CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Patru câmpineni solicită ca Armand Goșu să primească titlul de ”Cetățean de onoare al municipiului Câmpina”

- Actualitate -

Patru câmpineni solicită ca Armand Goșu să primească titlul de ”Cetățean de onoare al municipiului Câmpina”

Patru câmpineni - Lorena Crintea, Florin Dochia, Codruț Constantinescu și Ionuț Oprea - au transmis autorităților locale solicitarea de a i se acorda lui Armand Goșu titlul de ”Cetățean de onoare al municipiului Câmpina”.

Armand Goșu este câmpinean. S-a născut aici în anul 1967 și, după ce a urmat cursurile Liceului Petrol, a absolvit ca șef de promoție cursurile Facultății de Istorie din cadrul Universității București, în anul 1991, iar în aprilie 1998 a susținut teza de doctorat în istoria Rusiei, pe tema istoriei politicii externe a Imperiului Rus, doctorat susținut la Universitatea de la Moscova.
Din punct de vedere profesional, printre altele, Armand Goșu a fost consilier al ministrului de Externe pentru spațiul ex-sovietic (2010-2012), cercetător științific la Institutul Diplomatic Român (2007-2015), cercetător științific și coordonator al mai multor programe de cercetare, iar din anul 2004 este profesor universitar la Facultatea de Științe Politice din cadrul Univesității București.
”Acordarea acestui titlu ar reprezenta o recunoaștere a calităților sale intelectuale puse în slujba adevărului și democrației, precum și o inspirată recuperare a acestui fiu/ambasador al Câmpinei”, se arată în solicitarea celor patru câmpineni.
Acum, cel mai probabil, propunerea va deveni un proiect de hotărâre a Consiliului Local, iar aleșii locai vor trebui să decidă.


18 Jan 2023 09:46 4015 vizualizari


Comentarii


  • 19.01.2023 18:00 Ionut Popescu Pana sa înceapă războiul din Ucraina s-a auzit de el. Acum dintr-o data e nare vedeta. De ce nu l-ati propus cetatean de onoare al Campinei pe profesorul Spulber, un model de caracter, educatie si viață ? Când trăia... Acum
  • 19.01.2023 08:52 Anonim Sunt de acord partial cu spusele dlui Dacul Suveran. Se stie ca toti angajatii ambasadelor sunt spioni. Ca sa fii cetatean de onoare NU e suficient sa te propuna ... Constantinescu pe care l-a bagat tatal lui peste tot ... Am impresia ca a cam innebunit lumea in oras.
  • 18.01.2023 23:37 Dacul Suveran Glumiti sau aveti comanda de la unitate! Nu il cunosc pe individ, insa pot spune ca tot ce lucra in ambasade pe functii importante erau angajati SIE. Deci, inainte ca o adunatura de aplecati s avoteze o anomalie, veniti cu o biografie completa, cu dovada inventiilor ce le-a brevetat, cu aportul pe care la avut in promovarea bunastarii Romaniei si a prosperitatii poporului. Pana acum tot ce vedem este dezastru. Colonie ce necestia eliberarea de sub jugul globalist neo-marxist. URA!
  • 18.01.2023 22:06 FLOREA CONSTANTIN Total de acord . Un om deosebit . Am copilărit în preajma lui . Simplu , onest , respectuos . etc . Merita acest titlu . Nu știu dacă istoria i-a fost insuflată de marele prof SPULBER ( generație apropiată ) dar e super omul .Urmăresc cu drag emisiunile unde este invitat . SUCCES DLE PROFESOR .
131 vizualizari 16 Jun 2024 09:21 Primim de la cititorii din Telega. Lucrare ”electorală”, inundată la prima ploaie

Primim de la cititorii din Telega. Lucrare ”electorală”, inundată la prima ploaie

Un cititor CâmpinaTV.ro din Telega ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 imagini surprinse în zile consecutive la Telega, în zona Telega Vale.

citeste mai mult
2557 vizualizari 14 Jun 2024 22:48 Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse pe Bulevardul Carol I, în cartierul Câmpinița, în apropierea sediului societății Drumuri și Poduri.

citeste mai mult
2653 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

citeste mai mult
3031 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV