Anunț privind dezbaterea proiectelor înscrise în campania “Tu decizi pentru Câmpina” (bugetare participativă)

Anunțuri (Categoria articolului)

În conformitate cu regulamentul de realizare a proiectului privind BUGETAREA PARTICIPATIVĂ, Primăria municipiului Câmpina vă aduce la cunoștință faptul că, până la data 03.10.2021, campania „Tu decizi pentru Câmpina” se află în etapa a patra, care presupune dezbaterea proiectelor, verificarea îndeplinirii cerințelor minimale de eligibilitate și validarea lor de către Grupul de lucru bugetar participativ.

Dezbaterea proiectelor se va desfășura doar în mediul online, având în vedere măsurile sanitare impuse de starea de alertă generată de pandemia de coronavirus. Dezbaterea celor 19 proiecte înscrise pe platforma bugetareparticipativa.primariacampina.ro/proiecte va avea loc în data de 1 octombrie 2021, ora 12.00.

4191 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • bogdan 30.09.2021 22:31 Foarte tirziu dati acest link, iar interesul locuitorilor orasului este evident din numarul de vizualizari ale articolului. Campinenii trebuie sa se implice in aceste proiecte ( sa decida ce se poate si ce trebuie sa se faca, - gradina botanica de exemplu!!!!!! Ar trebui prezentate cele 19 proiecte, daca tot aveti un parteneriat cu primaria si prezentati toate "realizarile" primarului, la toate activitatile neimportante. Trist, proiectele vor fi decise de primar si aburitii din CL, fara un minim impact pt locuitorii orasului

Anunțuri

430 vizualizari
01 mar. 2024 17:36

HIDRO PRAHOVA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 1 martie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare. Vă prezentăm valorile indicatorilor fizico-chimici și bacteriologici pentru măsurătorile efectuate în perioada 26-27 februarie 2024, conform frecvenței de monitorizare avizată de Direcția de Sănătate Publică Prahova.

499 vizualizari
24 feb. 2024 13:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.

Alte stiri recente

1484 vizualizari
02 mar. 2024 19:47

Câmpineanca Antofița Mocanu, campioană națională la aruncarea greutății

În acest week-end, la București, în Sala ”Ioan Soter” a avut loc finala Campionatului Național de Atletism Masters. Printre sportivii aliniați la start s-a aflat și o câmpineancă - Antofița Mocanu, a cărei fiică, Patricia, îi calcă pe urme, fiind una dintre sportivele de mare perspectivă de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

780 vizualizari
02 mar. 2024 18:37

La Câmpina, invitație la o întâlnire în care să se discute problemele animalelor de companie

1 comentarii

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 28 februarie, consilierul Cosmin Raț a lansat o invitație publică pentru o întâlnire în care să se discute un subiect care nu a mai fost abordat până acum, cel puțin la Câmpina, la nivelul administrației locale.