CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Festivalul Cireșelor, Bănești-Urleta, la cea de-a 12-a ediție

- Eveniment -

Festivalul Cireșelor, Bănești-Urleta, la cea de-a 12-a ediție

Mii de oameni au fost prezenți și în acest an la Festivalul Cireșelor, eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Bănești și ajuns la cea de-a XII-a ediție. 

Festivalul a avut de toate - muzică pentru toate vârstele și aproape toate gusturile, public numeros, grătare încinse, bere din belșug, ba și un potop de ploaie... cu soare chiar înainte de începerea spectacolului de sâmbătă. Doar cireșele au lipsit și asta tot din motive de vreme capricioasă.
Sâmbătă seara, pe scenă au urcat solistele de muzică populară Adriana Deaș, Veta Biriș și Elena Merișoreanu. Apoi s-a schimbat registrul și au cântat Lorenzo feat. Boateng, Adda și Anna Lesko. A prezentat solista de muzică populară Mihaela Cristina Coman, iar publicul a cântat și dansat împreună cu soliștii de pe scenă. Astăzi, în cea de-a doua zi de festival, vor cânta Adriana Deaconu, Lorena, Lidia Buble și Carla's Dream, iar prezentatoare va fi actrița Diana Uță.
Una peste alta, iată că de 12 ani neîntrerupți nu trece luna iunie fără să avem Festivalul Cireșelor de la Bănești - Urleta. Iar tradiția va merge mai departe, după cum spunea primarul Gheorghe Stoica, pentru că acest festival este o sărbătoare atât pentru locuitorii comunei, cât și pentru oaspeții veniți din localitățile învecinate. 


19 Jun 2016 13:25 11979 vizualizari


Comentarii


149 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
287 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
19724 vizualizari 15 Jul 2024 21:39 Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

La Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București au avut loc festivitățile de absolvire la fiecare facultate în parte. Un lucru frumos și îmbucurător pentru comunitatea câmpineană este acela că, dintre cei peste 100 de șefi de promoție de la facultățile Politehnicii, trei sunt absolvenți ai Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina, promoția 2020, așa-numita "promoție a pandemiei".

citeste mai mult
738 vizualizari 13 Jul 2024 16:40 Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

A devenit o frumoasă tradiție a ”Familiei AMUS” ca la final de an școlar, festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist să se desfășoare la Terasa ”Muntenia”, din centrul Câmpinei, și să fie un prilej de sărbătoare pentru elevii și profesorii Școlii Postliceale ”Louis Pasteur”, instituție coordonată de Fundația AMUS France-Roumanie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV