Palmares impresionant pentru balerinele din Câmpina la D'AOR Grand Prix 2016

Eveniment (Categoria articolului)

Fetele profesoarei Dorina Popa nu mai sunt niște necunoscute. Câștigă premii după premii la concursurile la care participă și, lucru foarte important, datorită lor se vorbește acum despre școala de balet de la Câmpina. Asta, în condițiile în care a trecut abia un an și jumătate de când micuțele balerine de la Câmpina scoteau capul în lume și participau la prima lor competiție națională importantă.

În week-end-ul trecut, la Bușteni a avut loc D'AOR Grand Prix, un festival - concurs organizat de Asociația Multiculturală Dans Art Open, eveniment inclus în calendarul Consiliului Internațional al Dansului C.I.D. UNESCO. Un concurs de anvergură, cu sute de participanți de la cluburi și școli de profil din toată țara. Iar în această companie selectă, fetițele din Câmpina au reușit să strălucească din nou. Iată premiile obținute la Grand Prix-ul de la Bușteni de balerinele pregătite de Dorina Popa
- Grupul En Avant - locul 1 la secțiunea balet grupuri și locul 3 în clasamentul general al concursului

- Alessia Anghel - locul 2 și locul 3, balet solo
- Daria Dimitrescu - de două ori pe locul 3, balet solo
- Teodora Morar, Iuliana Șerban, Ana Milu și Ana Petrovanu - fiecare a obținut locul 3 la balet solo
- Teodora Șerban - locul 3, balet solo și Premiul Special oferit de fosta balerină Monica Cherecheș, membră a juriului

- Alessia Anghel - locul 2, dans contemporan (solo)
- Andra Anghelache și Andreea Geantă - locul 2, dans contemporan (duo)

'Fetițele noastre au fost extraordinare și vreau să le felicit din toată inima pentru că sunt ambițioase și nu se lasă mai prejos față de colegele lor din țară, unele mult mai experimentate. Felicitări merită și familiile lor pentru că le susțin și le încurajează permanent. Trebuie să vă spun că avem o fetiță nouă la grupul En Avant, Jessica Micu, iar ei îi adresez felicitări speciale. Într-un timp foarte scurt a reușit să învețe un dans întreg și să îl execute extraordinar. Baletul presupune foarte multă muncă, dar această muncă ar fi inutilă fără talent și pasiune. Fetele sunt talentate, muncesc mult și o fac cu mare pasiune, iar toate acestea se reflectă în premiile pe care le obțin. Sunt foarte mândră de ele!', ne-a declarat Dorina Popa, profesoara balerinelor de la Câmpina.

6109 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Dandoaselea 01.11.2016 11:51 Felicitari micilor balerine din Campina. Ne-au obisnuit cu rezultate remarcabile si le doresc sa o tina tot asa. Impreuna cu pleiada de sportivi premiati la diferite competitii ne demonstreaza ca frumosul, arta, sportul pot fi ambasadori mai buni decat un primar urmarit penal...

Eveniment

2401 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

2054 vizualizari
26 iun. 2022 11:20

Ceremonie impresionantă la sfințirea monumentului dedicat eroilor de la UM 0865 din Câmpina, uciși la Otopeni în decembrie 1989

Monumentul Eroilor Jandarmi, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în fața fostei unități de jandarmi din Câmpina, a fost restaurat și resfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unei ceremonii impresionante, organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Alte stiri recente

376 vizualizari
29 iun. 2022 11:10

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează ECONOMIST / CONTABIL

Societate comercială cu sediul în Câmpina (telefon 0244.375.277; fax 0244.373.077) angajează economist / contabil.

263 vizualizari
29 iun. 2022 09:08

Un modul de prim-ajutor a fost amplasat în centrul Câmpinei, în pasajul de la ceas, funcțional în perioadele caniculare

Având în vedere temperaturile ridicate anunțate pentru aceste zile și la Câmpina și având în vedere faptul că pentru întreaga lună iulie s-au anunțat fenomene extreme (caniculă, alternând cu vijelii și ploi torențiale), Primăria municipiului a instalat în Pasajul de la Ceas un modul de prim-ajutor. Trecătorii se pot opri aici pentru a se răcori și odihni puțin, pentru a bea apă sau pentru a cere ajutor în cazul în care nu se simt bine.