La Câmpina a avut loc Cupa Speranțelor Miras la handbal feminin

Sport (Categoria articolului)

De la înființarea Clubului Sportiv Câmpina, ceea ce s-a întâmplat duminică, 27 iunie 2021, a fost una dintre primele competiții organizate de clubul municipalității în colaborare cu un partener privat, în acest caz, societatea Miras International. A rezultat o competiție frumoasă, la care au fost prezente trei echipe cu fete de 10-12 ani: CSM Ploiești, Tricolorul Breaza și CS Câmpina.

Pe terenul muntifuncțional din incinta Căminului Petrol, sub un soare torid, cele trei echipe s-au angrenat în partide spectaculoase, partide în care nu s-a dat atenție scorului, jucându-se doar pentru frumusețea sportului și, mai ales, pentru creșterea experienței competiționale a micuțelor jucătoare. Se cuvine o subliniere specială pentru Asociația Județeană de Handbal, co-organizatoare a competiției alături de DJTS Prahova, CS Câmpina și societatea Miras International, pentru că a trimis la această competiție două arbitre de primă ligă - ploieștencele Gabriela Enache și Marina Agliceriu.
La final, firește, au fost premiate toate cele trei echipe, fiind o adevărată bucurie pentru jucătoare, antrenori, părinți și chiar și pentru cluburile pe care aceste jucătoare le reprezintă.

4807 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dacul Suveran 28.06.2021 21:21 Felicitari tinerelor sperante ale Neamului Romanesc, si de asemenea MIRAS pentru suportul acordat. Succes!

Sport

1938 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2750 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

Alte stiri recente

375 vizualizari
29 iun. 2022 11:10

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează ECONOMIST / CONTABIL

Societate comercială cu sediul în Câmpina (telefon 0244.375.277; fax 0244.373.077) angajează economist / contabil.

261 vizualizari
29 iun. 2022 09:08

Un modul de prim-ajutor a fost amplasat în centrul Câmpinei, în pasajul de la ceas, funcțional în perioadele caniculare

Având în vedere temperaturile ridicate anunțate pentru aceste zile și la Câmpina și având în vedere faptul că pentru întreaga lună iulie s-au anunțat fenomene extreme (caniculă, alternând cu vijelii și ploi torențiale), Primăria municipiului a instalat în Pasajul de la Ceas un modul de prim-ajutor. Trecătorii se pot opri aici pentru a se răcori și odihni puțin, pentru a bea apă sau pentru a cere ajutor în cazul în care nu se simt bine.