Opt medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul Municipiului București

Sport (Categoria articolului)

La București, în organizarea Asociației Municipale de Atletism, a avut loc în week-end-ul 14-16 mai 2021 Campionatul Municipiului București la atletism, competiție rezervată juniorilor I, II și III. La startul întrecerilor s-au aflat și mai mulți sportivi de la CSS ”Constantin Istrati”, club coordonat de prof. Mihaela Marin, atleții câmpineni obținând nu mai puțin de opt medalii, dintre care patru de aur.

Iată și rezultatele tehnice ale sportivilor câmpineni:
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 1, aruncarea discului, 51,05m;
Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) - locul 1, săritura în înălțime, 1,75m; locul 1, săritura în lungime, 6,67m; locul 2, 90m garduri, 13,12s;
Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) - locul 1, triplusalt, 12,58m, locul 3, săritura în lungime, 5,54m;
Alexia Tudorache (antrenor Nicolae Pavel) - locul 2, aruncarea greutății, 11,92m; locul 2, aruncarea discului, 33,13m.
Felicitări tuturor, sportivi, antrenori, părinți!

4010 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

0 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1427 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele:

Alte stiri recente

2525 vizualizari
25 sept. 2021 20:18

La Breaza, un bărbat a fost atacat și rănit grav de un urs. Mesaj de alertă privind prezența unui urs și la Comarnic

Iată că se înmulțesc cazurile de oameni atacați de urs. S-a întâmplat foarte recent la Telega, zilele trecute la Comarnic, astăzi la Breaza și tot astăzi a fost emis un mesaj RO Alert privind prezența unui urs la Comarnic, în zona Podul Lung.

2643 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).