PSD cere Primăriei Câmpina publicarea a două contracte în legătură cu mult-discutatul pasaj subteran

Politică (Categoria articolului)

Președintele PSD Câmpina, Dan Ioan Mușat, ne-a transmis o adresă pe care a înaintat-o Primăriei Câmpina prin care solicită primarului Alin Moldoveanu ”să întreprindă de îndată demersurile necesare pentru afișarea pe site-ul Primăriei Câmpina a contractelor de achiziții încheiate în primele două trimestre ale acestui an”.

Adresa social-democraților câmpineni vizează două contracte în legătură cu mult-discutatul pasaj subteran, solicitarea fiind întemeiată pe necesitatea cunoașterii de către toți cei interesați de consultarea publică privind pasajul subteran și lucrările de regenerare urbană și a prevederilor din cele două contracte.
Este vorba de un contract privind întocmirea documentației tehnico-economice pentru ”Extinderea, modernizarea și dotarea spațiului pietonal din zona centrală”, în valoare de 650.600 lei, respectiv un contract privind derularea proiectului de creștere a mobilității urbane nepoluante prin investiții de tip integrat în soluții inteligente aferente unui coridor de mobilitate urbană și prin redirecționarea circulației rutiere printr-un pasaj subteran în zona centrală, în valoare de 2.510.000 lei.

2987 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihaela Vișa 08.08.2022 17:29 De sensul unic de circulație ați auzit? Poate găsiți o soluție.
  • Driver 09.08.2022 00:06 Se pare ca acel primar face ce vrea el, comanda el, executa tot el. Orașul are ce a votat, adică o catastrofă de primar.
  • Simpatizant Pnl 09.08.2022 18:12 Noroc ca pe vremea lui Tudor Gh nu era avânt cu internetul. Cel mai capabil Psdist autentic. În rest gargara și sesizări la DNA. Îmi pare rău de Marian Nistor credeți ca în 2024 va mai fi alianță cu PSD adică Duran primar, Mușat, Zagan, Corcodel. La alegeri fiecare partid va fi pe drumul lui. Dar nici cu Moldoveanu nu va face echipa, trupa de comando Anghel -Moldoveanu deranjează băieții deștepți, mai ales cei din top 300.Si mai cred 2 lucruri-Tiseanu va întra în echipa cu George Ionescu și Moldoveanu își va face trupa ori în Aur ori în Ppusl
  • Franco 09.08.2022 21:51 S a manelizat dacă întra în Aur. Un partid de viitor. Cred ca Usr și Plus vor dispărea definitiv, la fel și Pmp cu Pițigoi cu tot. PSD va fi votat de pensionari, și Câmpina printre cele mai îmbătrânite orașe, Tinerii sunt cu Usr și PNL.
  • diss 10.08.2022 05:43 Un primar care se comportă așa, vezi părăsirea ostentative a ședințelor consiliul local, nu are cum să fie determinat nici măcar de psd să pună la dispoziția cuiva ceva.Problema este cine îl poate opri pentru că la anul pe vremea asta ne vom trezi cu ditamai groapa plină de apă și noroi în mijlocul orașului, groapă numită pompos ” pasaj subteran pentru fluidizarea traficului rutier” de zici că prin Cămpina trec mii de mașini în fiecare oră?!? Deci căpitani wake up sau cumpărați-vă de pe acum cizme de cauciuc!😡

Politică

1421 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

718 vizualizari
09 apr. 2024 18:27

Cosmin Raț, candidat POL la Primăria Câmpina: ”Voi propune întâlniri informale periodice între consilieri și Executiv”

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerilor locale din 9 iunie este Cosmin Raț, actual consilier local. După ce a prezentat cel mai important proiect pe care îl va realiza ca primar, dar și care va fi relația primarului Cosmin Raț cu cetățenii, în rândurile următoare, candidatul POL a vorbit despre relația pe care o va avea ca primar cu Consiliul Local.

Alte stiri recente

85 vizualizari
12 apr. 2024 15:14

Sancțiuni de peste 40.000 lei au fost aplicate de polițiștii prahoveni într-o singură zi, inclusiv la Câmpina

Polițiștii prahoveni au desfășurat activități cu caracter preventiv în mai multe localități ale județului, inclusiv la Câmpina, iar în cursul unei singure zile, 11 aprilie 2024, valoarea acestora a fost de peste 40.000 lei.

212 vizualizari
12 apr. 2024 13:32

Gabriela Adelina Codreș, judecător la Secția Penală a Judecătoriei Ploiești, a fost desemnată președintele Biroului Electoral Câmpina

Zilele trecute a avut loc desemnarea președinților și locțiitorilor Biroului Electoral din fiecare localitate, inclusiv la nivelul județului Prahova.