CâmpinaTV.ro va organiza două dezbateri electorale - una (în premieră) cu candidații la Consiliul Local și una cu candidații la Primăria Câmpina

Politică (Categoria articolului)

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit de-a lungul timpului nu doar cu articole interesante despre Câmpina de ieri și de azi, asta pe lângă știrile cotidiene, ci și cu organizarea, cu diferite ocazii, a unor evenimente deosebite, dedicate, bineînțeles, Câmpinei și oamenilor săi. Acum, pentru că este în plină desfășurare campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, pregătim două dezbateri electorale - una pentru candidații la funcția de consilier local (o premieră pe piața media locală) și o alta dedicată candidaților la funcția de primar al municipiului Câmpina.

Am decis să organizăm o dezbatere la care să participe candidați la Consiliul Local (câte doi de la fiecare partid/alianță, desemnați de partidul/alianța din care fac parte) pentru că noi considerăm extrem de important rolul Consiliului Local în viața municipiului, pentru că aici, în Consiliul Local, se iau decizii esențiale și pentru că ne dorim ca toată lumea să înțeleagă un lucru - Consiliul Local nu este o anexă a Primăriei, ci forul legislativ al Câmpinei.
Precizări:
- Dezbaterile vor avea loc în ultimele două săptămâni ale campaniei electorale, la date pe care le vom stabili de comun acord cu formațiunile politice și candidații.
- Ambele dezbateri vor fi gratuite, iar noi ne vom asuma întreaga organizare a evenimentelor. Interesul nostru este acela de a-i aduce pe candidați în fața alegătorilor și prin intermediul acestor dezbateri electorale, de a afla cum gândesc și ce proiecte au candidații pentru Câmpina, nicidecum de a le cere bani pentru participarea la respectivele dezbateri.
- Dezbaterile vor fi postate pe Campinatv.ro și pe conturile noastre de Facebook și Youtube.
- Deși ne-am fi dorit dezbateri cu public, așa cum am procedat în 2016, la dezbaterea electorală cu participarea candidaților la Primărie, din cauza măsurilor de protecție sanitară impuse de autorități am decis să renunțăm la acest lucru. Totuși, implicarea dvs. este foarte importantă pentru noi și de aceea vă rugăm să ne transmiteți întrebări pentru candidații la Consiliul Local și la Primărie. Noi le vom adreasa întrebările transmise de dvs.. Așteptăm aceste întrebări pe grupul nostru de Facebook - Câmpinatv.ro, pe adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com sau la secțiunea "comentarii" de la acest articol (precizăm că întrebările nu vor fi publicate înainte de dezbatere). Rugămintea noastră este aceea de a transmite întrebări pertinente, la obiect, legate de administrația publică locală și de problemele Câmpinei. Vă mulțumim!
Vom reveni cu informații legate de aceste dezbateri după stabilirea datelor la care vor fi organizate.

