CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

”Nu vă spun, că oricum nu înțelegeți!”, acesta nu este un argument să-ți promovezi un proiect în Consiliul Local Câmpina. Din contra...

- Actualitate -

Expresia "Nu vă spun, că oricum nu înțelegeți" a fost folosită de două ori în cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 31 martie 2022. O expresie nepotrivită, chiar jignitoare și sperăm să nu mai auzim rostindu-se asemenea vorbe la nivelul administrației câmpinene. 

Mai întâi a fost primarul Alin Moldoveanu care a răspuns astfel la o întrebare a consilierului Aron Sabo (PMP). Acesta întrebase ”ce se schimbă la instituțiile de cultură dacă le aducem pe toate sub această instituție, centru cultural, că eu nu înțeleg?” ”Știu că nu înțelegeți!”, a fost replica uluitoare a primarului Alin Moldoveanu. 
După scurt timp, în cadrul discuțiilor pe marginea aceluiași subiect, înființarea Centrului Cultural Municipal, consilierul Liviu Briciu (POL) a repetat răspunsul la o întrebare a colegului său, liberalul Dan Nica. După ce și-a spus punctul de vedere referitor la acțiunile culturale din Câmpina, Dan Nica i-a cerut lui Liviu Briciu să îi dea un exemplu de acțiune care va putea fi organizată de viitorul centru cultural și nu poate fi organizată acum de vreuna dintre instituțiile de cultură din municipiu. ”Nu dau exemple, că oricum nu înțelegeți!”, a fost replica lui Liviu Briciu, care a iritat mai mulți consilieri locali, Livia Lupu și Horațiu Zăgan chiar ridicându-se și intenționând să părăsescă sala. Au fost opriți de președintele de ședință, Liviu Davidescu, care i-a anunțat că se trece la votul asupra proiectului.
Revenind la expresia folosită de primarul Alin Moldoveanu și consilierul Liviu Briciu, credem că nu are ce să caute într-o ședință a Consiliului Local indiferent de întrebare, indiferent de interlocutor, indiferent de situație.


04 Apr 2022 08:55 4412 vizualizari


Comentarii


  • 05.04.2022 20:02 Ionut Incet, incet iese la iveala caracterul primarului si al acolitului sau, care au impresia ca ei sunt cei mai inteligenti, iar restul sunt persoane neglijabile. Cum sa iti permiti sa te adresezi unor colegi, pe undeva si mai venerabili, cu astfel de expresii? Aceasta e tactica celor doi cand trebuie sa raspunda punctual la intrebari. Daca ii opresti din fabulatiile lor devin aroganti, ca sa folosesc un cuvant prea bland.
  • 04.04.2022 10:21 Mielul Cine foloseste expresii din felul acesta nu trebuie sa fie ales in fuctii de conducere a orasului. In primul rand este jignitor pentru interlocutori iar in al doilea rand demonstreaza cat de ... sunt cei care ar trebui sa stie care sunt problemele, solutiile si modul de a le prezenta publicului cu tact si finete, in asa fel pentru a fi intelese de toata populatia. Liderii destepti incearca sa castige increderea populatiei. Aia ..., ii jignesc.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
810 vizualizari 25 May 2024 15:58 La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

Polițiștii au oprit vineri seară, la Florești, un ATV, condus de un tânăr de 24 ani, din localitate. 

citeste mai mult
1525 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
14328 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie 2024 la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
1104 vizualizari 22 May 2024 21:05 Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

La Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” din Câmpina a avut loc luni, 20 mai 2024, o conferință privind valorificarea potențialului cultural odată cu încheierea lucrărilor de restaurare a Castelului ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV