PSD cere Primăriei Câmpina publicarea a două contracte în legătură cu mult-discutatul pasaj subteran

Politică (Categoria articolului)

Președintele PSD Câmpina, Dan Ioan Mușat, ne-a transmis o adresă pe care a înaintat-o Primăriei Câmpina prin care solicită primarului Alin Moldoveanu ”să întreprindă de îndată demersurile necesare pentru afișarea pe site-ul Primăriei Câmpina a contractelor de achiziții încheiate în primele două trimestre ale acestui an”.

Adresa social-democraților câmpineni vizează două contracte în legătură cu mult-discutatul pasaj subteran, solicitarea fiind întemeiată pe necesitatea cunoașterii de către toți cei interesați de consultarea publică privind pasajul subteran și lucrările de regenerare urbană și a prevederilor din cele două contracte.
Este vorba de un contract privind întocmirea documentației tehnico-economice pentru ”Extinderea, modernizarea și dotarea spațiului pietonal din zona centrală”, în valoare de 650.600 lei, respectiv un contract privind derularea proiectului de creștere a mobilității urbane nepoluante prin investiții de tip integrat în soluții inteligente aferente unui coridor de mobilitate urbană și prin redirecționarea circulației rutiere printr-un pasaj subteran în zona centrală, în valoare de 2.510.000 lei.

2704 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihaela Vișa 08.08.2022 17:29 De sensul unic de circulație ați auzit? Poate găsiți o soluție.
  • Driver 09.08.2022 00:06 Se pare ca acel primar face ce vrea el, comanda el, executa tot el. Orașul are ce a votat, adică o catastrofă de primar.
  • Simpatizant Pnl 09.08.2022 18:12 Noroc ca pe vremea lui Tudor Gh nu era avânt cu internetul. Cel mai capabil Psdist autentic. În rest gargara și sesizări la DNA. Îmi pare rău de Marian Nistor credeți ca în 2024 va mai fi alianță cu PSD adică Duran primar, Mușat, Zagan, Corcodel. La alegeri fiecare partid va fi pe drumul lui. Dar nici cu Moldoveanu nu va face echipa, trupa de comando Anghel -Moldoveanu deranjează băieții deștepți, mai ales cei din top 300.Si mai cred 2 lucruri-Tiseanu va întra în echipa cu George Ionescu și Moldoveanu își va face trupa ori în Aur ori în Ppusl
  • Franco 09.08.2022 21:51 S a manelizat dacă întra în Aur. Un partid de viitor. Cred ca Usr și Plus vor dispărea definitiv, la fel și Pmp cu Pițigoi cu tot. PSD va fi votat de pensionari, și Câmpina printre cele mai îmbătrânite orașe, Tinerii sunt cu Usr și PNL.
  • diss 10.08.2022 05:43 Un primar care se comportă așa, vezi părăsirea ostentative a ședințelor consiliul local, nu are cum să fie determinat nici măcar de psd să pună la dispoziția cuiva ceva.Problema este cine îl poate opri pentru că la anul pe vremea asta ne vom trezi cu ditamai groapa plină de apă și noroi în mijlocul orașului, groapă numită pompos ” pasaj subteran pentru fluidizarea traficului rutier” de zici că prin Cămpina trec mii de mașini în fiecare oră?!? Deci căpitani wake up sau cumpărați-vă de pe acum cizme de cauciuc!😡

Politică

688 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.

750 vizualizari
26 sept. 2023 08:31

Șanse mari ca PNL să încheie o colaborare cu PMP. Ce ar putea însemna acest lucru la Câmpina?

5 comentarii

Scena politică se pregătește, mai ales la nivel național, cu o intensitate din ce în ce mai crescută, de anul 2024, un an cu patru rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Alte stiri recente

226 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

426 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.