3896 vizualizari
10

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Stroie Adrian-Marian 01.09.2020 09:34 Buna ziua! Locuiesc in cartierul Muscel, un cartier in care nu prea s-au ascultat problemele oamenilor. Strada Muscelului (partea care se continua pe deal) nu a fost niciodata un interes pentru primărie. Nu avem asfalt, iarna nu ne este facilitat accesul pe strada de catre cei ce se ocupa de dezapezire (doar daca mergem noi cand ii vedem sa le spunem sa vina si pana la noi. De nenumarate ori raspunsul a fost "nu urca masina"). Intrebarea mea este daca in viitorul nu prea indepartat cineva o sa ne bage si pe noi in seama? Am vazut in mediul online ca aspirantii functiei de primar al municipiului nostru au "iesit" sa se consulte cu campinenii dar la noi pe strada unul nu a urcat. Este trist ca suntem marginalizati dar impozitati indirect proportional cu interesul alesilor. A doua problema, dupa mine, este depopularea orasului din lipsa de locuri de munca. Campina nu mai ofera de ani buni oferte de lucru care sa poata motiva tinerii sa ramana in oras, sa isi intemeieze familii s.a.m.d.. Ma intreb daca cei care vor sa castige alegerile de pe 27 septembrie au aceasta problema in vizor? Sau doar vor sa stea inca patru ani la primarie si sa lase totul sa se intample de la sine. Sunt un tanar care vreau sa raman in Campina dupa ce termin facultatea. Sa scap de naveta Campina-Bucuresti pe care o fac saptamanal pentru serviciu mai nou din cauza crizei provocata de COVID-19. Ma astept de la viitorul primar sa fie pentru Campina, pentru viitorul ei. Trebuie sa traim intr-un oras european al anului 2020. Sper ca aceste probleme sa ajunga pe lista discutiilor dintre candidati. Voi urmari cu interes! Va multumesc!
  • Nica Lucreția 01.09.2020 10:37 Foarte bine! Chiar o să urmăresc și o să trimit întrebările în timp util.
  • Gabi 01.09.2020 14:23 Redenumirea unor strazi cu numele unor personalitati citadine din diverse domenii,zona Fantana cu ciresi,un strand si niste casute de lemn,strand Casa Tineretului,Muzeu al petrolului,Centru universitar,sectii ale Upg parteneriat,zona agrement si reparatii camine Petrol,competitii de tenis la fostul Fibec,Banci si cosuri de gunoi esplanada Bulevard Irep,alocarea de fonduri pentru lansari de carte si transparenta in distributia cartilor,reabilitare cinematograf,un mall cu haine,exclus China si Turcia
  • Solomon 01.09.2020 21:08 Cum se va rezolva problema blocarii proiectelor cu fonduri europene?
  • Madalin 02.09.2020 07:00 Dar un strand cand vom avea si noi in Campina, ca a mai trecut o vara fara a ne putea bucura de racoarea unui strand
  • Roxana Voinescu 02.09.2020 07:30 Excelenta initiativa! Ca de fiecare data, voi veniti mereu cu ceva nou, ceva in plus. Felicitari! Intrebarea mea ar fi urmatoarea: care este solutia pentru ca pretul pentru apa si canalizare si lucrarile pentru acest sector sa fie din nou stabilite de Consiliul Local? Multumesc!
  • Andreea Rotaru 02.09.2020 11:57 Buna ziua, Avem din partea unor partide candidati pentru posturile de consilieri astfel: Partidul Prahova în Acțiune - tehnician instalații electrice, lucrător în prelucrări la cald, asistent medical, ambalator manual, tehnician în gastronomie, operator xerox. Partidul Verde - secretar șef, asistent medical), operator foraj, operator calcul, 31 ani si student, vânzător, asistent medical, agent de securitate, mecanic, vânzător, asistent farmacie, șofer. Partidul Mișcarea Populară (PMP) - asistent medical, instructor auto, casier, instructor, tehnician, lăcătuș mecanic, muncitor. Nu desconsider pe nimeni, dar ce pregatire au acesti oameni astfel incat sa ocupe un post de consilier? In acelasi timp, spune Daniel Ioniță, candidat Prahova în Acțiune la Primăria Câmpina: ”Cetățenii își doresc oameni pregătiți în funcții publice”. Si: ”Fapte, nu vorbe!” și ”Oameni pregătiți în funcții publice!” sunt cele două principii după care se ghidează Daniel Ioniță. Nu este aici fix o contradictie intre fapte si vorbe? Ce contributie pot avea aceste persoane in functiile de consilieri? Multumesc.
  • A.G 02.09.2020 14:54 Nu stiu cine semneaza cu the mask dar are dreptate.S a ajuns la Presul 3.Ghinion ca nu s a jucat si Presul 4 regia H Tiseanu as productie Pitigoi.De piesa Dineul revine in sarcina Psd.Distributie campinenii
  • Petre 03.09.2020 06:40 As vrea sa intreb si eu un candidat la Consiliul Local si pe viitorul primar, Campina cand va mai avea echipa de fotbal? Dar traseu de motocros? Dar echipa de volei, de handbal?
  • Solomon 07.09.2020 12:39 Am și eu o curiozitate, pe care nu am înțeles-o pana acum: când au cei care cor ieși consilieri locali timp sa se ocupe de problemele comunității, dacă ei sunt unul director, deci ocupat de dimineața pana seara, altul cu propria sa afacere, deci la fel de ocupat, și așa mai departe. Deci, când au oamenii ăștia timp de mine cetățean și de problemele mele? Sau vin doar la ședințele CL și numai sa ridice mâna?!

Politică

6654 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2475 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

593 vizualizari
23 sept. 2021 20:54

La Spitalul de Psihiatrie Voila a avut loc conferința de închidere a proiectului de achiziție de echipamente și aparatură medicală cu fonduri europene

Zece luni a durat, la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, implementarea unui proiect cu fonduri europene privind achiziția de echipamente și aparatură medicală, toate acestea necesare în dezvoltarea capacității de diagnosticare și îngrijiri medicale acordate pacienților cu afecțiuni psihice și suspecți sau confirmați cu infecția SARS-CoV-2.

500 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.