Acuzat de consilierii PSD că promovează proiecte în Consiliul Local Câmpina doar în scopuri electorale, Horia Tiseanu a răspuns prin... tăcere

Actualitate (Categoria articolului)

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 iunie s-au aflat și mai multe proiecte cu un vădit caracter electoral, mai ales că marea majoritate a acestora au fost ”uitate” multe luni sau chiar ani întregi. Mai mult, primarul Horia Tiseanu a adus în fața consilierilor locali alte două proiecte, de asemenea cu o vădită tentă electorală.

”Parcă toate problemele de dezvoltare a orașului care nu s-au rezolvat în patru ani au început să apară acum, cu trei luni înainte de alegeri, ca ciupercile după ploaie. Hotelul de la Casa Tineretului, ștrandul, iluminatul public, parcarea sunt doar câteva dintre acestea. Și mă întrebam ce-ați păzit în ultimii patru ani de toate aceste proiecte au apărut spre rezolvare abia acum, repet, exact înaintea alegerilor locale?!”, a spus consilierul Andrei Duran în plenul ședinței online. Surprinzător, primarul Horia Tiseanu nu a avut absolut nicio reacție și a răspuns printr-o tăcere adâncă, pe care fiecare a interpretat-o după propriul interes, în general, politic. Întrebarea consilierului Andrei Duran a rămas una retorică, dar lipsa de reacție a primarului Horia Tiseanu este aproape ca un auto-denunț.

3653 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • The Mask 09.07.2020 16:11 Cei de la pesedeu nu sunt in campanie si ei?Au dormit toti ani in sir in primarie si in consiliul local.Brusc s-au trezit inainte de alegeri,sunt la fel indiferent de la ce partid provin,pnl,pesedeu,alde...minciuni si promisiuni au livrat 30 de ani .Nu ii mai ridicati in slavi pe cei de la pesedeu ca au stat degeaba in ghete in consiliu atatia ani si s-au pupat mereu cu cei de la pnl.Isi aduc aminte de electorat cand vin alegerile in rest varza.Sa fim seriosi...are si ce spune Andi Duran in afara de vrajeala.
  • Tudor 09.07.2020 21:53 Eu am mai spus: Tiseanu și Pițigoi nu au făcut nimic 4 ani că să aibă bani în campania electorală. Noi am pierdut 4 ani de dezvoltare din cauza lor. Legat de PSD, nici să nu îndrăznească să deschidă gură. Sunt / au fost a doua forță politică din consiliul local. De ce nu au făcut ei aceste propuneri mai devreme? Toți țipă acum. Din păcate tot Tiseanu/Pițigoi și PSD vor conta la alegerile locale. Nasol

Actualitate

1761 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

4154 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

917 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

2026 vizualizari
12 aug. 2020 17:30

Membrii Organizației ProRomânia Câmpina susțin candidatura independentului Alin Moldoveanu la funcția de primar

1 comentarii

De-abia ce s-a anunțat semnarea protocolului care a stat la baza înființării Alianței pentru Prahova, între PSD, ProRomânia și PPU (S-L), că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru stânga politică din Câmpina. Astfel, președintele Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, a anunțat dizolvarea organizației și susținerea la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Câmpina a independentului Alin Moldoveanu.