Școala Altfel - ISU își deschide porțile pentru 1.000 de elevi de la școlile din Prahova

Social (Categoria articolului)

În această săptămână, în cadrul programului "Școala Altfel", subunitățile de pompieri din județul Prahova vor primi vizita unor copii și cadre didactice de la 26 de unități de învățământ, în total aproximativ 1.000 de elevi. Vor avea "Porți deschise" detașamentele de pompieri de la Ploiești, Câmpina, Sinaia, Vălenii de Munte și Garda de Intervenție Băicoi.

Pe lângă vizitele elevilor, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova va organiza și alte acțiuni în această perioadă. În parcarea din față Sălii de Sport "Olimpia" din Ploiești, în fiecare zi (până vineri inclusiv), între orele 9.00-15.00, elevii vor putea vedea echipamentele specifice de intervenție în situații de urgență și autospecialele din dotarea pompierilor. Tot în Ploiești, pe 21 aprilie, în parcarea centrului comercial de pe Strada Calomfirescu, ISU va avea un punct mobil de informare preventivă pentru populație și vor putea fi văzute, de toți cei interesați, autospecialele de intervenție.

2412 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

485 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2461 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local). 

Alte stiri recente

2701 vizualizari
18 ian. 2021 08:15

Averile și interesele noilor aleși locali din Câmpina

După aproape trei luni de la depunerea jurământului de către noii aleși locali din Câmpina, pe site-ul Primăriei au fost publicate declarațiile de avere și de interese ale celor 19 consilieri locali și ale primarului nou ales, Alin Moldoveanu. Având în vedere că doar doi consilieri locali din precedentul mandat se regăsesc în actuala formulă a administrației câmpinene, am considerat important pentru câmpineni să știe care sunt averile și interesele noilor aleși locali la încpeut de mandat.

2452 vizualizari
18 ian. 2021 06:49

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron Câmpina

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron din municipiul Câmpina, județul Prahova. Pot fi persoane cu sau fără atestat de agent, în cel de-al doilea caz calificarea urmând să se facă în cadrul firmei noastre.