CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Crăciunul copilăriei mele, cu... Dorina Popa, profesor de dans

- Social -

Crăciunul copilăriei mele, cu... Dorina Popa, profesor de dans

Înaintea marii sărbători creștine a Nașterii Domnului, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - Crăciunul copilăriei mele, în care diverse personalități ale Câmpinei vor povesti exact despre această mare sărbătoare creștină. 

În rândurile de față, a răspuns provocării noastre Dorina Popa, profesor de dans la clubul pe care l-a înființat și îl conduce (și care îi poartă numele), club unde numeroși copii deprind tainele dansului și în special tainele baletului.
Crăciunul și Sărbătorile de iarnă erau atât de așteptate de mine încât făceam planuri cu copiii din blocul unde locuiam cu o lună înainte. Stabileam ce cântăm, unde mergem, la ce vecini care aveau dulciuri pe vremea aceea, pentru că ne săturam de covrigi, așa că știam că ne dau și altceva. Nu aveau scăpare și trebuiau să ne deschidă ușile, căci altfel cântam minute în șir pe la uși. Mama era atât de ocupată cu gătitul încât mirosul de bunătăți circula de la primul etaj până la etajul al zecelea. Era o aventură culinară să mergi pe scări înainte de Crăciun, pentru că veneau mirosuri atât de îmbietoare de la toate apartamentele încât salivam non stop. Pomul de iarnă, mirosul de brad, starea de fericire și de sărbătoare, familia, copiii din cartier, dar și prietenia dintre vecini, Moș Crăciun, care știam că îmi aducea cu siguranță ceva ce îmi doream, toate acestea rămân o frumoasă amintire”, ne-a povestit Dorina Popa.


23 Dec 2023 13:24 2196 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2522 vizualizari 15 Jun 2024 23:47 Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Câmpina au intervenit, sâmbătă seara, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență în cazul producerii unui accident rutier în municipiul Câmpina, pe Calea Doftanei.

citeste mai mult
1044 vizualizari 15 Jun 2024 22:36 Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

"The Magical World of Trees and Agriculture" este denumirea celui de-al treilea proiect eTwinning în care a fost implicată Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza", de această dată partenerii săi fiind din Turcia și Republica Moldova.

citeste mai mult
328 vizualizari 14 Jun 2024 23:08 Școala “Al.I. Cuza” din Câmpina, parte a unui proiect internațional bazat pe educația STEM

Școala “Al.I. Cuza” din Câmpina, parte a unui proiect internațional bazat pe educația STEM

Proiectul s-a intitulat "Our Future Home", adică "Viitorul nostru cămin", și s-a desfășurat pe platforma eTwinning, cu participarea unor unități de învățământ și cadre didactice din cinci țări: România, Turcia, Lituania, Bulgaria și Grecia.

citeste mai mult
1049 vizualizari 14 Jun 2024 08:31 Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Vineri dimineață, la ora 6.00, 7.034 gospodării din mai multe localități ale județului Prahova nu erau alimentate cu energie electrică după furtuna din timpul nopții.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV