Societatea Sofprest Protect & Security Câmpina angajează agenți de intervenție și dispecer

Joburi (Categoria articolului)

Societatea Sofprest Protect & Security Câmpina angajează agenți de intervenție pentru zona Câmpina și dispecer pentru centrul de alarmă. Informații suplimentare la telefon 0763.470.327.

Agenți de intervenție pentru zona Câmpina
Candidatul ideal: domiciliul în Câmpina și experiența în domeniu constituie un avantaj; atestat agent securitate; constituție atletică; permis de conducere Categoria B; cazier fără înscrisuri; minim 8 clase absolvite; apt din punct de vedere medical și psihologic; persoana punctuală, responsabilă.
Se oferă: contract de muncă integral; salarii plătite la timp; reale posibilități de promovare; condiții avantajoase de lucru; bonusuri în funcție de realizări.

Dispecer pentru centrul de alarmă
Descrierea postului: urmărește permanent informațiile primite de la sistemele tehnice de semnalizare și avertizare efracție/incendiu, le analizează și raportează în funcție de tipul evenimentului, de protocolul încheiat cu beneficiarul și în funcție de prevederile legale în domeniu; verifică starea de funcționare a echipamentelor de monitorizare; identifică situațiile în care sunt necesare intervenții la obiectivul monitorizat; coordonează acțiunile echipajelor mobile; întocmește rapoartele-sinteză pentru tura încheiată.
Cerințele postului: minim studii medii; cunoștințe bune de operare calculator: Outlook, Word, Excel; abilități de comunicare și relaționare; seriozitate și perseverență; atenție la detalii, fire comunicativă; adaptabil/ă pentru munca în echipă; atenție distributivă; viteză de reacție; promptitudine; constituie un avantaj experiența în domeniu.
Bonusuri în funcție de realizări! Posibilitate de calificare la locul de muncă!

2970 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Joburi

598 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2202 vizualizari
03 dec. 2021 17:58

Societatea Voipan Câmpina angajează operator introducere, validare și prelucrare date și gestionar

Societatea Voipan SIL SRL Câmpina anunță că angajează următoarele categorii de personal:

Alte stiri recente

1163 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.

2023 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.