CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

CâmpinaTV.ro va organiza două dezbateri electorale - una (în premieră) cu candidații la Consiliul Local și una cu candidații la Primăria Câmpina

- Politică -

CâmpinaTV.ro va organiza două dezbateri electorale - una (în premieră) cu candidații la Consiliul Local și una cu candidații la Primăria Câmpina

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit de-a lungul timpului nu doar cu articole interesante despre Câmpina de ieri și de azi, asta pe lângă știrile cotidiene, ci și cu organizarea, cu diferite ocazii, a unor evenimente deosebite, dedicate, bineînțeles, Câmpinei și oamenilor săi. Acum, pentru că este în plină desfășurare campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, pregătim două dezbateri electorale - una pentru candidații la funcția de consilier local (o premieră pe piața media locală) și o alta dedicată candidaților la funcția de primar al municipiului Câmpina.

Am decis să organizăm o dezbatere la care să participe candidați la Consiliul Local (câte doi de la fiecare partid/alianță, desemnați de partidul/alianța din care fac parte) pentru că noi considerăm extrem de important rolul Consiliului Local în viața municipiului, pentru că aici, în Consiliul Local, se iau decizii esențiale și pentru că ne dorim ca toată lumea să înțeleagă un lucru - Consiliul Local nu este o anexă a Primăriei, ci forul legislativ al Câmpinei.
Precizări:
- Dezbaterile vor avea loc în ultimele două săptămâni ale campaniei electorale, la date pe care le vom stabili de comun acord cu formațiunile politice și candidații.
- Ambele dezbateri vor fi gratuite, iar noi ne vom asuma întreaga organizare a evenimentelor. Interesul nostru este acela de a-i aduce pe candidați în fața alegătorilor și prin intermediul acestor dezbateri electorale, de a afla cum gândesc și ce proiecte au candidații pentru Câmpina, nicidecum de a le cere bani pentru participarea la respectivele dezbateri.
- Dezbaterile vor fi postate pe Campinatv.ro și pe conturile noastre de Facebook și Youtube.
- Deși ne-am fi dorit dezbateri cu public, așa cum am procedat în 2016, la dezbaterea electorală cu participarea candidaților la Primărie, din cauza măsurilor de protecție sanitară impuse de autorități am decis să renunțăm la acest lucru. Totuși, implicarea dvs. este foarte importantă pentru noi și de aceea vă rugăm să ne transmiteți întrebări pentru candidații la Consiliul Local și la Primărie. Noi le vom adreasa întrebările transmise de dvs.. Așteptăm aceste întrebări pe grupul nostru de Facebook - Câmpinatv.ro, pe adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com sau la secțiunea "comentarii" de la acest articol (precizăm că întrebările nu vor fi publicate înainte de dezbatere). Rugămintea noastră este aceea de a transmite întrebări pertinente, la obiect, legate de administrația publică locală și de problemele Câmpinei. Vă mulțumim!
Vom reveni cu informații legate de aceste dezbateri după stabilirea datelor la care vor fi organizate.


01 Sep 2020 08:10 5417 vizualizari



Comentarii






  • 07.09.2020 12:39 Solomon Am și eu o curiozitate, pe care nu am înțeles-o pana acum: când au cei care cor ieși consilieri locali timp sa se ocupe de problemele comunității, dacă ei sunt unul director, deci ocupat de dimineața pana seara, altul cu propria sa afacere, deci la fel de ocupat, și așa mai departe. Deci, când au oamenii ăștia timp de mine cetățean și de problemele mele? Sau vin doar la ședințele CL și numai sa ridice mâna?!
  • 03.09.2020 06:40 Petre As vrea sa intreb si eu un candidat la Consiliul Local si pe viitorul primar, Campina cand va mai avea echipa de fotbal? Dar traseu de motocros? Dar echipa de volei, de handbal?
  • 02.09.2020 14:54 A.G Nu stiu cine semneaza cu the mask dar are dreptate.S a ajuns la Presul 3.Ghinion ca nu s a jucat si Presul 4 regia H Tiseanu as productie Pitigoi.De piesa Dineul revine in sarcina Psd.Distributie campinenii
  • 02.09.2020 11:57 Andreea Rotaru Buna ziua, Avem din partea unor partide candidati pentru posturile de consilieri astfel: Partidul Prahova în Acțiune - tehnician instalații electrice, lucrător în prelucrări la cald, asistent medical, ambalator manual, tehnician în gastronomie, operator xerox. Partidul Verde - secretar șef, asistent medical), operator foraj, operator calcul, 31 ani si student, vânzător, asistent medical, agent de securitate, mecanic, vânzător, asistent farmacie, șofer. Partidul Mișcarea Populară (PMP) - asistent medical, instructor auto, casier, instructor, tehnician, lăcătuș mecanic, muncitor. Nu desconsider pe nimeni, dar ce pregatire au acesti oameni astfel incat sa ocupe un post de consilier? In acelasi timp, spune Daniel Ioniță, candidat Prahova în Acțiune la Primăria Câmpina: ”Cetățenii își doresc oameni pregătiți în funcții publice”. Si: ”Fapte, nu vorbe!” și ”Oameni pregătiți în funcții publice!” sunt cele două principii după care se ghidează Daniel Ioniță. Nu este aici fix o contradictie intre fapte si vorbe? Ce contributie pot avea aceste persoane in functiile de consilieri? Multumesc.
  • 02.09.2020 07:30 Roxana Voinescu Excelenta initiativa! Ca de fiecare data, voi veniti mereu cu ceva nou, ceva in plus. Felicitari! Intrebarea mea ar fi urmatoarea: care este solutia pentru ca pretul pentru apa si canalizare si lucrarile pentru acest sector sa fie din nou stabilite de Consiliul Local? Multumesc!
  • 02.09.2020 07:00 Madalin Dar un strand cand vom avea si noi in Campina, ca a mai trecut o vara fara a ne putea bucura de racoarea unui strand
  • 01.09.2020 21:08 Solomon Cum se va rezolva problema blocarii proiectelor cu fonduri europene?
  • 01.09.2020 14:23 Gabi Redenumirea unor strazi cu numele unor personalitati citadine din diverse domenii,zona Fantana cu ciresi,un strand si niste casute de lemn,strand Casa Tineretului,Muzeu al petrolului,Centru universitar,sectii ale Upg parteneriat,zona agrement si reparatii camine Petrol,competitii de tenis la fostul Fibec,Banci si cosuri de gunoi esplanada Bulevard Irep,alocarea de fonduri pentru lansari de carte si transparenta in distributia cartilor,reabilitare cinematograf,un mall cu haine,exclus China si Turcia
  • 01.09.2020 10:37 Nica Lucreția Foarte bine! Chiar o să urmăresc și o să trimit întrebările în timp util.
  • 01.09.2020 09:34 Stroie Adrian-Marian Buna ziua! Locuiesc in cartierul Muscel, un cartier in care nu prea s-au ascultat problemele oamenilor. Strada Muscelului (partea care se continua pe deal) nu a fost niciodata un interes pentru primărie. Nu avem asfalt, iarna nu ne este facilitat accesul pe strada de catre cei ce se ocupa de dezapezire (doar daca mergem noi cand ii vedem sa le spunem sa vina si pana la noi. De nenumarate ori raspunsul a fost "nu urca masina"). Intrebarea mea este daca in viitorul nu prea indepartat cineva o sa ne bage si pe noi in seama? Am vazut in mediul online ca aspirantii functiei de primar al municipiului nostru au "iesit" sa se consulte cu campinenii dar la noi pe strada unul nu a urcat. Este trist ca suntem marginalizati dar impozitati indirect proportional cu interesul alesilor. A doua problema, dupa mine, este depopularea orasului din lipsa de locuri de munca. Campina nu mai ofera de ani buni oferte de lucru care sa poata motiva tinerii sa ramana in oras, sa isi intemeieze familii s.a.m.d.. Ma intreb daca cei care vor sa castige alegerile de pe 27 septembrie au aceasta problema in vizor? Sau doar vor sa stea inca patru ani la primarie si sa lase totul sa se intample de la sine. Sunt un tanar care vreau sa raman in Campina dupa ce termin facultatea. Sa scap de naveta Campina-Bucuresti pe care o fac saptamanal pentru serviciu mai nou din cauza crizei provocata de COVID-19. Ma astept de la viitorul primar sa fie pentru Campina, pentru viitorul ei. Trebuie sa traim intr-un oras european al anului 2020. Sper ca aceste probleme sa ajunga pe lista discutiilor dintre candidati. Voi urmari cu interes! Va multumesc!
1102 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1542 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
624 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2042 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV