Palmares impresionant pentru balerinele din Câmpina la D'AOR Grand Prix 2016

Eveniment (Categoria articolului)

Fetele profesoarei Dorina Popa nu mai sunt niște necunoscute. Câștigă premii după premii la concursurile la care participă și, lucru foarte important, datorită lor se vorbește acum despre școala de balet de la Câmpina. Asta, în condițiile în care a trecut abia un an și jumătate de când micuțele balerine de la Câmpina scoteau capul în lume și participau la prima lor competiție națională importantă.

În week-end-ul trecut, la Bușteni a avut loc D'AOR Grand Prix, un festival - concurs organizat de Asociația Multiculturală Dans Art Open, eveniment inclus în calendarul Consiliului Internațional al Dansului C.I.D. UNESCO. Un concurs de anvergură, cu sute de participanți de la cluburi și școli de profil din toată țara. Iar în această companie selectă, fetițele din Câmpina au reușit să strălucească din nou. Iată premiile obținute la Grand Prix-ul de la Bușteni de balerinele pregătite de Dorina Popa
- Grupul En Avant - locul 1 la secțiunea balet grupuri și locul 3 în clasamentul general al concursului

- Alessia Anghel - locul 2 și locul 3, balet solo
- Daria Dimitrescu - de două ori pe locul 3, balet solo
- Teodora Morar, Iuliana Șerban, Ana Milu și Ana Petrovanu - fiecare a obținut locul 3 la balet solo
- Teodora Șerban - locul 3, balet solo și Premiul Special oferit de fosta balerină Monica Cherecheș, membră a juriului

- Alessia Anghel - locul 2, dans contemporan (solo)
- Andra Anghelache și Andreea Geantă - locul 2, dans contemporan (duo)

'Fetițele noastre au fost extraordinare și vreau să le felicit din toată inima pentru că sunt ambițioase și nu se lasă mai prejos față de colegele lor din țară, unele mult mai experimentate. Felicitări merită și familiile lor pentru că le susțin și le încurajează permanent. Trebuie să vă spun că avem o fetiță nouă la grupul En Avant, Jessica Micu, iar ei îi adresez felicitări speciale. Într-un timp foarte scurt a reușit să învețe un dans întreg și să îl execute extraordinar. Baletul presupune foarte multă muncă, dar această muncă ar fi inutilă fără talent și pasiune. Fetele sunt talentate, muncesc mult și o fac cu mare pasiune, iar toate acestea se reflectă în premiile pe care le obțin. Sunt foarte mândră de ele!', ne-a declarat Dorina Popa, profesoara balerinelor de la Câmpina.

6217 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Dandoaselea 01.11.2016 11:51 Felicitari micilor balerine din Campina. Ne-au obisnuit cu rezultate remarcabile si le doresc sa o tina tot asa. Impreuna cu pleiada de sportivi premiati la diferite competitii ne demonstreaza ca frumosul, arta, sportul pot fi ambasadori mai buni decat un primar urmarit penal...

Eveniment

3178 vizualizari
24 ian. 2023 18:55

Hora Unirii, dansată în centrul Câmpinei, la împlinirea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române

Ziua Unirii Principatelor Române a fost marcată la Câmpina printr-un eveniment desfășurat în Parcul ”Regele Mihai I” din centrul municipiului. Publicul nu a fost foarte numeros, poate din cauza frigului și umezelii pătrunzătoare, poate din alte motive, dar cei prezenți au apreciat momentele artistice frumoase oferite de copiii și tinerii Câmpinei.

1995 vizualizari
20 ian. 2023 14:44

Câmpinenii sunt invitați pe 24 Ianuarie la ”Hora Unirii”, în Parcul ”Regele Mihai I”

Marți, 24 Ianuarie 2023, Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită la Câmpina printr-o acțiune care va avea loc în Parcul ”Regele Mihai I”, de la ora 11.00.

Alte stiri recente

293 vizualizari
27 ian. 2023 09:11

Câmpina, prima zăpadă din 2023. Autoritățile susțin că au intervenit prompt. Probleme în localitățile limitrofe

După numeroase atenționări ale meteorologilor, de joi, 26 ianuarie, și în zona Câmpina a început să ningă. A continuat toată noaptea, astfel că de la prima oră a dimineții a fost necesară intervenția autorităților.

184 vizualizari
27 ian. 2023 07:09

Poliția e în alertă! A dispărut un copil de la Centrul de Plasament din Breaza

UPDATE - Vineri, 27 ianuarie, la ora 9.07, Poliția a anunțat că minorul a fost depistat pe raza comunei Brebu și nu a fost victima niciunei infracțiuni.
În cursul serii de joi, 26 ianuarie, în jurul orei 18.30, polițiștii din Breaza au fost sesizați de către o femeie, în calitate de instructor în cadrul Centrului de Plasament Breaza, despre faptul că minorul, Florin Ștefan Voicu, în vârstă de 16 ani ar fi plecat din cadrul unității și nu a mai revenit până în prezent.