Reabilitarea Casei Solare și realizarea unei săli a sporturilor, proiectele aduse în atenția Consiliului Local Câmpina de fostul consilier Daniel Ioniță

Actualitate (Categoria articolului)

Un fapt inedit s-a întâmplat la ședința Consiliului Local Câmpina din 28 octombrie 2021. Este pentru prima dată când un fost consilier local, în acest caz Daniel Ioniță, vine în fața noului Consiliu Local, ales în urmă cu aproximativ un an, pentru a supune atenției două proiecte, dintre care unul a fost inițiat chiar de el în mandatul trecut.

Cele două proiecte aduse de fostul consilier local Daniel Ioniță (președintele executiv al Partidului Prahova în Acțiune) în atenția actualului Consiliu sunt: reabilitarea Casei Solare - o clădire care ar trebui să fie emblematică pentru Câmpina, care se află în proprietatea unui institut din București și care are nevoie de sprijinul municipalității pentru a obține o cale de acces, necesară realizării cadastrului și apoi lucrărilor propriu-zise de reabilitare și realizarea unei săli de sport polivalente în incinta Căminului Petrol. Acest al doilea proiect a mai fost pe masa Consiliului Local, chiar mandatul trecut, în august 2018, când a fost inițiat de Daniel Ioniță, dar respins de majoritatea de atunci. Spațiul pe care s-ar dori realizarea acestei săli de sport este situat între corpul de clădire unde se află Clubul Copiilor și căminul de nefamiliști, un spațiu pe care noi l-am considerat și la momentul respectiv nepotrivit pentru o sală a sporturilor așa cum Câmpina are nevoie și ar trebui să aibă.
Acum, nu știm ce așteptări are Daniel Ioniță de la noul Consiliu Local, dar trebuie să recunoaștem că abordarea este interesantă și vom urmări dacă noul Consiliu va încerca măcar să discute despre cele două probleme.

7342 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Piciu 31.10.2021 09:48 Fără supărare, s-o lase mai ușor cu pianul pe scări. Gata, s-a terminat politica pentru domnia sa. Din cauza acestor propuneri aberante a ajuns pe tușă.

Actualitate

1047 vizualizari
19 mai 2022 18:53

Ploieștean băut, prins la volan în Câmpina, înainte de 7 dimineața!

Iresponsabilitate incredibilă din partea unui ploieștean în vârstă de 57 de ani, oprit de polițiștii câmpineni în dimineața zilei de 18 mai, la ora 6.45, pe Bulevardul Carol I, pentru un control de rutină. 

1823 vizualizari
19 mai 2022 10:07

Ce au răspuns cei care au vizitat Rafinăria Câmpina la întrebarea ce își doresc în zona respectivă

Ecogen Power SRL, proprietar al imobilului “Rafinăria”, împreună cu Grupul de inițiativă “Rafinăria la prezent” aduc la cunoștința publicului rezultatul consultării cetățenilor câmpineni și nu numai, cu privire la întrebarea “Ce îmi doresc eu de la zona Rafinăriei?”

Alte stiri recente

679 vizualizari
19 mai 2022 22:32

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1740 vizualizari
19 mai 2022 08:35

Societatea MIRAS INTERNATIONAL angajează mai multe categorii de personal pentru punctul de lucru de la Bănești

Societatea MIRAS INTERNATIONAL SRL angajează, pentru punctul de lucru de la Bănești, ȘEF SECȚIE CONFECȚII MONTAJ, MECANIC ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII, LĂCĂTUȘ CONFECȚII METALICE, OPERATOR CNC, ȘOFER AUTOCAMION.