CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Aurel Vlaicu, comemorat la Bănești, la 109 ani de la frângerea zborului său peste Carpați

- Eveniment -

Aurel Vlaicu, comemorat la Bănești, la 109 ani de la frângerea zborului său peste Carpați

La monumentul lui Aurel Vlaicu de la Bănești au avut loc marți, 13 septembrie, manifestările dedicate comemorării marelui inginer și pilot pionier al aviației românești.

La eveniment au fost prezenți subprefectul Alexandru Vane, primarii Alin Moldoveanu - municipiul Câmpina, Bogdan Novac - orașul Breaza, Cornel Nanu - comuna Cornu, o delegație din comuna Geoagiu-Băi (unde se află și satul natal al lui Aurel Vlaicu, Binținți), precum și numeroși reprezentanți ai Aviației Române, gazda tuturor fiind George Stoica, primarul comunei Bănești. A existat chiar și Gardă de Onoare, de la unitatea de aviație de la Boboc-Buzău, precum și fanfară de la Academia Forțelor Aeriene ”Henri Coandă” din Brașov.
Ceremonialul a cuprins o slujbă religioasă de pomenire, alocuțiuni, depuneri de coroane, precum și zboruri demonstrative cu elicoptere și avioane de diverse topuri, de la avioane ușoare la... MIG-uri.


13 Sep 2022 16:02 3542 vizualizari


Comentarii


2953 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
3996 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
598 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
1029 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV