Anunț privind dezbaterea proiectelor înscrise în campania “Tu decizi pentru Câmpina” (bugetare participativă)

Anunțuri (Categoria articolului)

În conformitate cu regulamentul de realizare a proiectului privind BUGETAREA PARTICIPATIVĂ, Primăria municipiului Câmpina vă aduce la cunoștință faptul că, până la data 03.10.2021, campania „Tu decizi pentru Câmpina” se află în etapa a patra, care presupune dezbaterea proiectelor, verificarea îndeplinirii cerințelor minimale de eligibilitate și validarea lor de către Grupul de lucru bugetar participativ.

Dezbaterea proiectelor se va desfășura doar în mediul online, având în vedere măsurile sanitare impuse de starea de alertă generată de pandemia de coronavirus. Dezbaterea celor 19 proiecte înscrise pe platforma bugetareparticipativa.primariacampina.ro/proiecte va avea loc în data de 1 octombrie 2021, ora 12.00.

2864 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • bogdan 30.09.2021 22:31 Foarte tirziu dati acest link, iar interesul locuitorilor orasului este evident din numarul de vizualizari ale articolului. Campinenii trebuie sa se implice in aceste proiecte ( sa decida ce se poate si ce trebuie sa se faca, - gradina botanica de exemplu!!!!!! Ar trebui prezentate cele 19 proiecte, daca tot aveti un parteneriat cu primaria si prezentati toate "realizarile" primarului, la toate activitatile neimportante. Trist, proiectele vor fi decise de primar si aburitii din CL, fara un minim impact pt locuitorii orasului

Anunțuri

2738 vizualizari
15 oct. 2021 17:34

FORJA NEPTUN angajează inginer tehnolog, lăcătuș mecanic și electrician de întreținere

2 comentarii

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează inginer tehnolog, lăcătuș mecanic de întreținere și reparații universale și electrician de întreținere.

2548 vizualizari
14 oct. 2021 08:53

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

MUNICIPIUL CÂMPINA, titular al proiectului "ÎMBUNĂTĂȚIREA INFRASTRUCTURII EDUCAȚIONALE PRIN CONSTRUIREA UNEI GRĂDINIȚE ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA", anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul menționat, propus a fi amplasat în județul Prahova, municipiul Câmpina, strada Uniunea Europeană, nr. 3, număr cadastral 27993.

Alte stiri recente

8 vizualizari
18 oct. 2021 12:28

A încetat din viață Paul Bărbulescu, cel care a fost arhitect șef al Câmpinei timp de 25 de ani

Arhitectul câmpinean Paul Bărbulescu a încetat din viață. Avea 78 de ani și timp de un sfert de secol, în perioada 1968-1993, a lucrat în cadrul Primăriei Câmpina, fiind arhitectul șef al orașului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

1011 vizualizari
17 oct. 2021 20:17

Primele două victorii în meciuri oficiale pentru handbalistele de la CS Câmpina

Echipa de handbal feminin a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, înființată de ceva vreme, a participat doar la competiții cu caracter de verificare. Din acest sezon, echipa a fost înscrisă în Campionatul Municipal București, la junioare IV.