Incredibil! La Câmpina s-a vândut cea mai scumpă licență de farmacie din țară – 375.000 euro

Actualitate (Categoria articolului)

Este o sumă record, un șoc, practic, pe piața de profil. Licența aparținea unei firme din domeniu, intrată în insolvență. Este vorba despre Farmacia Hygeea.

Licența a fost scoasă la licitație, prețul de pornire fiind de 120.000 euro. S-au parcurs nu mai puțin de 51 de pași a câte 5.000 euro fiecare. Pe măsură ce prețul creștea, s-au retras pe rând de la licitație Mediplus, Pharmaline, Catena și Helpnet. A câștigat Seti, cu prețul acela șocant – 375.000 euro, cel mai mare înregistrat vreodată în țară pentru o licență de farmacie. Probabil că reprezentanții Seti și-au făcut niște socoteli și au decis că această licență dintr-un mic municipiu merită o asemenea sumă. Totuși, vorbim de aproape 1,7 milioane lei, adică 17 miliarde lei vechi.

15104 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ana Barbu 06.11.2016 07:26 Hygeea are punte de lucru și în București!
  • adrian v 10.02.2018 09:49 Dar de ce eu nu cred?Sa vedem actele,contul...ce argumente aveti?Daca v-au mintit?

Actualitate

599 vizualizari
18 iun. 2019 22:24

Hai cu parcul (de la soldat) că ne prinde iarna! Încă o iarnă...

Așteptăm cu nerăbdare ziua în care să putem scrie că Parcul Regele Mihai I (zona de la soldat) este gata, că lucrările s-au finalizat și că a fost efectuată recepția acestei... extraordinare investiții în valoare de 1.682.780 lei. Din păcate, însă, la cum decurg lucrurile, mai avem de așteptat. O lucrare care ar fi trebuit să se termine în patru luni împlinește, zilele acestea, un an și două luni.

1729 vizualizari
18 iun. 2019 20:14

Lacăt pe poarta terenului de sport de la Grădinița nr.5 din Câmpina. O eroare de proiectare împiedică finalizarea investiției

3 comentarii

Se întâmplă în Câmpina unele lucruri pe care nici nu știm cum să le mai catalogăm. Aproape că nu este lucrare realizată de administrația locală și plătită din bani publici la care să nu apară probleme. Astăzi vă prezentăm situația terenului de sport de la Grădinița nr.5 din Cartierul Slobozia. Amenajarea acestui teren este gata de anul trecut, mai trebuie aplicată doar suprafața acrilică. Numai că, iată, am trecut de jumătatea lui iunie 2019 și lucrarea nu se mai termină, astfel încât să se poată face recepția tehnică. Din câte se pare, la mijloc este o eroare de proiectare care nu a fost îndreptată la timp. Proiectul prevede ca suprafața acrilică să fie de... 4 mm, aplicată pe beton. 

Alte stiri recente

2283 vizualizari
17 iun. 2019 18:39

Performanțe notabile pentru atleții de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina la finala națională a categoriei copii I

La București a avut loc luni, 17 iunie, finala Campionatului Național de Atletism pentru Copii I, competiție la care CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, a obținut o serie de performanțe notabile.

3030 vizualizari
17 iun. 2019 16:57

Atleta câmpineancă Ioana Plăvan, în lotul echipei olimpice a României pentru Jocurile Europene de la Minsk

La Complexul Olimpic de la Izvorani a avut loc luni dimineață, în prezența președintelui Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, festivitatea de prezentare a echipei olimpice a României pentru Jocurile Europene, care vor avea loc la Minsk (Belarus), în perioada 21 - 30 iunie. Printre cei 21 de atleți care fac parte din echipa de 123 de sportivi a României se numără și o câmpineancă - atleta Ioana Plăvan, antrenată de Nicolae Pavel, legitimată până de curând la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, în prezent la Gloria Buzău pentru că în Câmpina nu s-a găsit nicăieri loc pentru o asemenea performeră.