grigorescu", a replicat primarul Horia Tiseanu. (video)

4879 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marius Stan 01.09.2018 11:46 Ne facem de tot râsul din cauza stării foarte proaste a drumurilor din Câmpina, nu din cauza unei cutii!!!! Dar ca tot ce se face in Romania pe dos, cei care ar trebui să facă ceva, strecoară țânțarul și înghit cămila!!!! Salariile pe care le încasează nu se justifică!!!! Rușine berbecilor din administrație care se bat cap in cap!!!!
  • Petrescu Radu 04.09.2018 10:01 Va faceti de ras?Nu,sunteti de rasul curcilor,tabloul electric a crescut singur precum ambrozia.O solutie ieftina este mutarea bustului pe cutie si va trece rasul .Nu controleaza nimeni Primaria ,haos si debandada pe bani multi huliganilor.HUUUUUUUUOOOOOOOOO.

Actualitate

1959 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1957 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

806 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

162 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.