Taxe mai mari pentru închirierea terenului de fotbal cu gazon sintetic, administrat de CS Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La propunerea Comitetului Director al Clubului Sportiv Câmpina, Consiliul Local a aprobat majorarea taxei de închiriere a terenului cu gazon sintetic, precum și introducerea unei taxe de turneu pentru turneele de fotbal organizate de CSC.

Astfel, pentru închirierea terenului de fotbal, orice persoană fizică sau juridică va plăti 200 lei/oră, față de 130 lei pe oră în intervalul orar 8.00-16.00 și 150 lei pe oră în intervalul 16.00-22.00, cât era până acum. Practic, nu mai există diferențiere pe intervale orare, taxa fiind aceeași indiferent ora la care este închiriat terenul (200 lei/oră). Pentru un abonament care să includă peste 40 de ore, se acordă o reducere de 10%. Nu mai există alte tipuri de abonamente, de 5-10 ore, 11-20 ore sau 21-40 ore, cum existau până acum.
De asemenea, la solicitarea Comitetului Director, s-a aprobat introducerea taxei de turneu, diferențiată în funcție de durata turneului: 300 lei – turneu de o zi, 500 lei – turneu de două zile, 600 lei – turneu cu durata mai mare de două zile. Taxa o vor plăti cluburile/echipele care participă al turneul respectiv.
Conform referatului de aprobare aferent proiectului aprobat de Consiliul Local, majorarea taxei de închiriere a terenului la 200 lei/oră este motivată de “costurile necesare întreținerii terenului de sport, precum și de studiul realizat cu privire la prețurile practicate pentru utilizarea altor terenuri de sport, din care rezultă o creștere a acestora”. Cât privește taxa de turneu, “necesitatea introducerii acesteia este justificată, având în vedere că sumele încasate din aceasta asigură buna organizare a turneelor (amenajări specifice, premii, baremul pentru arbitri, alte cheltuieli)”, după cum se menționează în referatul de aprobare.
Reamintim faptul că Clubul Sportiv Câmpina are în administrare terenul de fotbal cu gazon sintetic, bazinul de înot didactic și terenul multifuncțional din vecinătatea acestuia.

4573 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihai 04.06.2021 16:27 Nu mai aveau bani de salariii?😂 Ce nu se închiria pana acum,de acum in colo nici atat.Cred ca este cel mai scump din toata tara.Poate la Bucuresti sa fie putin peste,dar nu cu mult.Bravo domnilor consilieri!,bravo domnule Adrian!

Actualitate

1637 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1400 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

402 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

94 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.