CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Gangul dintre Bulevardul Carol I și Strada Soarelui, transformat în WC public

- Actualitate -

Primim de la cititori. Gangul dintre Bulevardul Carol I și Strada Soarelui, transformat în WC public

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis imagini cu gangul dintre Bulevardul Carol I și Strada Soarelui, imagini realizate în dimineața zilei de vineri, 1 martie 2024.

Oamenii sunt exasperați și au ales această soluție, de a da publicității astfel de imagini. Ce se întâmplă? Peste noapte, profitând de faptul că gangul respectiv este foarte slab iluminat, o categorie de trecători folosește locul ca pe un WC public. În fiecare dimineață se văd astfel de dâre, care nu provin de la spălarea spațiului respectiv, ci de la un alt gen de... acțiune fiziologică. Oamenii sunt revoltați și îngroziți la gândul că, odată cu încălzirea vremii, mirosul va deveni din ce în ce mai insuportabil.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


05 Mar 2024 09:58 3023 vizualizari


Comentarii


  • 06.03.2024 10:43 Florin Boabes Trebuie montata o camera și un proiector cu senzor de mișcare. După aceea ,depistați și amendați .
  • 05.03.2024 20:28 Mariciuc Mihaela Acolo așa a fost mereu, am locuit 30 de ani în zona ,nu este o noutate.
  • 05.03.2024 11:29 Ilie Li se spune intelectuali,bipezi care marchează teritoriul.si locuiesc la oraș.
  • 05.03.2024 11:21 A.G Să pună camere in toate gangurile.Si politia sa nu doarmă în post,Coșurile de gunoi câți pumni și picioare au primit de la bețivi și drogați.Avem școală de miliție și locală e condusă de un economist....ei fac panda in Piata și amendează doar pe cine vor și la rutieră.Si cei care distrug,dau spargeri politia ar trebui sa le publice numele și poza public.Gdpr e o prostie.Si camerele de luat vederi ajuta.Sa presupunem că vin hoții și în zona sunt camere,ai probe că ești furat
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2420 vizualizari 14 Jun 2024 22:48 Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse pe Bulevardul Carol I, în cartierul Câmpinița, în apropierea sediului societății Drumuri și Poduri.

citeste mai mult
2620 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

citeste mai mult
3009 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
702 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV