Andreea Lungu şi Marius Vasile, performerii primei etape a Campionatului Naţional de Atletism

Sport (Categoria articolului)

Ieri şi astăzi, la Piteşti, a avut loc prima etapă din cadrul Campionatului Naţional de Atletism pentru Juniori II şi III, la care Câmpina a fost reprezentată de mai mulţi sportivi de la CSS Colegiul Constantin Istrati, club coordonat de prof. Nicolae Pavel.

Andrea Lungu a fost una dintre cele mai bune sportive din cele două zile de întreceri, dovedind o formă de invidiat. Mai întâi, în reuniunea de sâmbătă dimineaţă, a câştigat proba de aruncarea discului la juniori III, cu un nou record personal, 42,53m, îndeplinind totodată baremul pentru calificarea la Campionatul European de Junioare II, stabilit de Uniunea Internaţională la 41,50m, dar nu va putea participa la întrecerea continentală pentru că este sub limita de vârstă a comptiţiei! În aceeaşi zi, în condiţii de ploaie, Andreea a câştigat şi întrecerea rezervată juniorilor II. De asemenea, în reuniunea de astăzi, Marius Vasile şi-a demonstrat din nou valoarea, câştigând detaşat, la aproape 7 metri faţă de ocupantul locului secund, proba de aruncarea discului. Iată rezultatele complete înregistrate de atleţii de la CSS Colegiul Constantin Istrati Câmpina, club coordonat de prof. Nicolae Pavel:
Andreea Lungu - locul 1, juniori III, aruncarea discului, 42,53m (nou record personal)
Andreea Lungu - locul 1, juniori III, aruncarea greutăţii, 12,01m (nou record personal)
Andreea Lungu - locul 1, juniori II, aruncarea discului, 40,41m
Marius Vasile - locul 1, juniori III, aruncarea discului, 49,75m
Marius Vasile - locul 2, juniori III, aruncarea greutăţii, 14,86m
Sebastian Oprea - locul 9, juniori II, aruncarea greutăţii, 10,75m.

3777 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3933 vizualizari
15 ian. 2021 18:21

Câmpineanca Georgeta Popescu a participat, la Innsbruck, la primele ei competiții de seniori, iar rezultatele au fost foarte bune

2 comentarii

În ianuarie anul trecut, câmpineanca Georgeta Popescu scria istorie pentru Câmpina, pentru România, pentru olimpismul mondial, fiind prima câștigătoare a probei de monobob la Jocurile Olimpice de Tineret, care s-au desfășurat la Lausanne, în Elveția.

1507 vizualizari
26 nov. 2020 11:26

Record național pentru înotătorul Darius Coman (Barracuda Câmpina) în proba de 100 m bras, la Campionatul Național de Cadeți

În perioada 22-29 noiembrie 2020, la bazinul olimpic din cadrul complexului de natație de la Târgoviște se desfășoară Campionatul Național de Cadeți 12-14 ani, competiție organizată de Federația Română de Natație și la care participă peste 200 de sportivi de la 42 de cluburi din țară. În proba de 100m bras - masculin, tânărul înotător Darius Coman, de la Clubul Barracuda Câmpina, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, timpul său (01:09:24) reprezentând nou record național.

Alte stiri recente

479 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2456 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local).