CONTACT

Din acest an, Școala de Poliție de la Câmpina va pregăti și agenți SIE

- Actualitate -

Din acest an, Școala de Poliție de la Câmpina va pregăti și agenți SIE

Anul acesta, la Școala de AgenÈ›i de PoliÈ›ie 'Vasile Lascăr' din Câmpina sunt disponibile 700 de locuri la examenul de admitere. Dintre acestea, 670 sunt pentru agenÈ›i de poliÈ›ie care vor lucra în structurile operative ale PoliÈ›iei Române È™i, în premieră, 30 de locuri pentru agenÈ›i ai Serviciului de InformaÈ›ii Externe (SIE).

Din totalul celor 700 de locuri, 16 sunt destinate romilor, iar 8 - altor minorități. Examenul de admitere va avea loc în perioada 3-12 septembrie 2016 È™i va consta, ca È™i până acum, în probe eliminatorii (contravizita medicală È™i testarea aptitudinilor fizice) È™i proba scrisă (test grilă la limba română È™i o limbă străină). Tematica È™i bibliografia de concurs sunt postate pe site-ul Școlii de PoliÈ›ie. CandidaÈ›ii trebuie să fie absolvenÈ›i de liceu, cu diplomă de bacalaureat; să aibă vârsta de minim 18 ani È™i cel mult 27 de ani, împliniÈ›i în anul participării la concurs; înălÈ›imea minimă de 1,60 m pentru fete È™i 1,65 m pentru băieÈ›i. Termenul limită până la care se poate depune cererea de înscriere la concursul de admitere la Școala de AgenÈ›i de PoliÈ›ie 'Vasile Lascăr' din Câmpina este 29 iulie 2016.


24 Jul 2016 12:35 13680 vizualizari


Comentarii






2321 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3108 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La È™edinÈ›a ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin RaÈ› a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4037 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul CâmpiniÈ›a, a avut loc un accident de circulaÈ›ie soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3521 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câÈ™tigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV