CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident pe DN1, la Cornu. Trei persoane au ajuns la spital, după ce o mașină s-a răsturnat

- Actualitate -

Accident pe DN1, la Cornu. Trei persoane au ajuns la spital, după ce o mașină s-a răsturnat

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpina au acționat în noaptea de joi spre vineri pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier pe DN1, pe raza comunei Cornu, la ora 2.15. În cel mai scurt timp, la locul evenimentului rutier s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă (cu medic).

Odată sosite la locul indicat, echipajele au constatat că în accident a fost implicat un singur autoturism, care era răsturnat. La bordul acestuia se aflau doi adulți și un minor. Dintre aceștia, o persoană adultă și minorul au reușit să se autoevacueze, iar un adult se afla încarcerat și în stare de inconștiență. 
Pompierii au acționat de îndată pentru extragerea acestuia din autoturism, după care persoana a fost preluată de către echipajul TIM pentru acordarea primului ajutor medical, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova. 
Situația victimelor a fost următoarea: persoana încarcerată, bărbat, aproximativ 51 ani, inconștient, cu traumatism cranio-cerebral sever, intubat, a fost transportat la spital; femeie, aproximativ 50 ani, conștientă, cu traumatism cranio-facial și escoriații, a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare; băiat, aproximativ 14 ani, conștient, cu traumatism cranio-facial și escoriații, transportat la spital. 
Traficul a fost blocat pe DN1 timp de o oră.

(Foto - ISU Prahova)


22 Dec 2023 06:50 2182 vizualizari


Comentarii






1443 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
1299 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
1858 vizualizari 30 Apr 2024 17:45 Imagini spectaculoase. Avarie majoră la o conductă de alimentare cu apă de pe malul râului Doftana

Imagini spectaculoase. Avarie majoră la o conductă de alimentare cu apă de pe malul râului Doftana

În urmă cu puțin timp, pe malul râului Doftana, în zona localității Câmpina, în apropierea fostei rampe de gunoi, pur și simplu din pământ a erupt apă. Imaginile sunt spectaculoase, dar arată o situație foarte gravă.

citeste mai mult
964 vizualizari 29 Apr 2024 08:08 Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

În perspectiva alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie, la Câmpina a fost modificată locația uneia dintre secțiile de votare. Este vorba de secția de la Cantina Electroutilaj, din Strada Bobâlna, care va fi mutată la Grădinița nr. 3, din Calea Doftanei, zona Broaște (foto).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV