”Nu vă spun, că oricum nu înțelegeți!”, acesta nu este un argument să-ți promovezi un proiect în Consiliul Local Câmpina. Din contra...

Actualitate (Categoria articolului)

Expresia "Nu vă spun, că oricum nu înțelegeți" a fost folosită de două ori în cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 31 martie 2022. O expresie nepotrivită, chiar jignitoare și sperăm să nu mai auzim rostindu-se asemenea vorbe la nivelul administrației câmpinene. 

Mai întâi a fost primarul Alin Moldoveanu care a răspuns astfel la o întrebare a consilierului Aron Sabo (PMP). Acesta întrebase ”ce se schimbă la instituțiile de cultură dacă le aducem pe toate sub această instituție, centru cultural, că eu nu înțeleg?” ”Știu că nu înțelegeți!”, a fost replica uluitoare a primarului Alin Moldoveanu. 
După scurt timp, în cadrul discuțiilor pe marginea aceluiași subiect, înființarea Centrului Cultural Municipal, consilierul Liviu Briciu (POL) a repetat răspunsul la o întrebare a colegului său, liberalul Dan Nica. După ce și-a spus punctul de vedere referitor la acțiunile culturale din Câmpina, Dan Nica i-a cerut lui Liviu Briciu să îi dea un exemplu de acțiune care va putea fi organizată de viitorul centru cultural și nu poate fi organizată acum de vreuna dintre instituțiile de cultură din municipiu. ”Nu dau exemple, că oricum nu înțelegeți!”, a fost replica lui Liviu Briciu, care a iritat mai mulți consilieri locali, Livia Lupu și Horațiu Zăgan chiar ridicându-se și intenționând să părăsescă sala. Au fost opriți de președintele de ședință, Liviu Davidescu, care i-a anunțat că se trece la votul asupra proiectului.
Revenind la expresia folosită de primarul Alin Moldoveanu și consilierul Liviu Briciu, credem că nu are ce să caute într-o ședință a Consiliului Local indiferent de întrebare, indiferent de interlocutor, indiferent de situație.

4114 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mielul 04.04.2022 10:21 Cine foloseste expresii din felul acesta nu trebuie sa fie ales in fuctii de conducere a orasului. In primul rand este jignitor pentru interlocutori iar in al doilea rand demonstreaza cat de ... sunt cei care ar trebui sa stie care sunt problemele, solutiile si modul de a le prezenta publicului cu tact si finete, in asa fel pentru a fi intelese de toata populatia. Liderii destepti incearca sa castige increderea populatiei. Aia ..., ii jignesc.
  • Ionut 05.04.2022 20:02 Incet, incet iese la iveala caracterul primarului si al acolitului sau, care au impresia ca ei sunt cei mai inteligenti, iar restul sunt persoane neglijabile. Cum sa iti permiti sa te adresezi unor colegi, pe undeva si mai venerabili, cu astfel de expresii? Aceasta e tactica celor doi cand trebuie sa raspunda punctual la intrebari. Daca ii opresti din fabulatiile lor devin aroganti, ca sa folosesc un cuvant prea bland.

Actualitate

757 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1354 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

16 vizualizari
31 ian. 2023 12:17

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

444 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.