CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

"Cutia" din faţa bustului lui Grigorescu, subiect de discuţii în Consiliul Local Câmpina

- Actualitate -

În cadrul şedinţei Consiliului Local Câmpina de joi, 30 august, la "diverse", consilierul Florin Frăţilă a ridicat problema "cutiei" din faţa bustului lui Nicolae Grigorescu, din zona centrală a localităţii. "Ne facem de râs!", a fost concluzia lui Frăţilă.

"A mai intervenit o minunăţie. Lângă bustul lui Grigorescu care şi aşa este înghesuit în colţul ăla la BRD, a apărut o - nu ştiu cum să-i zic - cutie, o cutie cu îngheţată, nu ştiu ce Dumnezeu e chestia aia acolo. Chiar în preajma statuii ăleia, chiar atât de neoportun să aprobăm tot felul de chestii pe domeniul public, eu nu mai înţeleg nimic. Faceţi cumva să dispară minunea aia de acolo, dacă mai puteţi, că ne facem de râs!", a spus Frăţilă. (video)
"Este un cofet electric, montat de cei care au realizat semaforizarea. Trebuie să vedem cum putem să-l mutăm în altă parte, astfel încât să nu deranjeze apropierea de bustul lui Grigorescu", a replicat primarul Horia Tiseanu. (video)


01 Sep 2018 11:23 4906 vizualizari


Comentarii


  • 04.09.2018 10:01 Petrescu Radu Va faceti de ras?Nu,sunteti de rasul curcilor,tabloul electric a crescut singur precum ambrozia.O solutie ieftina este mutarea bustului pe cutie si va trece rasul .Nu controleaza nimeni Primaria ,haos si debandada pe bani multi huliganilor.HUUUUUUUUOOOOOOOOO.
  • 01.09.2018 11:46 Marius Stan Ne facem de tot râsul din cauza stării foarte proaste a drumurilor din Câmpina, nu din cauza unei cutii!!!! Dar ca tot ce se face in Romania pe dos, cei care ar trebui să facă ceva, strecoară țânțarul și înghit cămila!!!! Salariile pe care le încasează nu se justifică!!!! Rușine berbecilor din administrație care se bat cap in cap!!!!
1076 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
762 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
978 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4219 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV