De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Actualitate (Categoria articolului)

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.

Printre aceste unități de învățământ se numără și Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” din Câmpina, decizia CJSU fiind luată în urma propunerii Consiliului de Administrație al instituției de învățământ, cu avizul Inspectoratului Școlar Județean Prahova și al Direcției de Sănătate Publică Prahova. Nu este singura instituție de învățământ din Câmpina care va învăța în sistem exclusiv online, în aceeași situație fiind și Liceul Tehnologic Energetic și Liceul Tehnologic "Constantin Istrati", care au intrat de ieri în scenariul 2.
Decizia vine în urma creșterii numărului de elevi și profesori depistați pozitiv la SARS-CoV-2. Elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” vor învăța în sistem online până cel puțin la data de 2 noiembrie 2021.
La nivelul municipiului Câmpina, rata incidenței infectării cu noul coronvirus a ajuns marți, 19 octombrie, la 10,04 cazuri la mia de locuitori. De asemenea, conform informațiile transmise de Instituția Prefectului Prahova, 554 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore, dintre acestea 69 fiind copii și tineri până în 18 ani. Tot în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Prahova au decedat 25 de persoane infectate cu coronavirus, 24 dintre acestea fiind nevaccinate. La nivelul unităților de învățământ din Prahova au fost confirmați, în ultimele 24 de ore, ca fiind infectați 79 de elevi, 7 preșcolari, 33 cadre didactice, 5 persoane dintre personalul nedidactic.

3384 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

3120 vizualizari
03 dec. 2021 19:19

Preluarea cinematografului din Câmpina de către autoritățile locale se lovește de ”birocrația” RADEF

2 comentarii

Cinematograful din Câmpina este un subiect delicat, dureros pentru orice câmpinean, în condițiile în care aici nu a mai rulat niciun film de foarte mult timp, iar starea de degradare a clădirii se accentuează de la o zi la alta. O inspecție a Poliției, urmată de un avertisment scris adresat RADEF (Regia Autonomă a Distribuției și Exploatării Filmelor), a reaprins discuția, care ar putea fi soluționată în Consiliul Local.

2480 vizualizari
01 dec. 2021 22:10

De Ziua Națională, polițiștii locali le-au oferit câmpinenilor stegulețe tricolore

1.000 de stegulețe tricolore au fost împărțite astăzi, 1 Decembrie 2021, în diverse zone ale municipiului Câmpina de către agenții Poliției Locale. Un gest simplu și frumos, prin care Polița Locală a dorit să fie mai aproape de cetățeni cu ocazia Zilei Naționale a României.

Alte stiri recente

578 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

1157 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.