Taxe mai mari pentru închirierea terenului de fotbal cu gazon sintetic, administrat de CS Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La propunerea Comitetului Director al Clubului Sportiv Câmpina, Consiliul Local a aprobat majorarea taxei de închiriere a terenului cu gazon sintetic, precum și introducerea unei taxe de turneu pentru turneele de fotbal organizate de CSC.

Astfel, pentru închirierea terenului de fotbal, orice persoană fizică sau juridică va plăti 200 lei/oră, față de 130 lei pe oră în intervalul orar 8.00-16.00 și 150 lei pe oră în intervalul 16.00-22.00, cât era până acum. Practic, nu mai există diferențiere pe intervale orare, taxa fiind aceeași indiferent ora la care este închiriat terenul (200 lei/oră). Pentru un abonament care să includă peste 40 de ore, se acordă o reducere de 10%. Nu mai există alte tipuri de abonamente, de 5-10 ore, 11-20 ore sau 21-40 ore, cum existau până acum.
De asemenea, la solicitarea Comitetului Director, s-a aprobat introducerea taxei de turneu, diferențiată în funcție de durata turneului: 300 lei – turneu de o zi, 500 lei – turneu de două zile, 600 lei – turneu cu durata mai mare de două zile. Taxa o vor plăti cluburile/echipele care participă al turneul respectiv.
Conform referatului de aprobare aferent proiectului aprobat de Consiliul Local, majorarea taxei de închiriere a terenului la 200 lei/oră este motivată de “costurile necesare întreținerii terenului de sport, precum și de studiul realizat cu privire la prețurile practicate pentru utilizarea altor terenuri de sport, din care rezultă o creștere a acestora”. Cât privește taxa de turneu, “necesitatea introducerii acesteia este justificată, având în vedere că sumele încasate din aceasta asigură buna organizare a turneelor (amenajări specifice, premii, baremul pentru arbitri, alte cheltuieli)”, după cum se menționează în referatul de aprobare.
Reamintim faptul că Clubul Sportiv Câmpina are în administrare terenul de fotbal cu gazon sintetic, bazinul de înot didactic și terenul multifuncțional din vecinătatea acestuia.

2808 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihai 04.06.2021 16:27 Nu mai aveau bani de salariii?😂 Ce nu se închiria pana acum,de acum in colo nici atat.Cred ca este cel mai scump din toata tara.Poate la Bucuresti sa fie putin peste,dar nu cu mult.Bravo domnilor consilieri!,bravo domnule Adrian!

Actualitate

955 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

1196 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului. 

 

Alte stiri recente

2 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a. 

416 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: