Festivalul Cireșelor, Bănești-Urleta, la cea de-a 12-a ediție

Eveniment (Categoria articolului)

Mii de oameni au fost prezenți și în acest an la Festivalul Cireșelor, eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Bănești și ajuns la cea de-a XII-a ediție. 

Festivalul a avut de toate - muzică pentru toate vârstele și aproape toate gusturile, public numeros, grătare încinse, bere din belșug, ba și un potop de ploaie... cu soare chiar înainte de începerea spectacolului de sâmbătă. Doar cireșele au lipsit și asta tot din motive de vreme capricioasă.
Sâmbătă seara, pe scenă au urcat solistele de muzică populară Adriana Deaș, Veta Biriș și Elena Merișoreanu. Apoi s-a schimbat registrul și au cântat Lorenzo feat. Boateng, Adda și Anna Lesko. A prezentat solista de muzică populară Mihaela Cristina Coman, iar publicul a cântat și dansat împreună cu soliștii de pe scenă. Astăzi, în cea de-a doua zi de festival, vor cânta Adriana Deaconu, Lorena, Lidia Buble și Carla's Dream, iar prezentatoare va fi actrița Diana Uță.
Una peste alta, iată că de 12 ani neîntrerupți nu trece luna iunie fără să avem Festivalul Cireșelor de la Bănești - Urleta. Iar tradiția va merge mai departe, după cum spunea primarul Gheorghe Stoica, pentru că acest festival este o sărbătoare atât pentru locuitorii comunei, cât și pentru oaspeții veniți din localitățile învecinate. 

11487 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1913 vizualizari
29 iun. 2022 21:08

Festivalul de Jazz-Rock de la Câmpina a ajuns la cea de-a X-a ediție

În perioada 5-7 august 2022, în incinta ștrandului de la Casa Tineretului, va avea loc ediția a X-a a Festivalului de Jazz-Rock, organizat de Asociația Culturală Euro Jazz Rock și Primăria municipiului Câmpina, prin proiectul ”CâmpinArtelor”, adică fără niciun leu de la bugetul local.

2522 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

Alte stiri recente

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

1115 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.