Palmares impresionant pentru balerinele din Câmpina la D'AOR Grand Prix 2016

Eveniment (Categoria articolului)

Fetele profesoarei Dorina Popa nu mai sunt niște necunoscute. Câștigă premii după premii la concursurile la care participă și, lucru foarte important, datorită lor se vorbește acum despre școala de balet de la Câmpina. Asta, în condițiile în care a trecut abia un an și jumătate de când micuțele balerine de la Câmpina scoteau capul în lume și participau la prima lor competiție națională importantă.

În week-end-ul trecut, la Bușteni a avut loc D'AOR Grand Prix, un festival - concurs organizat de Asociația Multiculturală Dans Art Open, eveniment inclus în calendarul Consiliului Internațional al Dansului C.I.D. UNESCO. Un concurs de anvergură, cu sute de participanți de la cluburi și școli de profil din toată țara. Iar în această companie selectă, fetițele din Câmpina au reușit să strălucească din nou. Iată premiile obținute la Grand Prix-ul de la Bușteni de balerinele pregătite de Dorina Popa
- Grupul En Avant - locul 1 la secțiunea balet grupuri și locul 3 în clasamentul general al concursului

- Alessia Anghel - locul 2 și locul 3, balet solo
- Daria Dimitrescu - de două ori pe locul 3, balet solo
- Teodora Morar, Iuliana Șerban, Ana Milu și Ana Petrovanu - fiecare a obținut locul 3 la balet solo
- Teodora Șerban - locul 3, balet solo și Premiul Special oferit de fosta balerină Monica Cherecheș, membră a juriului

- Alessia Anghel - locul 2, dans contemporan (solo)
- Andra Anghelache și Andreea Geantă - locul 2, dans contemporan (duo)

'Fetițele noastre au fost extraordinare și vreau să le felicit din toată inima pentru că sunt ambițioase și nu se lasă mai prejos față de colegele lor din țară, unele mult mai experimentate. Felicitări merită și familiile lor pentru că le susțin și le încurajează permanent. Trebuie să vă spun că avem o fetiță nouă la grupul En Avant, Jessica Micu, iar ei îi adresez felicitări speciale. Într-un timp foarte scurt a reușit să învețe un dans întreg și să îl execute extraordinar. Baletul presupune foarte multă muncă, dar această muncă ar fi inutilă fără talent și pasiune. Fetele sunt talentate, muncesc mult și o fac cu mare pasiune, iar toate acestea se reflectă în premiile pe care le obțin. Sunt foarte mândră de ele!', ne-a declarat Dorina Popa, profesoara balerinelor de la Câmpina.

5955 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Dandoaselea 01.11.2016 11:51 Felicitari micilor balerine din Campina. Ne-au obisnuit cu rezultate remarcabile si le doresc sa o tina tot asa. Impreuna cu pleiada de sportivi premiati la diferite competitii ne demonstreaza ca frumosul, arta, sportul pot fi ambasadori mai buni decat un primar urmarit penal...

Eveniment

4076 vizualizari
16 oct. 2021 11:10

Momente emoționante la trecerea Ștafetei Veteranilor prin Câmpina

În drumul spre Carei, acolo unde pe 25 Octombrie 2021 vor sărbători Ziua Armatei Române, voluntarii din cadrul Asociației Invictus au trecut cu Ștafeta Veteranilor prin Câmpina, cel de-al doilea municipiu al județului fiind inclus pe traseul galben al ștafetei. În ciuda vremii neprielnice, mai mulți reprezentanți ai Asociației ”Cultul Eroilor” Câmpina (asociație al cărei președinte este col. Marian Dulă), rezerviști militari, elevi, precum și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, au fost prezenți la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire (soldatul) din Parcul Trandafirilor, acolo unde a poposit Ștafeta Veteranilor.

2630 vizualizari
14 oct. 2021 12:20

O "Seară americană", la Casa de Cultură din Câmpina. Un spectacol al Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian"

"Seara americană" este un spectacol care include melodii de pe coloana sonoră a unor filme și musicaluri celebre, în interpretarea soliștilor vocali, corului și orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian", sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore. Un spectacol vibrant, destinat publicului de toate vârstele.

Alte stiri recente

49 vizualizari
18 oct. 2021 13:28

Spitalul Voila, printre cele patru unități sanitare din Prahova care primesc, de la Ministerul Sănătății, doze de anticorpi monoclonali neutralizanţi pentru SARS-CoV-2

Ministerul Sănătății a repartizat unor spitale din țară dozele de anticorpi monoclonali neutralizanţi pentru SARS-CoV-2. Este vorba de 5.206 fiole de anticorpi monoclonali repartizate la 134 de unități sanitare cu paturi,  pentru tratarea a 2.603 pacienți cu COVID-19. Prahova primește doar 100 de doze: 70 pentru Spitalul Județean de Urgență Ploiești și câte 10 pentru Spitalul de Boli Pulmonare Breaza, Spitalul Orășenesc Băicoi și Spitalul de Psihiatrie Voila.

94 vizualizari
18 oct. 2021 12:28

A încetat din viață Paul Bărbulescu, cel care a fost arhitect șef al Câmpinei timp de 25 de ani

Arhitectul câmpinean Paul Bărbulescu a încetat din viață. Avea 78 de ani și timp de un sfert de secol, în perioada 1968-1993, a lucrat în cadrul Primăriei Câmpina, fiind arhitectul șef al orașului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!