O nouă ”cârpeală” a gropilor de pe Strada Orizontului, din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Potrivit precizărilor făcute de reprezentanții Primăriei Câmpina, pe Strada Orizontului nu se efectuează plombarea gropilor de către firma care are contract cu municipalitatea. Cei care umpleau gropile cu asfalt sunt reprezentanții unei firme angajată de Distrigaz să refacă partea carosabilă în urma intervențiilor la conducta de gaze.

Nu a trecut decât o săptămână de când prezentam situația jalnică a Străzii Orizontului din Câmpina, o stradă care arată de parcă nu ar fi fost reparată anul trecut. Sunt locuri unde s-a ajuns la piatra cubică, în alte locuri plombele puse chiar anul trecut au început să dea semne de... ”oboseală”, iar covorul asfaltic este vălurit. Ei bine, astăzi, pe o ploaie torențială, pe Strada Orizontului se realiza o nouă ”cârpeală”.

Pare incredibil, dar, da, se turna asfalt direct în gropile pline cu apă, în condiții de ploaie torențială!
Explicația muncitorilor este și mai grotescă decât situația în sine. ”Stați liniștit că se repară! Dacă a dat ploaie de sus, nu am ce să-i fac! Era soare, a venit dintr-o dată! Asta e! Se reface! Decât să mi se întărească asfaltul, mai bine l-am pus aici să nu mai dea mașinile în gropi două-trei zile, până se face vremea frumoasă, îl scot și pun altul. Mai fac treaba o dată, că dacă m-a prins ploaia, nu ține de mine! Când am comandat asfaltul, era vremea frumoasă!”
Vă reamintim că plombarea gropilor de pe Strada Orizontului este parte a unui contract general încheiat de Primăria Câmpina la începutul acestui an. Obiectul contractului este realizarea de lucrări de reparații - îmbrăcăminți asfaltice prin plombări, iar valoarea contractului este de 188.823 lei, fără TVA, adică aproximativ 40.000 euro.

(Sursa video - republikanews.ro)

3967 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Sebastian B. 24.07.2019 03:15 Sunt Campinean, nu mai locuiesc in Campina de foarte mult timp dar mai fac cate o vizita in concediu. Urmaresc stirile care apar pe pagina asta si ma uimesc cu ceea ce vad aici...Poate cineva din Campina sa spuna "pe strada cutare avem un asfalt fara denivelari, fara gropi, fara plombe si cu un trotuar in conditii optime ???" Eu raman pe ideea ca decat sa cheltui bani pe niste plombe de proasta calitate mai bine asfaltezi toata strada...si dupa executia lucrarii la cateva zile apar plombele, ca asa este normal pentru unii care nu-si fac treaba cand trebuie si au de inlocuit tevi, cabluri etc ...ca de...era strada prea in conditii...si noi suntem campioni la asa ceva...adica la stricat...si daca asfaltul nu are denivelari ne ia cu ameteli...¨¨IL SCOT SI PUN ALTUL CAND O SA FIE VREMEA MAI BUNA¨¨...SERIOS ?!?!?! aha...asta e gandire de genul "e pacat sa bati un cui unde poti lega cu sarma" Oare in Campina nu se face nici o receptie de primire a lucrarilor, un desfasurator, conditii de indeplinire etc??? Oricum service-urile si vulcanizarile auto va multumesc domnilor...sunteti adevarati "meseriasi"...o zi buna va doresc...fara ploaie...in caz ca mai aveti de asfaltat....
  • Tudorel 24.07.2019 07:55 Asta merităm! Un oraș condus din spate... aroganța celor care sunt puși prin manipulări și jocuri în culise să conducă, nepotismele, lucrările în bătaie de joc, banii din bugetul local șmecheriți... pfff... pfff
  • Aurel 24.07.2019 09:08 Firma de partid a viceprimarului Pițigoi mai lucrează în Câmpina, după toate lucrările mizerabile pe care le-a făcut? Mai e un pic și domnul Pițigoi îl întrece pe Tiseanu... hihihi

Actualitate

2167 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2136 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

978 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

193 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.