CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina a avut loc Cupa Speranțelor Miras la handbal feminin

- Sport -

La Câmpina a avut loc Cupa Speranțelor Miras la handbal feminin

De la înființarea Clubului Sportiv Câmpina, ceea ce s-a întâmplat duminică, 27 iunie 2021, a fost una dintre primele competiții organizate de clubul municipalității în colaborare cu un partener privat, în acest caz, societatea Miras International. A rezultat o competiție frumoasă, la care au fost prezente trei echipe cu fete de 10-12 ani: CSM Ploiești, Tricolorul Breaza și CS Câmpina.

Pe terenul muntifuncțional din incinta Căminului Petrol, sub un soare torid, cele trei echipe s-au angrenat în partide spectaculoase, partide în care nu s-a dat atenție scorului, jucându-se doar pentru frumusețea sportului și, mai ales, pentru creșterea experienței competiționale a micuțelor jucătoare. Se cuvine o subliniere specială pentru Asociația Județeană de Handbal, co-organizatoare a competiției alături de DJTS Prahova, CS Câmpina și societatea Miras International, pentru că a trimis la această competiție două arbitre de primă ligă - ploieștencele Gabriela Enache și Marina Agliceriu.
La final, firește, au fost premiate toate cele trei echipe, fiind o adevărată bucurie pentru jucătoare, antrenori, părinți și chiar și pentru cluburile pe care aceste jucătoare le reprezintă.


27 Jun 2021 19:00 5561 vizualizari


Comentarii


  • 28.06.2021 21:21 Dacul Suveran Felicitari tinerelor sperante ale Neamului Romanesc, si de asemenea MIRAS pentru suportul acordat. Succes!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1049 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
781 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
584 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
850 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV