CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Consilierii câmpineni vor aloca peste 100.000 lei pentru expertizarea tehnică a Căminului Petrol

- Actualitate -

Consilierii câmpineni vor aloca peste 100.000 lei pentru expertizarea tehnică a Căminului Petrol

Consiliul Local Câmpina se întrunește în ședință ordinară miercuri, 26 iunie, de la ora 17.00.

Unul dintre punctele de pe ordinea de zi este o rectificare a bugetului local. Una dintre modificările incluse în această rectificare este alocarea sumei de 108.000 lei, la care se adaugă cei 5.000 lei, deja alocați, pentru realizarea unei expertize tehnice la Căminul Petrol. Aici, actuala administrație are în vedere realizarea unui studiu de fezabilitate pentru consolidarea, reabilitarea și extinderea clădirilor de la Căminul Petrol în vederea înființării unui Centru suport pentru promovarea inovării - facilitarea investițiilor tehnologice în IMM-uri, inclusiv tehnologii IT&C, automatizare, robotică, inteligență artificială, customizare de masă.
Acum, Căminul Petrol din Bulevardul Nicolae Bălcescu are mai multe corpuri de clădire. Cele mai multe arată jalnic... Nu se știe exact unde se dorește realizarea acestui centru sau care corpuri de clădire sunt vizate, dar aici funcționează în momentul de față Clubul Pensionarilor, Clubul Copiilor, Centrul pentru Tineretul al Fundației ”Zamolxes”, precum și sala de sport a CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.


24 Jun 2024 15:28 1132 vizualizari


Comentarii


  • 25.06.2024 10:47 Diss2 Inițiativa bună, însă cum ar putea vota CL, un proiect fără a cunoaște toate detaliile? Se pare că în mandatul acesta s-au cheltuitsume colosale doar pe studii inutile, și pare un culoar un al actualei administrații de a sifona bani publici!
43 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
729 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție - s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
212 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
516 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV